xavier Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 μια πολυ καλη κωμωδια ειναι το party down 2 σεζον και μετα κοπηκε γιατι την καναν ολοι οι πρωταγωνιστες για αλλες σειρες, αλλα και αυτο μαλλον δειχνει ποσσο καλη ηταν η σειρα... απο τους δημιουργους του veronica mars, ειναι κατι σαν το office με σερβιτορους ανεργους ηθοποιους, αλλα αστειο...
{xxx} Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Και επανέρχομαι μετά από αρκετό καιρό (και αρκετές σειρες) πίσω στο θέμα μας... it's always sunny in phil Game of thrones Entourage friends πάνε και αυτά... Καμιά καινούρια ιδέα?
kajwbtfe Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δες Testees(απορω πως και δεν το εχουν αναφερει).Μεγα καφριλα και πολυ γελιο!!Ακομα δες και Modern Family!Αφου θεωρεις το Maried with children την καλυτερη σειρα που εχεις δει(και εγω μαζι σου.Την θεωρω αξεπεραστη με πολυ καυστικο χιουμορ πολυ μπροστα απο την εποχη της) δες τον Ed O'Neil σε εναν αλλο διαφορετικο ρολο!Αξιζει.
therock Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Το Married with Children που λετε, εγω το εβλεπα μικρος και με διασκεδαζε πολυ. Και τωρα που το ξεκινηα απο την αρχη βλεποντας το κατα σειρα, το βρηκα πολυ ντεμοντε και αδιαφορο. Απο την αλλη το Seinfeld ακομα και σημερα το βλεπεις ανετα και το θεωρεις προσωρημενο. Διαχρονικη σειρα. Εκτος και αν το Married with Children μετα την πρωτη σαιζον δενει και γινεται πιο δυνατο και διασκεδαστικο. Οταν το ξεκινησα απο την 1 με αφησε παγερα αδιαφορο...
{xxx} Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Σκέφτομαι να αρχίσω το The sopranos, το έχει δει κανείς? Εχω διαβάσει τα καλύτερα λόγια γι'αυτό
fearwhatnow Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Inbetweeners δεν βλεπει κανεις?? http://www.imdb.com/title/tt1220617/
giorgospan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Inbetweeners δεν βλεπει κανεις?? http://www.imdb.com/title/tt1220617/ Βλέπω εγώ Τρελό γέλιο πραγματικά. Σε μερικές σκηνές έπεφτα κάτω. Κάφρικο όσο δεν πάει και καταστάσεις τόσο τραγικές που είναι αστείες χωρίς να το προσπαθούν καν. Στα μπόνους ότι έρχεται ταινία(μπορεί και να ήρθε δεν ξέρω) που λαμβάνει χώρα σε ελληνικό νησί(νομίζω Κρήτη).
xristakits Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 δες twin peaks. πιστεψε με, θα παθεις σοκ
klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μιάς και το ξεθάψατε και μιας και τις τελευταίες μέρες άρχισα πάλι τους μαραθώνιους με σειρές να πώ Supernatural που αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να το είχα αφήσει στη μέση τόσο καιρό.
xaralampos1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Supernatural (μακράν η καλύτερη σειρά για μένα), Dexter ,Lost , Two and a half men Και επίσης εχω ξεκινήσει το The Walking dead και μου φαίνεται πολύ κάλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα