Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια..Θα ξεκινησω με Dexter!!Ακουσα καλα λογια και για το How i met your mother..Λεει τπτ??

Καλο ειναι το How I met your mother, αλλα θα σου προτεινα ν' αρχισεις ενα sitcom που ακομα να μην εχει πεσει αισθητα σε αποδοση (δηλαδη Community ή Modern Family) ωστε να εχεις την ελπιδα οτι δε θα συμβει ποτε..

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωχ πολλες προτασεις εχουμε κ δν ξερω ποιο να πρωτοδω ^_^ Μαλλον θα ξεκινησω με το Dexter Οπως ειπα κ πριν...Αλλα παραλληλα θα δω κ καποια απο τις κωμικες σειρες.Θα κατεβασω 1-2 επισοδεια απο καθε μια κ βλεπουμε :rolleyes:

Δημοσ.

λοιπον ειμαι αναμεσα σε 3 : boardwalk empire, the o.c, it's always sunny in philadelphia. τι προτεινεται? για το πρωτο έλεγα να το δω ολοκληρωμενο μολις τελειωσει η season-με εκνευρίζει να περιμένω για καινούρια επισόδεια κάθε φορά.

Δημοσ.

λοιπον ειμαι αναμεσα σε 3 : boardwalk empire, the o.c, it's always sunny in philadelphia. τι προτεινεται? για το πρωτο έλεγα να το δω ολοκληρωμενο μολις τελειωσει η season-με εκνευρίζει να περιμένω για καινούρια επισόδεια κάθε φορά.

Εχω δει το the o.c.4 seasons δραματικη σειρα,καλο cast..Στην προτεινω ανεπιφυλακτα.Οι 3 πρωτες seasons ειναι πολυ καλες.Η τελευταια κανει κοιλια αλλα..ειναι κ η τελευταια! :mrgreen: Δε θα χασεις την ωρα σου παντως.Το it's always sunny in philadelphia θα το ξεκινησω απο δευτερα..Θα ποσταρω εντυπωσεις

Δημοσ.

ωραια... θα το ξεκινισω λοιπον σιγα σιγα και θα σας πω, βασικα ειδα οτι παιζει η Melinda Clarke η οποια μ'αρεσει πολυ ως ηθοποιος γενικα οποτε ειναι και αυτο στα συν.

Δημοσ.

ωραια... θα το ξεκινισω λοιπον σιγα σιγα και θα σας πω, βασικα ειδα οτι παιζει η Melinda Clarke η οποια μ'αρεσει πολυ ως ηθοποιος γενικα οποτε ειναι και αυτο στα συν.

Melinda Clarke????mischa barton και τα μυαλα στα καγκελα:devil:

Δημοσ.

The Wire....

μακραν οτι καλυτερο εχω δει ποτε...ειμαι στην 5η season και το παω επεισοδιο-επεισοδιο γιατι δε θελω να τελειωσει...

Δημοσ.

Battlestar galactica ή

Chuck ειδικά το τσακ μετά από κάθε επεισόδιο εχω ένα ηλίθιο χαμόγελο χαράς . Πολύ ευχάριστη έξυπνη καλογυρισμενη σειρά με πολύ χιούμορ

Αποστολή από HTC Desire με το Insomnia App

Δημοσ.

Fringe

Dexter

και για να αλλαξω λιγο το κλιμα με κατι καινουργιο, ειδηκα αν σου αρεσουν σειρες τυπου extra terrestrial με time travels και λοιπα.

Doctor Who

Torchwood

The Sarah Jane Adventures

Τα δυο τελευταια ειναι spin-off του πρωτου. Για το πρωτο, σου προτεινω να αρχισεις απο την σεζον του 2005, μιας και η σειρα παει πισω στο 1963. :)

Δημοσ.

Λοιπόν.... μόλις είδα το thread κ είναι ο τομέας μου..

1ο Californication ( για μας τους αισθηματίες..)

2ο Sons Of Anarchy (μακραν από τις καλύτερες σειρές που έχω δει.. βία/δράμα)

3ο The Wired (η 2η σε βαθμολογια του imdb)

4o Dexter (όλοι ξέρουν ποιός είναι ο Dexter)

5o How i met your mother (Τα φιλαράκια σε remake)

ακόμα:

- Shameless (καινούργια σειρά της showtime, remake της ομώνυμης σειράς της Αγγλίας. Για όσους εχουν δει τις παραπάνω και έχουν την καφρίλα μέσα τους. μαύρο χιούμορ/δράμα)

- Spartacus (αρκετά καλό, είναι κάτι ανάμεσα στους 300 του Frank Miller και στον Μονομάχο με τον Κροου)

Ξεκίνησα τώρα το The Borgias για όσους έχουν παίξει Assasin's Creed και το The Game of Thrones και αξίζουν και τα 2.

Εαν θέλει κανείς τπτ άλλο εδώ είμαι.. :)

Δημοσ.

Παιδια εγω θα σας προτεινω το " Terriers "

Αν και σταματησε στη πρωτη σεζον( δυστυχως) ειναι εξαιρετικη και πολυ εξυπνη..

Απο κει και περα τωρα εχω αρχισει το "Τhe Wire" και ειναι πολυ καλη.!

Δημοσ.

South Park και Family Guy εννοείται :D!Επίσης Breaking Bad,Band of Brothers (που είναι μινισειρα),Spartacus,Flashforward (αν και κόπηκε στη πρώτη season εμένα μου άρεσε),How met your mother,Big Bang Theory,Modern Family!Αυτά από εμένα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...