andrip Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 όπως είπαν και οι παραπάνω ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ seinfeld και εσχάτως community (έχω λιώσει απο προχτές πραγματικά πολύ καλό χιούμορ! και κάποια επικά επεισόδια)
king2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 δωσε επεισοδιο κραχτη να παρω γευση. αν μπορουσες να δεις μονο ενα πχ, ποιο θα ηταν. Αν δεν ειναι αυτοτελη τοτε ξεχνα την ερωτηση μου.. Season 3 επεισόδιο 9 the apartment.Το καλύτερο επεισόδιο και απο τις 4 σεζόν μέχρι τώρα.Δεν είναι αυτοτελή τα επεισόδια αλλά για να πάρεις μια γεύση δες το.
Darky Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 It's Always Sunny in Philadelphia απο τις αγαπημενες μου σειρες και ισως η μονη μαζι με το (κατωτερο!) how i met your mother που μπορω να συγκρινω με τα φιλαρακια. Για τον φιλο που θελει sci-fi μπορει να δοκιμασει doctor who,ειναι λιγο περιεργη σειρα,καπως cheesy και η πρωτη season ειναι καπως lame αλλα στην δευτερη (και στα μεσα της πρωτης καπως) γινεται πολυ καλύτερη(aka αλλαζει ο πρωταγωνιστης με εναν ΠΟΛΥ καλυτερο και μειωνεται καπως το κιτσαριο).
Kasrith Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 ... Breaking Bad: Quited after 8 episodes ... Το διάβασα το ΥΓ, αλλα δεν μπορώ να μην το σχολιάσω... Για μένα ότι καλύτερο υπάρχει αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση. Αλλα θα μου πεις είδες όλη την πρώτη σεζόν και δεν σε τράβηξε όποτε σίγουρα δεν είναι για σένα (αν και μόνο καλύτερη γίνεται αλλα πάσσο... ) Πραγματικά τραβάω τα μαλλιά μου με το πόσο εύκολα ξεχνάνε οι insomniacs το έπος Band of Brothers. Είναι μόνο 10 επεισόδια(ρες) και αξίζει με 1000 Six Feet Under σίγουρα άξιο αναφοράς. Όσο για τα "underdog" αλλα κάργα απολαυστικές και σίγουρα ανταμείβουν... 2 κωμωδίες : Arrested Development και Community που αναφέρθηκαν και απο άλλους. how i met your mother που μπορω να συγκρινω με τα φιλαρακια. Ε όχι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Community, Modern Family και Californication άνετα... και από την δευτέρα το Game of Thrones...
hexenlord Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Παιδια, σας ευχαριστω. Ξεκιναω δυναμικα με Game of thrones (το περιμενα), Firefly, Seinfeld, Community. Φυσικα ξεχασα να αναφερω πως εχω δει τα ανυπερβλητα Terminator και Walking dead. @Kasrith, To breaking bad οπως ειπα το παλεψα γιατι διαβαζα τα καλυτερα απο πολλους εδω μεσα, αλλα με κουρασε.Οποτε οκ, εχω την συνειδηση μου καθαρη! Το curb δεν μου ειπε τιποτα και φανταζομαι πως ισως ανεβει αν κατσω να ασχοληθω αλλα δυστυχως δεν εχω πια ουτε το χρονο ουτε την διαθεση. Αν κατι δεν με τραβηξει με τη μια το παραταω (αλλο παραδειγμα αυτο του Σκορτσεζε στην ποταπαγορευση, το παρατησα μετα απο 4 επεισοδια-παρα το καλο γκομενακι!) Και παλι σας ευχαριστω ολους.
king2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Fringe απο την 2η σεζον κ μετα δεν παιζεται Τα τελευταία επεισόδια με την ψυχή του Mpel που μπήκε στις Olivia είναι ότι χειρότερο έχω δει.Ενώ ήταν ωραία η τρίτη σεζόν τώρα στο τέλος την έκαναν χάλια.Με το ζόρι βλέπονται τα τελευταία.
Kasrith Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Τα τελευταία επεισόδια με την ψυχή του Mpel που μπήκε στις Olivia είναι ότι χειρότερο έχω δει.Ενώ ήταν ωραία η τρίτη σεζόν τώρα στο τέλος την έκαναν χάλια.Με το ζόρι βλέπονται τα τελευταία. Σώπαινε εσύ, μην το δει ο Manuel και αρχίσει πάλι με τα αρνητικά σχόλια των insomniacs
salazar1991 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μιας και τελειωνει σιγα σιγα το Smallville και το Big Bang Theory(για φετος) ειπα να ξεκινησω κ εγω μια αλλη σειρα.Γενικα εχω ακουσει καλα λογια για το Dexter,Californication,it's always sunny in philadelphia,και the shield.Δεν εχω καποια ιδιαιτερη προτιμηση σε καποιο ειδος.Το μονο που θελω ειναι να ειναι καλη η σειρα.Πειτε την γνωμη σας για τα παραπανω ή για καποια αλλα σειρα.
klog Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μιας και τελειωνει σιγα σιγα το Smallville και το Big Bang Theory(για φετος) ειπα να ξεκινησω κ εγω μια αλλη σειρα.Γενικα εχω ακουσει καλα λογια για το Dexter,Californication,it's always sunny in philadelphia,και the shield.Δεν εχω καποια ιδιαιτερη προτιμηση σε καποιο ειδος.Το μονο που θελω ειναι να ειναι καλη η σειρα.Πειτε την γνωμη σας για τα παραπανω ή για καποια αλλα σειρα. Ξεκίνα Dexter και δεν θα χάσεις υπάρχουν στιγμές που είναι επικό κατα την γνώμη μου. Το Fringe αναγκαστικά έκανε την κοιλιά διότι η 3η σεζόν πήγαινε πολύ καλά για να είναι αληθινό.Έπρεπε να το μαζέψουν για το φινάλε....
salazar1991 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ωραια..Θα ξεκινησω με Dexter!!Ακουσα καλα λογια και για το How i met your mother..Λεει τπτ??
{xxx} Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μιας και τελειωνει σιγα σιγα το Smallville και το Big Bang Theory(για φετος) ειπα να ξεκινησω κ εγω μια αλλη σειρα.Γενικα εχω ακουσει καλα λογια για το Dexter,Californication,it's always sunny in philadelphia,και the shield.Δεν εχω καποια ιδιαιτερη προτιμηση σε καποιο ειδος.Το μονο που θελω ειναι να ειναι καλη η σειρα.Πειτε την γνωμη σας για τα παραπανω ή για καποια αλλα σειρα. το Dexter είναι αρκετά καλή για να αρχισεις αλλά θα σου πρότεινα να δεις το Boston legal χωρις δευτερη σκέψη...
Zigolo85 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Πολύ καλή παρόμοια με το lost είναι το the event. Επίσης το leagent of the seeker είναι πολύ καλό. Sent from my HTC Magic using Insomnia App
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 ε όχι και πολύ καλές το Event και το Legend of the Seeker, μέτριοτατες είναι... δες το 1ο episode του Game of Thrones και μετά ένα episode του Legend of the Seeker και σύγκρινε διαφορά στην ποιότητα παραγωγής στις 2 αυτές fantasy σειρές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα