Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ξεχασες και το curb your enthusiasm

ναι, ειναι απο τις ελαχιστες σειρες του hbo που δεν εχω δει.

καλο ειναι και το entourage, ιδιως ο πιβεν στο ρολο του μανατζερ ειναι απολαυστικος, ωραιες γκ....ες. βλεπεται ευχαριστα. δεν ειναι κωμωδια τυπου friends ή himym, πιο πολυ feel good καταστασεις...ανδροπαρεες και κτλ...

αν το ριξεις στο scifi, ξεκινα απο το firefly(serenity) καλυτερα...

Δημοσ.

Φίλε επειδή τις έχεις δεί όλες και μάλλον έχεις περάσει σε άλλο επίπεδο,ξεκίνα παρατράγουδα.Ανίττα και άγιος ο θεός.Ή αυτό ή ξεκίνα τα ντοκιμαντέρ μπας και γίνεις σοφός.

Δημοσ.

Arrested Development

Always sunny in Philadelphia

Misfits

IT Crowd

Flight of the Conchords

Peep Show

....

Πολύ γέλιο και καφριλίκι σε όλες αυτές!

Δημοσ.

Φίλε επειδή τις έχεις δεί όλες και μάλλον έχεις περάσει σε άλλο επίπεδο,ξεκίνα παρατράγουδα.Ανίττα και άγιος ο θεός.Ή αυτό ή ξεκίνα τα ντοκιμαντέρ μπας και γίνεις σοφός.

θα ερθει ο καιρος που θα κατσω να δω και τις 8(μαλλον θα ειναι πανω απο 10 μεχρι τοτε) σεζον του QI και τοτε οντως θα ειμαι ο πιο εξυπνος ανθρωπος στο γνωστο συμπαν... B) :devil:

Δημοσ.

Λοιπον παιδια και γω θελω βοηθεια σε τρια ειδη: Sci-fi,σιτ κομ και καμενη σειρα. Θα σας βοηθησω με τι μου αρεσε και τι οχι:

Battlestar galactica: Worsiped!

Babylon 5: quited after 6 episodes

Caprica: lasted only 4 episodes

Frindge:saw 1st season then quited

X-files:worshiped

Lost:up to first season.

Ενα αγγλικο με μια ομαδα 5 ατομων που χρησιμοποιουν κατι αντικειμενα και κυνηγουν aliens αντεξε 5 επεισοδια

Ενα αλλο αγγλικο με ενα μπατσο που ξυπναει στο 1970 με κρατησε για 10 επεισοδια αλλα μετα με κουρασε

True Blood: up to season 2 after quited (to parakanane pou blexane kathe logis paramithia)

Οποτε τι προτεινετε για σαι φαι. Ειδα πως λετε για firefly,να τσεκαρω??καποιο αλλο?

Friends: Worshiped

How I met your mother: Worsiped

Big bang Theory:Worshiped

IT crowd: SUPER WORSHIPED

Peep show: ULTIMATE WORSIP

flight of the conchords:το παρατησα μετα απο 3 επεισοδια

My name is Earl: Worsip!True kafrila!

Breaking Bad: Quited after 8 episodes

Two and a half men: quited immediately due to time lapse (δεν μπορω να παρακολουθησω κατι που δειχνει την ηλικια του, φυσικα μιλαω για την αρχη.Για να καταλαβετε τι εννοω, δεν μπορω να δω πια ανετα φιλαρακια των πρωτων σεζον, μου φαινονται χρονικα ξεπερασμενα).

The event. Quited at ep13..

Spartacus: Worshiped!!!!!!!100X

Αυτο με 3 οικογενειες (1 που ειναι γκει, μια που εχουν 2-3 παιδια, και μια που ειναι ενας μεσηλικας παντρεμενος με μεξικανη σεξοβομβα) δεν με κρατησε πολυ.

Το γραφειο (αμερικανικη βερσιον) με κρατησε 1 σεζον.

οποτε με βαση τα παραπανω γιαγια πειτε ρε παιδια τωρα που εδωσα στιγμα.Δεν με νοιζει να ειναι underdog σειρες (peep show) αρκει να τις ευχαριστηθω.

ΥΓ. το fringe ειναι ισως η μονη σειρα που εχω ζοριστει με το να την αφησω ή να συνεχισω και τελικα νομιζω πως ο λογος που την παρατησα ειναι πως αλλοτε παιρνει το εαυτο της σοβαρα, αλλοτε οχι.

ΥΓ. Θα παρακαλουσα στισ προτασεις να μην μου πειτε ξανα-δωσε μια ευκαιρια στην χχχ σειρα. Θελω φρεσκο πραγμα!!

Ευχαριστω και συγνωμη για τη μεγαλη απαντηση.

Δημοσ.

Δε με νοιάζει αν θέλετε να δείτε sitcom ή scifi,

όποιος δεν έχει δει το Californication να το κάνει τώρα.

δωσε επεισοδιο κραχτη να παρω γευση. αν μπορουσες να δεις μονο ενα πχ, ποιο θα ηταν. Αν δεν ειναι αυτοτελη τοτε ξεχνα την ερωτηση μου..

• Moderators
Δημοσ.

Seinfeld και Curb your enthusiasm. (Το curb θέλει λίγη υπομονή )

Firefly στανταράκι παρά τα λίγα επεισόδια.

Community.

Walking Dead

Arrested Development (ίσως)

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (επίσης ίσως).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...