Heatspreader Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Και εγώ είχα ένα θεματάκι. Έκανα Downvoltage στο τέρμα όλες τις τάσεις εκτός των μνημών και του επεξεργαστή. Παραδόξως παρόλο το FSB δεν επιρεάζει την σταθερότητα του συστήματος ακόμα και το Downvoltage στο Chipset. Έβαλα και ένα ανεμιστηράκι αρκετά δυνατό πάνω στο NorthBridge και τα πράγματα είναι παγωμένα. Προσπάθησε να στηρίξεις κάποιο πάνω εκεί.
JohnVani18 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Εχμ, υπεθεσα θα εισαι Αθηνα (οπως ~ η μιση Ελλαδα.. ) Χαχα, όχι φίλε, Θεσ/νικη είμαι.. @Heatspreader Απ' όσο βλέπω, 80αρι έβαλες. Εγώ ένα 40mm έχω βάλει (έβαλα φώτο στην 1η σελίδα, τελαυταίο σχόλιο). Οι τάσεις είναι οι μανίσιες, δεν ανέβασα καμία.. Αν κατεβάσω κι άλλο, θα πέσει η απόδοση?
Heatspreader Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Αν κατεβάσεις το πιο πιθανό είναι να δεις μπλε οθόνες. Απλά οι Asus μητρικές είναι γνωστό ότι δίνουν παραπάνω τάση απ' ότι πρέπει και ειδικά η Rampage. Δοκίμασε το, αν και δεν νομίζω ότι ι GB έχει τέτοιο πρόβλημα.
SPANK Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Αν κατεβάσεις το πιο πιθανό είναι να δεις μπλε οθόνες. Απλά οι Asus μητρικές είναι γνωστό ότι δίνουν παραπάνω τάση απ' ότι πρέπει και ειδικά η Rampage. Δοκίμασε το, αν και δεν νομίζω ότι ι GB έχει τέτοιο πρόβλημα. Ειδικά η rampage 2 extreme οτι και vcore να της βάλεις εκει να δώσει παραπάνω ντε και καλά
JohnVani18 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι με τους drivers? Δηλαδή να μην γίνεται σωστή διαχείρηση του chipset ή κάτι σχετικό.. Δεν εγκατέστησα τίποτα εγώ, ότι έβαλαν τα Win7. Μόνο για την gpu έβαλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.