Vakis07 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Γεια σας παιδια μολις εκανα την παραγκελια μου πολυμηχανιμα hp deskjet 1050..Μελανια λογικα δεν θα διαθετει μεσα οποτε τι αξιζει κατα τη γνωμη σας να βαλω αυθεντικα η συμβατα μελανια που ειναι και ποιο οικονομικα..?Σκεφτομαι τα συμβατα καθωτι ως γνωστον το μηχανημα ειναι απο τα πιο οικονομικα..
isay Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Θα σου πρότεινα τουλάχιστον για 3 μήνες (6 αν κάνεις περιοδική χρήση) να χρησιμοποιείς αυθεντικά μελάνια, ώστε σε περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα, να μπορέσεις να το φτιάξεις λόγω εγγύησης (ελέγχουν αν το μελάνι είναι δικό τους). Μετά βάλε οτι θεωρείς καλύτερο.
alfas Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Γεια σας παιδια μολις εκανα την παραγκελια μου πολυμηχανιμα hp deskjet 1050..Μελανια λογικα δεν θα διαθετει μεσα οποτε τι αξιζει κατα τη γνωμη σας να βαλω αυθεντικα η συμβατα μελανια που ειναι και ποιο οικονομικα..?Σκεφτομαι τα συμβατα καθωτι ως γνωστον το μηχανημα ειναι απο τα πιο οικονομικα.. Πρέπει να έχει τα δοκιμαστικά μέσα...για αρχή!!
th_pantazis Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Φίλε μου, αν αγοράσεις καινούριο πολυμηχάνημα κατά 90+ % θα έχει μελάνια. Ειδάλλως πρέπει να συννενοηθείς με τον πωλητή για να δεις αν σου παρέχει. Αν έχεις εγγύηση μπορείς όπως λένε και οι συμφορουμίτες να βάζεις για ένα διάστημα αυθεντικά. Αν θέλεις πάντως refill υπάρχουν τρομερές λύσεις: π.χ. πρόσφατα αγόρασα για HP πολυμηχάνημα 1 λίτρο μάυρο μελάνι προς 26 ευρώ (όλα πληρωμένα).
spynick Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 2 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 2 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Μακριά απο συμβατά Πάρε original και γέμιζε αυτά Καλύτερα σε κάποιο κατάστημα που εξειδικεύεται σε αυτό και όχι μόνος σου. Η 123refills είναι μια καλή προταση http://www.123refills-svoloustr.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.