tasoskont Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 καλησπερα σκεφτομαι σε κανα μηνα να παρω mac και ειμαι αναμεσα σε macbook και macbook-air τι θα μου προτεινατε???το θελω κυριως για σερφαρισμα εφαρμογες γραφειου καμια ταινεια αντε και στην χειροτερη ν απαιξω και κανα football manager αλλα μεχρι εκει.με μια πρωτη ματια το αιρ μου φερνει πιο πολυ σε netbook δεν ξερω εσεις τι λετε????ευχαριστω
iolakos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Με χαλάει πολύ ρε φίλε το ότι δεν μπορείς να βάλλεις εξτρα μνήμη στον air. εγώ έχω έναν macbook unibody 13αρι. ήμουν ακριβώς στην ίδια θέση με εσένα πριν από 2 χρόνια, όταν ήθελα να αποφασίσω ποιό από τα δύο να επιλέξω. Οκ ο air είναι κουκλί, αλλά σκέψου ότι τον ιούλιο βγαίνει νέο λειτουργικό και μάλλον τα 2 γίγα της ραμ θα είναι λίγα. εγώ θα έπαιρνα το 13" pro. άσε που έχει και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο
tasoskont Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 σιγουρα το pro ειναι αρκετα καλυτερο αλλα και ποιο ακριβο σε σχεση με τα αλλα 2
panos2000gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Όσο η τιμή του Pro είναι τόσο κοντά στο λευκό macbook, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κοιτάζεις κάτι διαφορετικό. Δεν θα εστιάσω μόνο στο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, αλλά κυριότερα στην τεράστια διαφορά στην ποιότητα των υλικών κατασκευής. Το Air είναι πολύ καλή αγορά, αλλά μόνο για απολύτως συνειδητοποιημένους χρήστες καθώς δεν επιδέχεται καμίας απολύτως αναβάθμισης. Γνώμη μου είναι να αποφύγεις τα μοντέλα με τα 2GB RAM, αν δεν θέλεις να τα παντρευτείς.
*efi* Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Ειμαι και γω στην ιδια θεση με εσενα!!! Αλλα θα επιλεξω το Macbook pro 13'. Τελειο το air, πολυ ελαφρυ.. οτι πρεπει για μεταφορες κτλ... αλλα υστερει πολυ σε σχεση με το pro. Μεσα σε αυτη ή την επομενη βδομαδα θα παω να το τσιμπισω. Αντε και στα δικα σου!
equalizer43 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Αν η φορητότητα είναι σημαντικός παράγοντας πάρε το air. Εγώ που έχω έναν imac, το μετάνιωσα που πήρα το 13αρι το pro γιατί είναι αρκετά βαρύ. Σκεφτόμουν για το DVD, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ... Αν έχεις και desktop τότε σίγουρα το αιρ.
alexzzz Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Ειμαι και γω στην ιδια θεση με εσενα!!! Αλλα θα επιλεξω το Macbook pro 13'. Τελειο το air, πολυ ελαφρυ.. οτι πρεπει για μεταφορες κτλ... αλλα υστερει πολυ σε σχεση με το pro. Μεσα σε αυτη ή την επομενη βδομαδα θα παω να το τσιμπισω. Αντε και στα δικα σου! Μήπως να περίμενες λίγο; αναμένεται αναβάθμιση στο αir, κρίμα είναι για 1 μήνα να πάρεις το παλιό
panos2000gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Αν η φορητότητα είναι σημαντικός παράγοντας πάρε το air. Εγώ που έχω έναν imac, το μετάνιωσα που πήρα το 13αρι το pro γιατί είναι αρκετά βαρύ. Σκεφτόμουν για το DVD, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ... Αν έχεις και desktop τότε σίγουρα το αιρ. Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο τραγική η διαφορά στο βάρος...μιλάμε για 670 γραμμάρια. Όσο για το superdrive, αν δεν το χρειάζεσαι το αφαιρείς και το κάνεις external ή στην θέση του μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε 2.5"αρι σκληρό/ssd. Στο Air δεν υπάρχουν τέτοιες δυνατότητες επιλογής. Επιπλέον στο MBP έχεις μεγαλύτερη αυτονομία που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την φορητότητα, καλύτερη συνδεσιμότητα, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, δυνατότητα αναβαθμίσεων/αλλαγών μνήμης, σκληρού, superdrive και μπαταρίας. Μακροπρόθεσμα θα καταλάβεις ότι έκανες σωστότερη επιλογή.
kebinB Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο τραγική η διαφορά στο βάρος...μιλάμε για 670 γραμμάρια. όταν το έχεις ολη τη μέρα στη πλάτη και το κουβαλάς πίστεψε με ειναι μεγάλη η διαφορα.
gRim Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μήπως να περίμενες λίγο; αναμένεται αναβάθμιση στο αir, κρίμα είναι για 1 μήνα να πάρεις το παλιό Πιστεύεις πριν το Σεπτέμβρη θα βγουν νέα air? Ενδιαφέρομαι κι εγώ να αγοράσω αλλά κρατάει ακόμα το laptop μου και μπορώ να περιμένω.
alexzzz Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Πιστεύεις πριν το Σεπτέμβρη θα βγουν νέα air? Ενδιαφέρομαι κι εγώ να αγοράσω αλλά κρατάει ακόμα το laptop μου και μπορώ να περιμένω. Γενικά μία αλλαγή του air (που δεν είναι η σειρά του) και του mac mini (που είναι η σειρά του) σε sandy bridge θα μου φαινόταν λογική, γιατί αρκετός κόσμος πιστεύω ότι κρατιέται να μην πάρει air λόγο cpu. Ξέρεις όμως πως είναι αυτά τα πράγματα... σίγουρος με την apple δεν μπορείς να είσαι 100% και δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 μια χαρα ειναι η cpu του Air...! το εχω σχεδον μηνα τωρα και δεν εχω κανει εργασια μεχρι στιγμης στην οποια να μου φανηκε αργο...! και φαντασου οτι προερχομαι απο MBP 15" i5...
gRim Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Έχεις με 2GB Ram; Είχα βρει καλές τιμές για air με 250gb ssd αλλά με 2GB ram και το άφησα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.