Προς το περιεχόμενο

Smart Club

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

yup...obd reader (η scanner) λεγεται ^_^

Μονο τα smart το χουν αυτο ή και αλλα αυτοκινητα; (Εννοω το να συνδεεις ειδικο καλωδιο και λαπτοπ για να βλεπεις μόνος σου ! )

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ. · Κρυμμένο από Lucifer, 14 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Lucifer, 14 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

5 ατομάκια που δεν μπορούν να επιχειρηματολογήσουν δεν είναι όλο το Insomnnia.gr, δόξα το Θεό.

1 ατομακι που βριζει/φωναζει/βαζει fancy γραμματοσειρς επειδη δεν μπορει να πεισει με τα λογια του, το παιρνει πρεφα ολο το insomnia μην ανησυχεις.

Δημοσ.

Μονο τα smart το χουν αυτο ή και αλλα αυτοκινητα; (Εννοω το να συνδεεις ειδικο καλωδιο και λαπτοπ για να βλεπεις μόνος σου ! )

έχω έναν φίλο με ένα yaris που συνδέει laptop στην φισα του αμαξιού, δεν ξέρω όμως τι ακριβώς βλέπει και που μπορεί να παρέμβει.

ώρες-ώρες εσάς τους αυτοκινητιστές δεν μπορώ να σας καταλάβω! :P

Δημοσ.

Όλα τα οχήματα από ένα έτος και μετά έχουν αυτήν την υποδοχή.

OBD2 λέγεται και δίνει γενικά δεδομένα που διαβάζει ο εγκέφαλος. θερμοκρασία, πίεση, στροφές κτλ.

Διαβάζεις τα δεδομένα είτε με αντάπτορα και πρόγραμμα σε pc/laptop ή με standalone συσκευή scangauge, KIWI κτλ.

Υπάρχουν προγράμματα και για android και iphone.

:-)

Δημοσ.

Το αμαξι ειναι προεκταση του πεους μας ως γνωστον ειδικα με τα σμαρτ σου μεγαλωνει τουλαχιστον κατα 30εκατοστα (o wait)

Δημοσ. · Κρυμμένο από Lucifer, 14 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Lucifer, 14 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

1 ατομακι που βριζει/φωναζει/βαζει fancy γραμματοσειρς επειδη δεν μπορει να πεισει με τα λογια του, το παιρνει πρεφα ολο το insomnia μην ανησυχεις.

Όπως και να έχει εγώ που λέω την γνώμη μου, όπως τη λέω και βοηθάω το κόσμο στο troubleshooting (στα τεχνολογικά sections) κτλπ βλέπουμε να μου έχουν κάνει 68 friend invitations και εσένα το καλό παιδί να μη σε ξέρει η μάνα σου. Klein και τα invitations, klein και ότι λες.. απλά δείχνουν ένα σημάδι respect όπως και να το κάνουμε. ^_^ Πιστεψέ με, τα περισσότερα από τα πιο ξύπνια άτομα εδώ μέσα.. έχω την τιμή να τα έχω στο MSN μου και να βγαίνουμε και βόλτες άμα λάχει.

Ας σταματήσει το οφτόπικ. Ότι και αν σε/σας τσούζει για τη πάρτη μου, να το αναφέρετε στον /madsc που είναι και παλιά του τέχνη κόσκινο. :-D

Ωπ! Διαγνωστικές εξετάσεις από android? Τι λέει ρε alex; Μας άφησε αδιάβαστους; Το θέλω! :P

Δημοσ.

Ωπ! Διαγνωστικές εξετάσεις από android? Τι λέει ρε alex; Μας άφησε αδιάβαστους; Το θέλω! :P

μπα...αφου σου ειχα πει οτι το εχω ηδη στο desire..δεν με προσεχεις μαλλον :rolleyes: torque λεγεται το καλυτερο obd προγραμμα για android αυτη τη στιγμη. στο market βρισκεις την απλη εκδοση. εγω εχω κατεβασει τη full ;)

ολα τα αυτοκινητα το εχουν απο το 1997 και μετα (πολλα το εχουν και απο πιο πριν). καποια citroen σιγουρα ξερω οτι δεν το εχουν και μετα το 1997 ομως..για αλλα δεν μου ερχεται κατι αυτη τη στιγμη.

βγαινει ειτε σε εκδοση με καλωδιο, οποτε θες αναγκαστικα λαπτοπ, ειτε και σε bluetooth, οποτε μπορεις να το δουλεψεις και με κινητο (παλιοτερα δουλευε και με παραλληλη θυρα που ειχαν τα πρωτα pda). προγραμματα..κυκλοφορουν αρκετα free και αλλα καλυτερα τα κατεβαζεις ;)

εγω για το δικο μου κατεβασα και το original της αντιπροσωπειας, 9 giga προγραμμα. εκεινοι το δουλευουν σε εργοστασιακο panasonic toughbook (με windows 2000 η xp..δεν καταφερα να δω καλα) και με ασυρματο ανταπτορα. θελω να δω αν θα καταφερω να το δουλεψω και με καποιο απο τα δικα μου λαπτοπ με καποιον απο τους ανταπτορες (ενσυρματο η ασυρματο) που εχω...κι αν δουλεψει, τι προσβαση θα μπορω να εχω.

Δημοσ.

Τι αυτοκίνητο έχεις και είναι 9 GB το διαγνωστικό; :huh:

Το VCDS που έχω εγώ (για VW) δεν είναι πάνω από 15 MB όλο κι όλο. Και περιλαμβάνει τα πάντα, fault codes, μετρήσεις (μέχρι και on-the-fly μέτρηση ροπής κάνει!), μικρο-πειράγματα για διάφορες λειτουργίες, ότι φαντάζεσαι.

Δημοσ.

Και εμένα μου είχε κάνει εντύπωση ο όγκος αυτός ρε alex. Δηλαδή τόσο όγκο δεν έχουν άλλα και άλλα προγράμματα, είναι ΑΠΙΘΑΝΟ να χρησιμοποιεί τόσο space. :-(

Δημοσ.

noob ερωτηση : πως εντοπιζουμε αυτη την υποδοχη σε civic 1998 ? :rolleyes:

Με μια γρήγορη αναζήτηση στο Google: στο αριστερό σου πόδι, κάτω από το μαρκούτσι που ξεκλειδώνει το καπό.

Δημοσ.

Τι αυτοκίνητο έχεις και είναι 9 GB το διαγνωστικό; :huh:

Το VCDS που έχω εγώ (για VW) δεν είναι πάνω από 15 MB όλο κι όλο. Και περιλαμβάνει τα πάντα, fault codes, μετρήσεις (μέχρι και on-the-fly μέτρηση ροπής κάνει!), μικρο-πειράγματα για διάφορες λειτουργίες, ότι φαντάζεσαι.

Και εμένα μου είχε κάνει εντύπωση ο όγκος αυτός ρε alex. Δηλαδή τόσο όγκο δεν έχουν άλλα και άλλα προγράμματα, είναι ΑΠΙΘΑΝΟ να χρησιμοποιεί τόσο space. :-(

κατα λαθος σας εβαλα +1 αντι για multiquote ...ετσι για να μην ψαχνετε ποιος το εβαλε στο ακυρο :P

κατα τα αλλα...για να σας εκπληξω αλλη μια φορα..το διαγνωστικο για φορτηγα mercedes που κατεβασα για ενα φιλο που το ηθελε, ηταν 30 giga :shifty:

οσο για το τι κανει το δικο μου...νεοτερα οταν αποφασισω να το εγκαταστησω και δοκιμασω αν και πως και ποσο δουλευει :)

Δημοσ.

κατα λαθος σας εβαλα +1 αντι για multiquote ...ετσι για να μην ψαχνετε ποιος το εβαλε στο ακυρο :P

κατα τα αλλα...για να σας εκπληξω αλλη μια φορα..το διαγνωστικο για φορτηγα mercedes που κατεβασα για ενα φιλο που το ηθελε, ηταν 30 giga :shifty:

οσο για το τι κανει το δικο μου...νεοτερα οταν αποφασισω να το εγκαταστησω και δοκιμασω αν και πως και ποσο δουλευει :)

πως ψαχνεις για να το κατεβασεις ???

@haldol ευχαριστω,θα το κοιταξω !

Δημοσ.

το αναλογο προγραμματακι για να κανω κ γω ελεγχο/ στο τουτου ! μου κινησες τη περιεργεια και θελω να πειραματιστω :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...