Προς το περιεχόμενο

Smart Club

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oscar,δέν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.Πρίν αρκετές σελίδες ο cyber_katsarida έκανε μια νύξη περι lego,νύξη η οποία μπορεί να αφορούσε το όχημα ώς αυτό καθ' αυτό ή το σύμβολο.Λίγη σημασία έχει.

Απο εκεί και πέρα βλέπουμε μια κοπέλα που γρυλίζει και απειλεί σάν λυσσασμένο ντόπερμαν επειδή -ταχα μου- θίξαμε την επιλογή της.Η επιλογή έγινε όμως και θα γινόταν με ή χωρίς την συγκατάθεσή μας,τα χρήματα δόθηκαν και σε τελευταία ανάλυση κανένας δέν το παίζει τσολιάς σε ξένα πορτοφόλια.

-Δέν κρίνουμε την αγορά ώς άκυρη,άλλα το όχημα γενικά.

-Δέν κακολογούμε συγγενικό πρόσωπο,άλλα μιλάμε για ένα κομμάτι μέταλλο,in-animus object ρε γαμώτο...πώς το λένε.

Τώρα άν κάποιος δέν μπορεί να καταλάβει τα εξής απλά και συνεχίζει το βιολί του, ε συγνώμη ρε παιδιά άλλα προκαλεί για καζούρα.

πάντως και εγώ αν άνοιγα κάποιο αντίστοιχο θεμα με τίτλο "γιατί δεν παίρνει μπρός σήμερα η ιταλίδα μου"

και μου απαντούσε κάποιος "ρε πετα το και πάρε γιαπωνέζικο γιατί τα ιταλικά χαλάνε"

θα τον έπαιρνε ο διάολος και θα έλεγα περισσότερα απ' οτι το koritsi_me_to_smart

ξέρεις πόσες φορες έχουμε γίνει ρόμπα με τα κολλητάρια μου σε καφετεριες γιατί πλακωνόμαστε επειδή ο ένας είπε του αλλου ότι η μηχανή του καίει λάδια κλπ! χαχαχχα, τι θυμήθηκα, μιλάμε για απίστευτο γέλιο! :-D

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πάντως και εγώ αν άνοιγα κάποιο αντίστοιχο θεμα με τίτλο "γιατί δεν παίρνει μπρός σήμερα η ιταλίδα μου"

και μου απαντούσε κάποιος "ρε πετα το και πάρε γιαπωνέζικο γιατί τα ιταλικά χαλάνε"

θα τον έπαιρνε ο διάολος και θα έλεγα περισσότερα απ' οτι το koritsi_me_to_smart

ξέρεις πόσες φορες έχουμε γίνει ρόμπα με τα κολλητάρια μου σε καφετεριες γιατί πλακωνόμαστε επειδή ο ένας είπε του αλλου ότι η μηχανή του καίει λάδια κλπ! χαχαχχα, τι θυμήθηκα, μιλάμε για απίστευτο γέλιο! :-D

''μπουρλοτιερης mode on''....ιταλικο ε;;;; :eek: :P

Δημοσ.

επισης οι αναβατες και οι οδηγοι των τροχοφωρουν σκοτωνουν και σκοτωνονται, δεν σκοτωνουν απο μονες τους οι μηχανες..! Απλα με το διτροχο εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες να παθεις ζημια , κ αν υπολογισουμε και το κακο οδοστρωμα και τους ασεβής υπολοιπους χρηστες του δρομου ... παντως βρηκα και αυτο εγω : http://www.smartmania.gr/forum/showthread.php/37437-Help-%CF%84%CE%BF-smart-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9 δεν ξερω αν απο εκει παρεθεσε πιο πανω ο συνφορουμιτης

Δημοσ.

τα μικρα αυτοκινητα ειναι παρεξηγημενα..εχω οδηγησει απο μικρα και σε ταξιδι c1 ,smart turbo και ενα brabus.

θα πρεπει να σας πω κυριως για τα c1/aygo/107/ οτι ειναι και καλυτερα στον δρομο απο swift(ενα πριν το sport).

για κακη μου τυχη εχω crashotestarei με το c1 και οκ αξιζαν τα αστερια:P.γνωστος ηταν σε καινουργιο σμαρτ χρονου και εφερε τουμπες στην αμφιθεας οταν μια μερσεντες το χτυπησε πλαγιομετωπικα με max 100 km.αποτελεσμα μερικες θλασεις(ισως γιατι την δυναμη την αποροφησε οταν πεταξε στον αερα.θα συνεβαινε το ιδιο με ενα βαρυ αυτοκινητο?).

η διαφορα του smart με τα αλλα μικρα ειναι οτι επειδη το πλαισιο ειναι τυπου κλουβιου, συνηθως η δυναμη του τρακαρισματος καταληγει στους επιβατες...

Οχι οτι τα αλλα γνωστα supermini υστερουν!

το νεο σμαρτ ειναι πιο μεγαλο και πιο βαρυ και νομιζω οτι μονο το brabus ειναι τουρμπο πια.οχι δεν γινετε να παρκαρει καθετα πια:P(αλλα για καποιον χαζο λογο στην ελλαδα κοστιζουν ~15χιλ!!!!)

υ.γ. τα αστερια ειναι για την κατηγορια τους.

καμμια αγγελια να δουμε ποιο κουπρα δεινει κοψοχρονια?

http://www.youtube.com/watch?v=02eghIfyHP0

http://www.youtube.com/watch?v=F1b0XtO1Wfs

http://www.euroncap.com/tests/smart_fortwo_2007/303.aspx

γενικοτερα οταν ειναι να αγοραζετε αυτοκινητο καλο ειναι να κοιτατε και τα crash test και να μην τσιγκουνευτειται παθητικη ασφαλεια vs θανατος,αναπηρια κτλ.

Δημοσ.

Eδω και καμποσα ποστς σκεφτομουν να γραψω για το θεμα της ασφαλειας, απτην αλλη ομως ειναι και ανοητο στη συγκεκριμενη περιπτωση.

Σημασια εχει οτι χωραει στα στενα και δε γδερνονται τα τασια/ζαντες οπως του Almera και οτι μπορεις να γκομενισεις στο MSN πινωντας εσπρεσσο και οδηγωντας λογω του αυτοματου κιβωτιου. Αρκει λογω αυτου του στυλ οδηγησης να μην τρακαρει με Almera :-D

ΥΓ. Συνυπολογιστε οτι την εν λογω κοπελια την συνεπαιρνει και ο ενθουσιασμος του οτι πρωτοδηγα καινουριο δικο της αμαξι. Και daihatsu cuore να επαιρνε περιπου τα μισα αποσα εγραφε θα τα ξαναεγραφε.

Δημοσ.

Eδω και καμποσα ποστς σκεφτομουν να γραψω για το θεμα της ασφαλειας, απτην αλλη ομως ειναι και ανοητο στη συγκεκριμενη περιπτωση.

Σημασια εχει οτι χωραει στα στενα και δε γδερνονται τα τασια/ζαντες οπως του Almera και οτι μπορεις να γκομενισεις στο MSN πινωντας εσπρεσσο και οδηγωντας λογω του αυτοματου κιβωτιου. Αρκει λογω αυτου του στυλ οδηγησης να μην τρακαρει με Almera :-D

ΥΓ. Συνυπολογιστε οτι την εν λογω κοπελια την συνεπαιρνει και ο ενθουσιασμος του οτι πρωτοδηγα καινουριο δικο της αμαξι. Και daihatsu cuore να επαιρνε περιπου τα μισα αποσα εγραφε θα τα ξαναεγραφε.

Αν σπάζεσαι κόψου. Βάζε εκεί τα μάνουαλ, και υπολόγιζε το ανθρωπάκι όταν κοκκινίσει. Το αμάξι μου καινούριο κάνει 16 χιλιάρικα και είναι και cabrio, δείξε μας το δικό σου ανθρωπάκο. :P

Και αν θες να μάθεις πιτσηρίκο τα 8 χιλιάρικα που έδωσα στον γνωστό μου για να πάρω αυτό το αυτοκίνητο τα μάζεψα μόνη μου. Έχω δικό μου διαμέρισμα, έχω μεγάλο πελατολόγιο και ένα γαμάτο επάγγελμα με λεφτά ίσα με αυτά που παίρνει ο μπαμπάκας σου.

Τα γράφω αυτά γιατί εσύ ίσως πήρες το πρώτο σου μπρίκι και κούνησες τα αφτιά σου, εγώ πήγα όμως σε Opel Tigra TwinTop και Corsa GTC να δω πριν καταλήξω στο δικό μου. Δεν το αγόρασα με τα standard του πρώτου αμαξιού, ούτε με το μυαλό το δικό σου.. το αγόρασα επειδή ξέρω τι αμάξι είναι και τα πιο σοβαρά άτομα που ζούνε στην αθήνα και έχουν και μια M3/Cayen/κτλπ το χρησιμοποιούν και δε το δίνουν.

Μην βγάζεις συμπεράσματα. Όσο για την ασφάλεια, έχει πάρει Good και σε μετωπικά και σε πλάγια χτυπήματα.

Δημοσ.

Τίποτα, εξαφανίστηκε. Ο Smartάς μου μου είπε να μην το πάω καν. Error καταγράφεται.. και λέει αν φύγει σημαίνει ότι δεν είναι κάτι σημαντικό.

Θα πάρω το καλώδιο να το βάζω με λαβιτό να βλέπω από μόνη μου όπως κάνει ο alxnks. Έτσι και θα μαθαίνω τι ακριβώς συμβαίνει και δε θα μοιράζω 30ευρα παντού.

Δημοσ.

στο στοιχείο μου μιας και φανατικός smart-akias (παρηγγειλα και 2ο καινουργιο μοντελο και το τωρινο παει πακετακι στους γονείς μους καθώς τους καλαρεσε).

Δεν είδα να έχουμε τόπικ για τα Smart του Forum, και είπα να κάνω ένα ώστε να μοιραζόμαστε εμπειρίες.

Ξεκινάω ρωτώντας αν μπορεί κάποιος να μου πει, τι είναι η ένδειξη "Ξ" στο κουτάκι που δείχνει την κατάσταση των ταχυτήτων. Μου το εμφάνισε χθες βράδυ, και πιθανότατα είναι πρόβλημα.. :-(

προβλημα στο σασμαν... :fear:

Κανε το σταυρό σου να μην στο ξαναεμφανισει... (εγω ευτυχώς δεν το είδα ποτε-ειδα όμως ένα μεγαλο C όταν ειχε κολλήσει η κουκουλα και δεν εκλεινε με -4 εξωτ. θερμοκρασία...)

υ.γ. μην κολλάτε στην κοπελιά θα σας γδάρω... ΕΙμαστε αγριοι εμεις οι smartαδες και ειμαστε και πολλοί :-D

http://allworldcars.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/06/smart_fortwo.jpg

Δημοσ.

Τίποτα, εξαφανίστηκε. Ο Smartάς μου μου είπε να μην το πάω καν. Error καταγράφεται.. και λέει αν φύγει σημαίνει ότι δεν είναι κάτι σημαντικό.

Θα πάρω το καλώδιο να το βάζω με λαβιτό να βλέπω από μόνη μου όπως κάνει ο alxnks. Έτσι και θα μαθαίνω τι ακριβώς συμβαίνει και δε θα μοιράζω 30ευρα παντού.

Δηλαδη? θα συνδεεις καποιο laptop με τον "Εγκεφαλο" του αμαξιου ωστε να κανεις...ελεγχο ?? :unsure:

Δημοσ.

Δηλαδη? θα συνδεεις καποιο laptop με τον "Εγκεφαλο" του αμαξιου ωστε να κανεις...ελεγχο ?? :unsure:

yup...obd reader (η scanner) λεγεται ^_^

Δημοσ. · Κρυμμένο από Lucifer, 14 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Lucifer, 14 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

χιλιάρικα και είναι και cabrio, δείξε μας το δικό σου ανθρωπάκο. ...

Και αν θες να μάθεις πιτσηρίκο τα 8 χιλιάρικα που έδωσα στον γνωστό μου για να πάρω αυτό το αυτοκίνητο τα μάζεψα μόνη μου. Έχω δικό μου διαμέρισμα, έχω μεγάλο πελατολόγιο και ένα γαμάτο επάγγελμα με λεφτά ίσα με αυτά που παίρνει ο μπαμπάκας σου.

..εγώ πήγα όμως σε Opel Tigra TwinTop και Corsa GTC να δω πριν καταλήξω στο δικό μου. Δεν το αγόρασα με τα standard του πρώτου αμαξιού, ούτε με το μυαλό το δικό σου..

... Δες πιο πίσω γκασμά, τα γράφω.

βαζεις υποψηφιοτητα για το πιο αντιπαθητικο ατομο του insomnia.

συγχαρητηρια B)

Δημοσ. · Κρυμμένο από Lucifer, 14 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Lucifer, 14 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

5 ατομάκια που δεν μπορούν να επιχειρηματολογήσουν δεν είναι όλο το Insomnnia.gr, δόξα το Θεό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...