panosno1com Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Εχμ καθε τι εχει τη χρησιμοτητα του, και τα θετικα και τα αρνητικα του! Παντως για μεσα στη πολη λεει παααρα πολυ να εχεις μικρο σε ογκο αυτοκινητο..! και γιατι οχι, το σμαρτ γιατι να μην παει σε καπως κοντινη αποσταση; εννοειται δε μπορεις να βγεις τερμα αριστερα να πηγαινεις κοφτες αλλα δε σημαινει οτι δε παει! Καλοταξιδη one more time Maria ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Άρα το επιχείρημα μηχανής (ή ποδηλάτου >.>) ομόφωνα πιστεύω θεωρείται για το πέος. Το SMART δεν έχει κανένα από αυτά για να το συγκρίνεις με BMX τύπε. Για το αμάξι το δικό σου (οπού φαντάζομαι για να μειώνεις -χωρίς σοβαρά επιχειρήματα, μη ξεχνιόμαστε- το SMART θα έχεις μεγάλο), έχουμε όλη αυτή τη φαρέτρα μειονεκτημάτων που ανέφερες παραπάνω. Σωστά; Όντως,το έχω μεγάλο Το Smart όμως, τι μειονεκτήματα έχει εφόσον δεν έχει ούτε τα μειονεκτήματα του μεγάλου αμαξιού, ούτε της μηχανής; Αυτό ακριβώς σκεφτόντουσαν όταν το δημιουργούσαν, το ενδιάμεσο. Και το πέτυχαν με τον καλύτερο τρόπο απ'ότι βλέπω. Το μοναδικό μειονέκτημα του Smart είναι οτι διαψεύδει hands down το όνομα που φέρει. Ότι και να απαντήσεις πάντως.. από όλα αυτά που έχω πει, ένα μόνο βλέπω να κερδίζει την αντιγνωμία: Έχεις οδηγήσει SMART; Έχεις γνωρίσει άτομο που έχει οδηγήσει ΠΛΗΡΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟ SMART 700cc+ από το 2004+ και να έχει παράπονο; Εγώ όχι. Οχι ακόμα,το έχω αφήσει για το τέλος όμως έτσι ώστε να ολοκληρωθώ ως Γρέκος οδηγός.Προς το παρόν βολεύομαι με πραγματικά αμάξια. Και μιάς που πιάσαμε τα πέη,να ξέρεις οτι αν σε χτυπήσει αυτό ενώ είσαι μέσα στο όχημα,θα πάθεις ζημιά! http://www.youtube.com/watch?v=l_k8qjjSnJY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 οι μηχανές σε σχέση με τα κουτιά, (ε αυτοκίνητα ήθελα να πω) είναι για το πέος? οι μηχανές για το πέος? οι μηχανές? για το πέος? οι μήχαν... Mια χαρά τα αυτοκίνητα, μια χαρά^2 το σμαρτακι, αλλα μην τα ισοπεδώνουμε όλα, είναι υποκειμενικό το επιχείρημα και η επιλογή και όχι αντικειμενικό και ομόφωνο. Πάω στο γκαράζ να χαϊδέψω την καλή μου και να της πω ότι έκανες πλακα Ρε αγοράκλα μου.. δεν θέλω να σου θίξω το χόμπυ, και εμένα το δικό μου είναι το Gaming και δεν περιμένω να το καταλάβαινε ο καθένας. Αλλά τα Α,Β,Γ,Δ,Ε,Ζ που έθεσα παραπάνω ισχύουν, και δυστυχώς είναι καλές μόνο σαν extreme sport. Μόνο το Α αν πάρουμε υπόψιν, υποτίθεται πως της κάνει για το πέος. Φαντάσου πως οι γονείς μου 2 όχι μου είπαν στη ζωή μου. Α) Μη καβαλήσεις μηχανή (είχα μαζέψει τα λ7 στο λύκειο) Β) μην πηδήξεις από τη γέφυρα της Χαλκίδας. Από την άλλη γράφτηκα και έκανα άλματα με αλεξίπτωτο, και πήδηξα από τη γέφυρα της Κορίνθου που δεν είχε ατυχήματα. Δεν σου λέω να μην κάνεις την καύλα σου, μια φορά ζούμε και εγώ είμαι υποστηρίκτρια αυτής της ατάκας. Όπως και να το κάνουμε όμως αν πας σε ένα νεκροταφείο θα δεις περισσότερους νέους από μηχανές παρά γέρους.. είναι FACT γ__ω ότι σκοτώνει η π__τάνα. Το SMART από την άλλη έχει πάρει Good σε όλα τα Crash Tests, και όπως και να το κάνεις δεν έχει 2 τροχούς! Έχει και γαμώ τους κλωβούς, 4 αερόσακους, το τιμόνι στο χτύπημα μπαίνει μέσα, και έχουν γίνει τράκοι (ο ένας με τον γνωστό ποδοσφαιριστή του γαύρου) που το αναίβασαν ακόμη περισσότερο γιατί δεν σκοτώθηκαν οι οδηγοί! Είμαι πραγματικά υπέρ του SMART από όποιο POV και να το δεις. Τα 140 δεν τα πιάνει το Almera, και τα πιάνω εγώ για πλάκα.. το μόνο μείον του είναι το τελίκιασμα, με ΤΟΣΑ θετικά όμως δεν με ενδιαφέρει αν στον προορισμό μου φτάσω με 140 αντί για 180.. Όντως,το έχω μεγάλο Το μοναδικό μειονέκτημα του Smart είναι οτι διαψεύδει hands down το όνομα που φέρει. Οχι ακόμα,το έχω αφήσει για το τέλος όμως έτσι ώστε να ολοκληρωθώ ως Γρέκος οδηγός.Προς το παρόν βολεύομαι με πραγματικά αμάξια. Και μιάς που πιάσαμε τα πέη,να ξέρεις οτι αν σε χτυπήσει αυτό ενώ είσαι μέσα στο όχημα,θα πάθεις ζημιά! http://www.youtube.com/watch?v=l_k8qjjSnJY Tenshi 28 χρονών μαντράχαλος (απ'ότι είδα στο profile σου) και επιχειρηματολογείς σαν δεκάχρονο με αναπηρία στον εγκέφαλο. Αν πραγματικά δεν έχεις να προσθέσεις κάποιο γεγονός, ή κάποια προσωπική εμπειρία στην συζήτηση.. πήγαινε παίξε με τα παιχνίδια σου ρε τύπε και μην μας τα πρήζεις. Είμαι ανοιχτή σε κάθε επιχείρημα, δεν έχω δει κανένα yet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Θα είσαι πιο αστείος όταν θα τα ακουμπάς στη Shell και εγώ θα φεύγω να κάνω άλλα τόσα χιλιόμετρα. Αστείε τύπε. Ζηλεύω τις μαούνες.. δε φαντάζεσαι πόσο. Γουσταρουμε να τα ακουμπαμε στη shell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 ρε συ χαβαλέ έκανα! έτσι και αλλιώς όπως είπες πολύ σωστά είναι τι κ@ύλα έιχει ο καθένας! μηχανή δεν θα σταματήσω να καβαλαω ποτε, έστω και αν δεν μπορώ πλέον να περάσω από αεροδρόμιο γιατί βαράνε οι ανιχνευτές μετάλλων... έτσι και εσύ καλά κανεις και γουστάρεις το τουμπανάκι σου. και απ ότι είδα το απέκτησες και πρόσφατα και είστε ακόμα στα μελια οποτε καλά κανεις και το "υπερασπίζεσαι"! αφού γουστάρεις εσύ, το τι λέμε οι υπόλοιποι λίγη σημασία έχει! καλά χιλιόμετρα και ελπίζω αν σε πετύχω πουθενά να μην κανεις καμια στραβοτιμονιά για... "σπάσιμο" και με στείλεις να δω τα ραδίκια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Εγώ με την σειρά μου βλέπω μιά έφηβη που ξεράνει ο εγκέφαλος τεστοστερόνη,θέλει να μοιάσει σε μάτσο (macho) άντρα-gamer και αποτυγχάνει παταγωδώς κάπου στο ενδιάμεσο. Μήν περιμένεις επιχείρημα, για ένα όχημα τόσο εξειδικευμένο,που κανένας δέν θέλει να αγοράσει.Ανθρωπομεταφορέας είναι,απο το σημείο Α στο σημείο Β και μάλιστα απο τους χείριστους.Πράγματα δέν χωράει,το κόστος συντήρησης είναι ακριβό-βγάζει προβλήματα. Κάποτε ήταν της μόδας και κυκλοφορούσε αβέρτα,τώρα πλέον είναι τόσο χιλιοφορεμένο που καταντάει κακόγουστο (αν και αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό). Πήρες το πρώτο σου αμάξι;Οκ,χάρηκα-χάρηκες-χαρήκαμε,άλλος ένα φονιάς στους δρόμους ανάμεσα στα 4μύρια.Μήν το κάνουμε και θέμα όμως,δέν αγόρασες δά και κανα supercar! ΥΓ.Κάποιος άλλος ξεκίνησε να μιλάει για πέη,εντελώς αυθόρμητα..."Προβληματισμένη" σε κόβω ΥΓ2.Βγάζεις ασφαλή συμπεράσματα για το ποιόν τους συνομιλητή σου μόνο και μόνο κρίνοντας απο την ηλικιακή βάση;Πολύ περιορισμένος ο κύκλος και οι εμπειρίες σου,κοίτα να τα διευρύνεις αμφότερα...αντράκι ΥΓ3.Η λογική φωνάζω-κλάνω-βρίζω για να τραβήξω την προσοχή και να δημιουργήσω εντυπώσεις έγινε της μόδας πρόσφατα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Αχχχχχχχ τι διαβαζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δεν είδα να έχουμε τόπικ για τα Smart του Forum, και είπα να κάνω ένα ώστε να μοιραζόμαστε εμπειρίες. Ξεκινάω ρωτώντας αν μπορεί κάποιος να μου πει, τι είναι η ένδειξη "Ξ" στο κουτάκι που δείχνει την κατάσταση των ταχυτήτων. Μου το εμφάνισε χθες βράδυ, και πιθανότατα είναι πρόβλημα.. ρε παιδιά η κοπέλα ξεκίνησε όμορφα και ωραία ένα θέμα για τα smart και τις απορίες που έχει και 4 σελίδες μετά έχουμε/έχετε φτάσει να την κατακρίνετε για την επιλογή του αμαξιού της... no offense αλλα την βρίσκω λίγο άδικη την επίθεση, γούστο της καπέλο της που έδωσε τα λεφτά της και τι αγόρασε, αν μπορεί να την βοηθήσει κάποιος σε αυτό που ανέφερε στο πρώτο post, ok. τα υπόλοιπα νομίζω είναι περιττά και την βάζουν σε θέση επίθεσης για να μπορέσει να αμυνθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Όταν τα smart καταφέρουν να παρακάμπτουν την κίνηση με διήθηση τότε θα μπορούν να συγκριθούν με τις μηχανές. Αλλιώς ποιος ο λόγος να έχεις Smart? Δηλαδή ο τύπος με το Saab είναι περισσότερο μποτιλιαρισμένος στην Αθήνα, από τον smartάκια? Και προσωπικά αν οδηγούσα smart θα φορούσα κράνος, jacket μηχανής κλπ, γιατί αν στην κάτσει η μοίρα, μόνο αυτά μπορούν να σε σώσουν μέσα στον συγκεκριμένο τενεκέ. Όσο για τα κουστούμια και τις γκόμενες που θα έχουν πρόβλημα με τη μηχανή, klein mein. Αν δεν θέλει υπάρχουν και τα ταξί. Το μόνο πρόβλημα που εντοπίζω εγώ στη μηχανή είναι ότι δεν χωράει παραπάνω από μία γκόμενα πάνω, αλλά σαμπώς το smart χωράει? Τώρα, όσον αφορά το πρόβλημα που ανέφερε, αντιγράφω από εδώ: To Ξ είναι καταπόνηση του δίσκου και του σασμάν. Το είχε πάθει ένας φίλος σε Roadster και το κουστούμι πήγε 500€!!! Αν το κάνεις συνέχεια σε βλέπω να μην τα γλιτώνεις. Το αμάξι ζορίζεται πολύ όταν κάνεις σβούρες από σταματημένος. Αν θές να παίξεις έμπα σε μια στροφή με ανάποδα, τότε το αμάξι δεν καταπονείται!! Αλλά οι σβούρες και είδικά σε καλή άσφαλτο το σκοτώνουν!! Γι' αυτό πρόσεχε.. Αν το αμάξι το πηγαίνει συνέχεια σπινιάροντας, ίσως να έχει βάση η παραπάνω θεωρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 ^^Προσεχε μονο την πολυ δυναμη γιατι ειναι ποιο νευρικο απο μια μηχανη και θελει χερια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 KLEIN MEIN. Να μη σώσει και του δώσει ευκαιρία κανείς σας. Μακάρι να ήμουν και η μόνη που το οδηγάω, θα πλήρωνα άλλα τόσα γιαυτό. Να ξέρετε πάντως ότι χρηματοδοτώ το άτομο που θα μου φέρει το μικρό όνομα του τύπου που μετάνιωσε την αγορά του SMART ή έχει παράπονα από αυτό. Υ.Γ: @Tenshi, θέλω να μοιάσω με "άντρα-gamer";! Πραγματικά, ότι θυμάσαι χαίρεσαι ανθρωπάκο. Σε λυπάμαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Την εξήγηση που παρέπεμψα την είδες ή klein mein? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 ρε παιδιά η κοπέλα ξεκίνησε όμορφα και ωραία ένα θέμα για τα smart και τις απορίες που έχει και 4 σελίδες μετά έχουμε/έχετε φτάσει να την κατακρίνετε για την επιλογή του αμαξιού της... no offense αλλα την βρίσκω λίγο άδικη την επίθεση, γούστο της καπέλο της που έδωσε τα λεφτά της και τι αγόρασε, αν μπορεί να την βοηθήσει κάποιος σε αυτό που ανέφερε στο πρώτο post, ok. τα υπόλοιπα νομίζω είναι περιττά και την βάζουν σε θέση επίθεσης για να μπορέσει να αμυνθεί Oscar,δέν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.Πρίν αρκετές σελίδες ο cyber_katsarida έκανε μια νύξη περι lego,νύξη η οποία μπορεί να αφορούσε το όχημα ώς αυτό καθ' αυτό ή το σύμβολο.Λίγη σημασία έχει. Απο εκεί και πέρα βλέπουμε μια κοπέλα που γρυλίζει και απειλεί σάν λυσσασμένο ντόπερμαν επειδή -ταχα μου- θίξαμε την επιλογή της.Η επιλογή έγινε όμως και θα γινόταν με ή χωρίς την συγκατάθεσή μας,τα χρήματα δόθηκαν και σε τελευταία ανάλυση κανένας δέν το παίζει τσολιάς σε ξένα πορτοφόλια. -Δέν κρίνουμε την αγορά ώς άκυρη,άλλα το όχημα γενικά. -Δέν κακολογούμε συγγενικό πρόσωπο,άλλα μιλάμε για ένα κομμάτι μέταλλο,in-animus object ρε γαμώτο...πώς το λένε. Τώρα άν κάποιος δέν μπορεί να καταλάβει τα εξής απλά και συνεχίζει το βιολί του, ε συγνώμη ρε παιδιά άλλα προκαλεί για καζούρα. Υ.Γ: @Tenshi, θέλω να μοιάσω με "άντρα-gamer";! Πραγματικά, ότι θυμάσαι χαίρεσαι ανθρωπάκο. Σε λυπάμαι που αναγκάζεσαι και ζεις με αυτόν τον εγκέφαλο. Θα τα πούμε στο μουλτι, ρα! Να ξέρεις οτι δέν σε σκιάζομαι γιατι είμαι GL μάστερ (και κάτι άλλες αρλούμπες που λένε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Το μόνο πρόβλημα που εντοπίζω εγώ στη μηχανή είναι ότι δεν χωράει παραπάνω από μία γκόμενα πάνω i second that Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Απο εκεί και πέρα βλέπουμε μια κοπέλα που γρυλίζει και απειλεί σάν λυσσασμένο ντόπερμαν επειδή -ταχα μου- θίξαμε την επιλογή της.Η επιλογή έγινε όμως και θα γινόταν με ή χωρίς την συγκατάθεσή μας,τα χρήματα δόθηκαν και σε τελευταία ανάλυση κανένας δέν το παίζει τσολιάς σε ξένα πορτοφόλια. -Δέν κρίνουμε την αγορά ώς άκυρη,άλλα το όχημα γενικά. -Δέν κακολογούμε συγγενικό πρόσωπο,άλλα μιλάμε για ένα κομμάτι μέταλλο,in-animus object ρε γαμώτο...πώς το λένε. Τώρα άν κάποιος δέν μπορεί να καταλάβει τα εξής απλά και συνεχίζει το βιολί του, ε συγνώμη ρε παιδιά άλλα προκαλεί για καζούρα. Όλα αυτά τα κάνεις με επιχειρήματα; Γιατί εγώ πιστεύω πως το σπίτι σου δεν έχει καλά θεμέλια. Το πιστεύω. Δεν έχεις δικαίωμα να ρωτήσεις το γιατί την λέω εγώ αυτή τη παπαριά; Να σου πω. Έτσι άκουσα, δεν μου φαίνεται σπίτι της προκοπής, και έτσι πιστεύω.. πως θα πέσει. Μετακόμισε. Και γαμώ τις συζητήσεις; Greek Forums dot com. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.