nemesiskp Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δεν υπάρχει πιο Αθηνόγατα από εμένα, και το αμάξι είναι το άλφα και το ωμέγα για την πόλη. Το προηγούμενο Σ/Κ όμως "ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ" Ερέτρια με τους 72 ίππους μου για να δω τους γονείς μου.. τσάκ μπαμ. Και δεν φοβηθηκες μην σε ο αερας απο καμια νταλικα στον δρομο και πας για υποβρυχιες αποστολες απο κατω;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Το πρόβλημα του Ξ ανακαλύψαμε τελικά τι είναι; Θα το πάω σε SMARTά, για την ώρα είναι λυμένο σε συνεργείο φίλου και μπαίνει Turbo Timer, ογκομετρικό, κραδασμικό και Remote με οθόνη. Ουσιαστικά ξέρω τι είναι πάντως.. έκανα κάτι απότομες αλλαγές στο σασμάν, και επειδή είναι αυτόματο.. έχει καταγράψει κάτι λάθος. Το Ξ εμφανίζεται όταν καταγράφεται ένα σφάλμα στον εγκέφαλο του Smart. Ο alxnks μου έδειξε το usb-καλώδιο που μπορείς να διαβάζεις τον εγκέφαλο του smart από λαβιτό και θα το παραγγείλω κάποια στιγμή για ~11 λίρες περίπου. Τώρα δε μπορώ να κάνω αλλιώς, θα το πάω σε ένα γατόνι smartά που έχω.. και θα το ελέγξει. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.. θα δω και θα σας πω. Και δεν φοβηθηκες μην σε ο αερας απο καμια νταλικα στον δρομο και πας για υποβρυχιες αποστολες απο κατω; Όχι.. και φαντάσου ότι το έχω και cabrio (όσες φορές έχω βγει σε αυτοκινητόδρομο), και ο αέρας παίζει μέσα στο αμάξι. Και να μην με έπαιρνε πάντως ο αέρας.. με τις μαλακίες που κάνω στους δρόμους με το τιμόνι.. το ίδιο αποτέλεσμα έχει. (το κάνω δεξιά-αρίστερα για να σπάζεται το ψαρωμένο αγοράκι που κάθεται δίπλα, μπαίνω στην αντίθετη λωρίδα κτλπ - καρφώστε με στους τσέους πριν είναι αργά ψαράδεεεες )
cyber_katsarida Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 κάτσε εσένα σε ξέρω. αυτή δεν είσαι; http://www.youtube.com/watch?v=CdJ84nho3_k&NR=1
nemesiskp Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Εχω δει γυναικα με smart στην αττικη οδο να κανει αριστερα-δεξια στην λωριδα της.Βεβαια ποιο πολυ για κλασμενη την εβλεπα,που θα νομιζε οτι το αυτοκινητο ειναι στα ορια της λωριδας και δεν μπορουσε να το κρατησει στην ευθεια(ειναι και φαρδυ παναθεμα το),παρα για ψαρωμα του διπλανου.Μηπως ησουνα εσυ;Ενα μπλε εχεις;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Γα και μει; :> Δεν είναι αεροδυναμικό, αλλά μόνο από το βάρος του (600 κιλά; ) είναι καλή επένδυση πιστεύω. Εχω δει γυναικα με smart στην αττικη οδο να κανει αριστερα-δεξια στην λωριδα της.Βεβαια ποιο πολυ για κλασμενη την εβλεπα,που θα νομιζε οτι το αυτοκινητο ειναι στα ορια της λωριδας και δεν μπορουσε να το κρατησει στην ευθεια(ειναι και φαρδυ παναθεμα το),παρα για ψαρωμα του διπλανου.Μηπως ησουνα εσυ;Ενα μπλε εχεις; Πρώτη φορά ακούω γυναίκα ακατάλληλη στην οδήγηση. Πως και δεν το είπες στις εφημερίδες να βγάλεις κάνα φράγκο ρε τυπάκο;
nemesiskp Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Το ειπα αλλα δεν με πιστεψανε Δεν μου απαντησες ομως.Μπλε smart εχεις;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Σου αρέσει τυπάκο; (: Οι pics που τράβηξε ένα παιδί της Εθνικής, για την ασφάλιση Μια έχω με 100% κάμπριο Mode και βαριέμαι να την περάσω απ'το android. =/
nemesiskp Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Λεω και εγω πηγε να βγαλει φοτο το αμαξι για να μου δειξει;Στην πενα το εχεις παντως,μπραβο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Eπικα τα ποστ της κοπελιας για το smart. Η πιο ωραια φαση ηταν οτι αυτος που εχει cupra ζηλευει το smart για την νευρικοτητα του και τη χλιδη του.
poedeer7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Eπικα τα ποστ της κοπελιας για το smart. Η πιο ωραια φαση ηταν οτι αυτος που εχει cupra ζηλευει το smart για την νευρικοτητα του και τη χλιδη του. +1 θελω να δω πως θα σπαστει η κοπελια οταν την περασει κανα accent του 92 με τα 90 αλογακια του....καλα η νευρικοτητα δεν υπαρχει!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Όταν θα πάρει μηχανή, να δούμε πόσο πιο χλιδάτη θα είναι. Αν τώρα δεν έχει 16 χιλιάρικα για τη νευρικότητα του SMART, άντε να πάρει Aygo και ATOS.. να δει νευρικότητα.
Tenshi Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Meh, ακούστε τι σας λέω. Cupra τουρμπάτο έχει ο κολλητός μου, το αγόρασε 20+ χιλιάρικα.. και έτσι όπως έχουν τα πράγματα το πουλάει κοψοχρονιά να αγοράσει μηχανή και ζηλεύει εμένα που έχω τόσο μικρό, νευρικό, όμορφο και χλιδάτο (μιας και είναι και κάμπριο) αμαξάκι. Να βρω λεφτά θα τα βάλω πάνω στο αμάξι μου, δεν το αλλάζω πραγματικά για κανένα αμάξι. Περνάω σοκάκια που ΑΠΟΡΩ πως σκατά περνάει Almera από εκεί χωρίς να φάει τα τάσια. Χαζεύω στην κίνηση, σε MSN, μιλόντας στο Bluetooth, τρώγοντας τόστ και πίνοντας φρέντο εσπρέσο.. μόνο και μόνο επειδή είναι αυτόματο. Τέλος, έχω γα__θεί στις διαδρομές, έχω χαθεί, και πατάω 60 σε γειτονίτσες (οκ είμαι ανώριμη και θέλω να σκοτώσω παιδάκια, τι θέλετε τώρα; ) και πάλι δεν το ΣΥΖΗΤΑΜΕ να το γρατζουνίσω το αμαξάκι. Όλες οι μαούνες, ειδικά με Νέοπες οδηγούς είναι γύρω-γύρω σα μισοφαγωμένα σάντουιτς. Δεν υπάρχει πιο Αθηνόγατα από εμένα, και το αμάξι είναι το άλφα και το ωμέγα για την πόλη. Το προηγούμενο Σ/Κ όμως "ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ" Ερέτρια με τους 72 ίππους μου για να δω τους γονείς μου.. τσάκ μπαμ. Ένα έχω να σας πω. ΣΠΑΣΤΕΙΤΕ ψαράδες. Όλοι όσοι δεν έχουν Smart τα κακολογούν.. Μα τη παναγία δεν έχω ακούσει άτομο που το οδηγάει καιρό, να έχει το παραμικρό πρόβλημα. Σπαστείτε και χρησιμοποιήστε Μ.Μ.Μ λοιπόν για να πάτε Αθήνα, για να κάνω και εγώ τη δουλειά μου πιο άνετα (οπού για χέσιμο πάω με το SMART τουαλέτα). Όταν θα πάρει μηχανή, να δούμε πόσο πιο χλιδάτη θα είναι. Αν τώρα δεν έχει 16 χιλιάρικα για τη νευρικότητα του SMART, άντε να πάρει Aygo και ATOS.. να δει νευρικότητα. Ασφαλώς καταλαβαίνεις οτι με αυτή τη λογική,ο καθένας καβατζάρει ένα ΒΜΧ και σάς (μας) ρίχνει στ' αυτιά.Ουτε τέλη,ούτε βενζίνες,ούτε πάρκινγκ!Και φάκ γιου ΝΔΤ...και φάκ γιού κίνηση και μαλάκα γείτονα!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ασφαλώς καταλαβαίνεις οτι με αυτή τη λογική,ο καθένας καβατζάρει ένα ΒΜΧ και σάς (μας) ρίχνει στ' αυτιά.Ουτε τέλη,ούτε βενζίνες,ούτε πάρκινγκ!Και φάκ γιου ΝΔΤ...και φάκ γιού κίνηση και μαλάκα γείτονα! Μην γίνεσαι υπερβολικός και με κουράζεις ρε φίλε. Πραγματικά.. Αντί για BMX μπορούσες να πεις ένα μηχανάκι, οκ; Πας, χωρίς πετάλι, όπου θες.. δε σε πιάνει κίνηση και όλα αυτά που είπες. Α) Σκοτώνεσαι Β) Λερώνεσαι Γ) Δε βάζεις τη γκομενά σου κυριλέ Δ) Όταν βρέχει καταρρακτωδώς, φαντάζομαι είσαι εκτός Ε) Δε μπορείς να βάλεις κοστούμι ή φόρεμα (Γενικά πρέπει να φοράς τις αλεξίσφαιρες πίπες, και κράνος) Ζ) Όταν κάνει κρύο πεθαίνεις Άρα το επιχείρημα μηχανής (ή ποδηλάτου >.>) ομόφωνα πιστεύω θεωρείται για το πέος. Το SMART δεν έχει κανένα από αυτά για να το συγκρίνεις με BMX τύπε. Για το αμάξι το δικό σου (οπού φαντάζομαι για να μειώνεις -χωρίς σοβαρά επιχειρήματα, μη ξεχνιόμαστε- το SMART θα έχεις μεγάλο), έχουμε όλη αυτή τη φαρέτρα μειονεκτημάτων που ανέφερες παραπάνω. Σωστά; Το Smart όμως, τι μειονεκτήματα έχει εφόσον δεν έχει ούτε τα μειονεκτήματα του μεγάλου αμαξιού, ούτε της μηχανής; Αυτό ακριβώς σκεφτόντουσαν όταν το δημιουργούσαν, το ενδιάμεσο. Και το πέτυχαν με τον καλύτερο τρόπο απ'ότι βλέπω. Ότι και να απαντήσεις πάντως.. από όλα αυτά που έχω πει, ένα μόνο βλέπω να κερδίζει την αντιγνωμία: Έχεις οδηγήσει SMART; Έχεις γνωρίσει άτομο που έχει οδηγήσει ΠΛΗΡΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟ SMART 700cc+ από το 2004+ και να έχει παράπονο; Εγώ όχι.
Oscar_Mike Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 το επιχείρημα μηχανής ομόφωνα πιστεύω θεωρείται για το πέος. οι μηχανές σε σχέση με τα κουτιά, (ε αυτοκίνητα ήθελα να πω) είναι για το πέος? οι μηχανές για το πέος? οι μηχανές? για το πέος? οι μήχαν... Mια χαρά τα αυτοκίνητα, μια χαρά^2 το σμαρτακι, αλλα μην τα ισοπεδώνουμε όλα, είναι υποκειμενικό το επιχείρημα και η επιλογή και όχι αντικειμενικό και ομόφωνο. Πάω στο γκαράζ να χαϊδέψω την καλή μου και να της πω ότι έκανες πλακα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.