Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δεν είδα να έχουμε τόπικ για τα Smart του Forum, και είπα να κάνω ένα ώστε να μοιραζόμαστε εμπειρίες. Ξεκινάω ρωτώντας αν μπορεί κάποιος να μου πει, τι είναι η ένδειξη "Ξ" στο κουτάκι που δείχνει την κατάσταση των ταχυτήτων. Μου το εμφάνισε χθες βράδυ, και πιθανότατα είναι πρόβλημα..
Alxnks Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 και να διευκρινιζεις οτι ειναι το F1, γιατι προφανως δεν θα βγαζουν ολα αυτην την ενδειξη.
BadBoy Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα thread για μηχανές, οπότε μπορείς να postάρεις εκεί.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Θα είσαι πιο αστείος όταν θα τα ακουμπάς στη Shell και εγώ θα φεύγω να κάνω άλλα τόσα χιλιόμετρα. Αστείε τύπε. Ζηλεύω τις μαούνες.. δε φαντάζεσαι πόσο.
Alxnks Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Θα είσαι πιο αστείος όταν θα τα ακουμπάς στη Shell και εγώ θα φεύγω να κάνω άλλα τόσα χιλιόμετρα. Αστείε τύπε. Ζηλεύω τις μαούνες.. δε φαντάζεσαι πόσο. σιγουρα δεν θα θες να απαντησω με νουμερα πανω σε αυτο! βαζω στοιχημα τις αδειες μας
Tenshi Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 σιγουρα δεν θα θες να απαντησω με νουμερα πανω σε αυτο! βαζω στοιχημα τις αδειες μας Δέν είναι ανάγκη να δώσεις νούμερα... Smart+Εθνική Οδός= http://www.youtube.com/watch?v=2tbzVjkkcsg
Alxnks Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 αυτο το ξερω και σιγουρα το ξερει κι εκεινη αλλα εκανε μια επιλογη που της αρεσε, οποτε εγω παω πασο. για αλλα νουμερα μιλαω, ξερει εκεινη τι εννοω
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Meh, ακούστε τι σας λέω. Cupra τουρμπάτο έχει ο κολλητός μου, το αγόρασε 20+ χιλιάρικα.. και έτσι όπως έχουν τα πράγματα το πουλάει κοψοχρονιά να αγοράσει μηχανή και ζηλεύει εμένα που έχω τόσο μικρό, νευρικό, όμορφο και χλιδάτο (μιας και είναι και κάμπριο) αμαξάκι. Να βρω λεφτά θα τα βάλω πάνω στο αμάξι μου, δεν το αλλάζω πραγματικά για κανένα αμάξι. Περνάω σοκάκια που ΑΠΟΡΩ πως σκατά περνάει Almera από εκεί χωρίς να φάει τα τάσια. Χαζεύω στην κίνηση, σε MSN, μιλόντας στο Bluetooth, τρώγοντας τόστ και πίνοντας φρέντο εσπρέσο.. μόνο και μόνο επειδή είναι αυτόματο. Τέλος, έχω γα__θεί στις διαδρομές, έχω χαθεί, και πατάω 60 σε γειτονίτσες (οκ είμαι ανώριμη και θέλω να σκοτώσω παιδάκια, τι θέλετε τώρα; ) και πάλι δεν το ΣΥΖΗΤΑΜΕ να το γρατζουνίσω το αμαξάκι. Όλες οι μαούνες, ειδικά με Νέοπες οδηγούς είναι γύρω-γύρω σα μισοφαγωμένα σάντουιτς. Δεν υπάρχει πιο Αθηνόγατα από εμένα, και το αμάξι είναι το άλφα και το ωμέγα για την πόλη. Το προηγούμενο Σ/Κ όμως "ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ" Ερέτρια με τους 72 ίππους μου για να δω τους γονείς μου.. τσάκ μπαμ. Ένα έχω να σας πω. ΣΠΑΣΤΕΙΤΕ ψαράδες. Όλοι όσοι δεν έχουν Smart τα κακολογούν.. Μα τη παναγία δεν έχω ακούσει άτομο που το οδηγάει καιρό, να έχει το παραμικρό πρόβλημα. Σπαστείτε και χρησιμοποιήστε Μ.Μ.Μ λοιπόν για να πάτε Αθήνα, για να κάνω και εγώ τη δουλειά μου πιο άνετα (οπού για χέσιμο πάω με το SMART τουαλέτα).
De@th L0rd Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Meh, ακούστε τι σας λέω. Cupra τουρμπάτο έχει ο κολλητός μου, το αγόρασε 20+ χιλιάρικα.. και έτσι όπως έχουν τα πράγματα το πουλάει κοψοχρονιά να αγοράσει μηχανή και ζηλεύει εμένα που έχω τόσο μικρό, νευρικό, όμορφο και χλιδάτο (μιας και είναι και κάμπριο) αμαξάκι. Να βρω λεφτά θα τα βάλω πάνω στο αμάξι μου, δεν το αλλάζω πραγματικά για κανένα αμάξι. Περνάω σοκάκια που ΑΠΟΡΩ πως σκατά περνάει Almera από εκεί χωρίς να φάει τα τάσια. Χαζεύω στην κίνηση, σε MSN, μιλόντας στο Bluetooth, τρώγοντας τόστ και πίνοντας φρέντο εσπρέσο.. μόνο και μόνο επειδή είναι αυτόματο. Τέλος, έχω γα__θεί στις διαδρομές, έχω χαθεί, και πατάω 60 σε γειτονίτσες (οκ είμαι ανώριμη και θέλω να σκοτώσω παιδάκια, τι θέλετε τώρα; ) και πάλι δεν το ΣΥΖΗΤΑΜΕ να το γρατζουνίσω το αμαξάκι. Όλες οι μαούνες, ειδικά με Νέοπες οδηγούς είναι γύρω-γύρω σα μισοφαγωμένα σάντουιτς. Δεν υπάρχει πιο Αθηνόγατα από εμένα, και το αμάξι είναι το άλφα και το ωμέγα για την πόλη. Το προηγούμενο Σ/Κ όμως "ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ" Ερέτρια με τους 72 ίππους μου για να δω τους γονείς μου.. τσάκ μπαμ. Ένα έχω να σας πω. ΣΠΑΣΤΕΙΤΕ ψαράδες. Όλοι όσοι δεν έχουν Smart τα κακολογούν.. Μα τη παναγία δεν έχω ακούσει άτομο που το οδηγάει καιρό, να έχει το παραμικρό πρόβλημα. Σπαστείτε και χρησιμοποιήστε Μ.Μ.Μ λοιπόν για να πάτε Αθήνα, για να κάνω και εγώ τη δουλειά μου πιο άνετα (οπού για χέσιμο πάω με το SMART τουαλέτα). Ξεκαβάλα λίγο το καλάμι, δε κάνει κακό. Έχει κ ακίδες και μπορεί να σου μπούν πουθενά.
Alxnks Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9E_(%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BF)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.