opera Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Αληθεια?Για ποιον ακριβως λογο? Θυμισου,πρεπει πρωτα να διαβασεις για να πιστεψεις η να θεωρησεις ψεμματα κατι,σαν αναφαιρετο δικαιωμα σου που ειναι.Οταν ομως αποδοκιμαζεις ,ως μην εγκριτη πληροφορηση,κατι πριν το διαβασεις,αυτο λεγεται προκαταληψη. Οποτε guess what guys,δωρεαν μαθηματα σκεψης και λογικης δεν παραδιδω on line.Οποιος θελει να ειναι προκατειλημμενος και να δεχεται την επισημη κυβερνητικη προπαγανδα καθε κυβερνησης ,γιατι την θεωρει αξιοπιστη,μακραν απο εμενα να σας βγαλω απο την νιρβανα. Αν δεν ειναι καλοπιστος ο συνομιλιτης μου,δεν σκοπευω να απευθυνομαι σε αυτον στο εξης.Σορρυ αλλα ο χρονος ειναι πολυτιμος,και μην το παρει κανεις προσωπικα παρακαλω,αλλα οταν δεν επικοινωνεις με καποιον,ας μην χανουμε χρονο.Παντα φιλικα. Με κάλυψες απόλυτα, ούτε ο ίδιος θα τα έλεγα καλύτερα και όσο για το φίλο που βρήκε το σοβαρό άρθρο περί φάρσας,έχω να πω πως εκεί στο FBI πρέπει να είναι πολύ χαβαλέδες για να ανεβάζουν στην επίσημη σελίδα τους μια φάρσα ή απάτη εξάλλου οι κυβερνητικές ιστοσελίδες είναι γεμάτες με HOAXES είναι γνωστό στους πάντες. Τώρα όσον αφορά την αξιοπιστία του FBI σχετικά με τα δήθεν όπλα στο Ιρακ πως να χαρακτηρίσω αυτόν που το σκέφτηκε,όλος ο πλανήτης γνωρίζει πως κατασκευάστηκε η πληροφορία για να δικαιολογήσει την εισβολή. Ενα έγγραφο που αναφέρει εξωγήινους και ιπτάμενους δίσκου το 1950 σε τι θα εξυπηρετούσε;(αν είχε όντως κατασκευαστεί).
FilipposMD Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ενα έγγραφο που αναφέρει εξωγήινους και ιπτάμενους δίσκου το 1950 σε τι θα εξυπηρετούσε;(αν είχε όντως κατασκευαστεί). Οι πράκτορες του FBI είναι αλάθητοι δηλαδή. Είδαμε και με τα Wikileaks τι υψηλοτάτου επιπέδου είναι τα τηλεγραφήματα που στέλνουν από όλο τον κόσμο οι Αμερικανοι διπλωμάτες και πράκτορες. Επίσης, τα έγγραφα για εξωγήινους μπορώ να σκεφτώ έναν υπέροχο λόγο για να κατασκευαστούν. Για να ασχολούνται μερικές ή πολλές δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων με αυτά, αντί να ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα και σκάνδαλα. Αν περάσεις 50 ώρες διαβάζοντας στο ίντερνετ, καλύτερα για το FBI να ψάχνεις για εξωγήινους, παρά για τις σχέσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ με τις εταιρείες όπλων, τα λαδώματα από τις εταιρείες πετρελαίου, τις καταχρήσεις, τον πόλεμο στο Αφγανιστάν κτλ. Σε όλα τα επιχειρήματα υπάρχει και άλλη οπτική. Η σιγουριά ότι μόνο η δική σου είναι σωστή είναι επικίνδυνη.
superstarr Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ας γράψουν και οι εξωγήινοι του forum για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.
opera Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 το FBI κατέστρεψε χιλιάδες αναφορές για UFO αυτή γιατί τη κράτησε; και επειδή η συνέντευξη του Χώκιν είναι λίγο παλιά να συμπληρώσω: α και το βατικανό ξέρετε ποιό είναι το ζόρι τους αν υπάρχουν λέει άλλοι πολιτισμοί εκτός από τον δικό μας το πρόβλημα είναι πως θα υπάρχουν και άλλοι Popes.
gamanos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Όποιος μπορέσει να μου κατασκευάσει στο εργαστήριο λίγο από το σύμπαν, θα με πείσει ότι υπάρχει. Όχι συνθήκες μηδενικής βαρύτητας, σύμπαν. Πλανήτες, μαύρες τρύπες και λοιπά. Μέχρι τότε, απλά δεν υπάρχουν. ή μήπως όχι; Ad astra per aspera
opera Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Όποιος μπορέσει να μου κατασκευάσει στο εργαστήριο λίγο από το σύμπαν, θα με πείσει ότι υπάρχει. Όχι συνθήκες μηδενικής βαρύτητας, σύμπαν. Πλανήτες, μαύρες τρύπες και λοιπά. Μέχρι τότε, απλά δεν υπάρχουν. ή μήπως όχι; Ad astra per aspera φιλοσοφία,εσωτερισμός και αποκρυφολογία θεωρούνται από κάποια μέλη του φόρουμ ως έργο αργόσχολου όπως ήταν ο Ιησούς, ο Βούδας, ο Αριστοτέλης και ο Πυθαγόρας και ο Μαργιωρής. Ενώ αντίθετα οι φραπέδες, τα μανικιούρ, τα videogames και η τιβι σε βελτιώνουν σαν άτομο και περνάς εποικοδομητικά το χρόνο σου. Καλύτερα να αναζητήσεις αλλού απαντήσεις.
TheELF Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Τελικά ακόμα και το διάβασμα έχει καταντήσει υψηλή τέχνη στης μέρες μας μου φαίνεται. «Office Memorandum UNITED STATES GOVERNMENT» Εσωτερικό μήνυμα,σιγά τα οά,είναι μεν επίσημο αλλά σιγά το ντοκουμέντο. Είναι απλά μηνύματα που στέλνουν μεταξύ τους τα γραφεία. «TO: DIRECTOR, FBI DATE: March 22, 1950FROM: GUY HOTTEL, SAC, WASHINGTON SUBJECT: FLYING SAUCERS INFORMATION CONCERNING» Ο Guy λοιπόν στέλνει μήνυμα στον διευθυντή με πληροφορίες «The following information was furnished to SA [blanked] by [ blanked ] [blanked]» από κάποιον άσχετο ή και μη,δεν ξέρουμε πάντως από ποιον για να λέμε ότι είναι φερέγγυος ή όχι. Αυτός ο άγνωστος λοιπόν δηλώνει τα εξής: «An investigator for the Air Forces stated that three so-calledflying saucers had been recovered in New Mexico.» Ένας ερευνητής για την πολεμική αεροπορία (ούτε καν από αυτήν) δήλωσε ότι «μαζέψανε» τρις ιπτάμενους δίσκους στο Νέο Μεξικό. «They were described as being circular in shape with raised centers, approxi- mately 50 feet in diameter. Each one was occupied by three bodies of human shape but only three feet tall, dressed in metallic cloth of a very fine texture. Each body was bandaged in a manner similar to the blackout suits used by speed flyers and test pilots.» Τώρα αυτήν την περιγραφή ποιος από όλους την έδωσε,δεν έβγαλα άκρη, αλλά το ότι οι «πιλότοι» φορούσαν στολές ενάντια στης επιπτώσεις των μεγάλων επιταχύνσεων (στο ανθρώπινο) σώμα όταν μιλάμε για εξωγήινη τεχνολογία και ζωή είναι τουλάχιστον ύποπτο(μην πω γελοίο) αφού δεν μιλάμε για ταχύτητες MACH για να έρθει εδώ κάποιο σκάφος αλλά για πολλή μεγαλύτερες. «According to Mr. [blanked] informant, the saucers were found in New Mexico due to the fact that the Government has a very high-powered radar set-up in that area and it is believed the radar interferes with the controling mechanism of the saucers.» Και εδώ το αποκορύφωμα,το γέλιο του αιώνα,αυτά τα λέει ένας άλλος πάλι(μικρότερο το Blank),ξέρετε τι ραδιενέργειες πρέπει να ξεπεράσει ένα σκάφος για να κάνει ταξίδι στο διάστημα;; Όσο δυνατό RADAR και να έχεις δεν κλάνει μία. «No further evaluation was attempted by SA [blank] concerning the above.» Ε,γιατί άραγε δεν κάνανε καμία περαιτέρω αξιολόγηση;; Επειδή είναι γελοία και αναξιόπιστα από την αρχή μέχρι το τέλος. Μετά εννοείται ότι οποιοδήποτε βιβλίο σας φαίνεται επίσημο και τεκμηριωμένο.
gamanos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Συνειδητά δεν παίρνω θέση στο παρόν τόπικ, αλλά η ερμηνεία που δίνεις στα γραφόμενα είναι τόσο αυθαίρετη όσο και αυτή του λιακόπουλου. Παίρνεις μια αναφορά και ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ όπως θέλεις, αληθοφανώς αλλά αυθαίρετα για να υποστηρίξεις τη γνώμη σου. Αυτό κάνουν και όλοι οι συνωμοσιολόγοι και συνωμοσιοπαρανοϊκοί. Βασίζονται σε μια δεδομένη προκείμενη πρόταση (που περιέχει κάποια αλήθεια αλλιώς δεν θα ασχολούμασταν καν μαζί της) και καταλήγουν σε μια αυθαίρετη ερμηνεία με λογικοφάνεια για να προωθήσουν την άποψή τους. Ένα απλό παράδειγμα: Πρόταση FBI : Παράθεση «They were described as being circular in shape with raised centers, approxi- mately 50 feet in diameter. Each one was occupied by three bodies of human shape but only three feet tall, dressed in metallic cloth of a very fine texture. Each body was bandaged in a manner similar to the blackout suits used by speed flyers and test pilots.» Ερμηνεία Α: Τώρα αυτήν την περιγραφή ποιος από όλους την έδωσε,δεν έβγαλα άκρη, αλλά το ότι οι «πιλότοι» φορούσαν στολές ενάντια στης επιπτώσεις των μεγάλων επιταχύνσεων (στο ανθρώπινο) σώμα όταν μιλάμε για εξωγήινη τεχνολογία και ζωή είναι τουλάχιστον ύποπτο(μην πω γελοίο) αφού δεν μιλάμε για ταχύτητες MACH για να έρθει εδώ κάποιο σκάφος αλλά για πολλή μεγαλύτερες. Ερμηνεία Β: Δεν υπάρχει περίπτωση ανθρώπινο ον εν ζωή να είναι bandaged με τρόπο παρόμοιο με των στολών που ΦΟΡΑΝΕ ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ speed flyers and test pilots. Bandaged είναι μόνο οι μούμιες, χτυπημένα μέλη ή χέρια στις πολεμικές τέχνες. ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ (προσοχή, δεν το πιστεύω, το αποδεικνύω με ένα συλλογιστικό άλμα ) Τι έκανα λοιπόν; Πιάστηκα από εκεί που ήθελα, χρησιμοποίησα την καταγραφή όπως με βολεύει και απέδειξα τον ισχυρισμό μου. Βέβαια, όταν επικαλούμαι αποσπασματικά ένα κείμενο για να το καταρρίψω, θα πρέπει να εξηγήσω κάπως τι κάνω με τα υπόλοιπα σημεία του που δεν "βολεύουν την θεωρία μου"
pournaras Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 δεν κάνετε καν τον κόπο να δείτε το έγγραφο,με απογοητεύει η εθελοτυφλία ορισμένων. Λυπάμαι πολύ γιατί ενώ μου κλείδωσαν παλαιότερο θρέντ γιατί απουσίασα 48 ώρες από το νετ (λες και πρέπει να είμαι online 24/7) διότι λέει δεν απαντούσα σε ερωτήσεις,ενώ από την άλλη είμαι υποχρεωμένος να απαντώ σε ότι του κατέβει του καθενός και χωρίς αυτός προηγουμένως να έχει μπει στο κόπο να διαβάσει το περιεχόμενο του θρεντ και κρίνοντας μόνο από το τίτλο. Για αυτό το λόγο δεν απαντώ σε κάθε τοποθέτηση. Το FBI δημοσιοποίησε κάποια έγγραφα αυτό γνωρίζω και γράφουν για 3 ιπτάμενους δίσκους που ανασύρθηκαν με περιγραφή των διαστάσεων τους σχήματος κλπ καθώς και των επιβαινόντων πλασμάτων. εδώ δε μιλάμε για διαρροή αλλά για επίσημη δημοσίευση αν καταλαβαίνετε τη διαφορά. καλή συνέχεια σε όλους. Αχ μωρε οπερα, απογοητευτηκες που δεν εκαναν τον κοπο να δουν το εγγραφο, εσυ που επι 37 ολοκληρες σελιδες στο θεμα για το 1821 διαλαλουσες οτι δεν ειδες και δεν επροκειτο να δεις τη σειρα για την οποια γινοταν η κουβεντα, αλλα παρολα αυτα δε σταματησες να εχεις γνωμη για κατι που τελικα δεν ειδες...
Kakashi Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Silas Newton & Leo A. Gebauer, 60 χρόνια trolling και συνεχίζουν.. Link"Hottel memo" Alien hoax reappears online after 60 years
KilliK Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 3. Το FBI δεν το βλέπω εγώ ως αξιόπιστη πηγή. Το FBI δεν ήταν αυτό που μας έλεγε ότι αναμφισβήτητα υπάρχουν όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ; Nope η CIA ηταν.
katerina_a_86 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Γιατί και πως συνδέθηκε η παρατήρηση παράξενων ιπτάμενων αντικειμένων αποκλειστικά ως οχήματα εξωγήινων? Αν τα ΑΤΙΑ υπάρχουν το να είναι εξωγήινα είναι το λιγότερο πιθανό και πιο ευφάνταστο σενάριο και απορώ πως και κυρίως γιατίέχουν συνδεθεί στο μυαλό μέχρι και του τελευταίου πολίτη αυτού του πλανήτη τα δύο αυτά άσχετα μεταξύ τους θέματα.
gamanos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Υπάρχει το αδιαμφησβήτητο φαινόμενο της παρατήρησης ΑΤΙΑ. Οι ερμηνείες είναι πάμπολλες και αρκετές έχουν από πίσω άλλα συμφέροντα. Οι συνωμοσιολογικές θεωρίες είναι επίσης πάρα πολλές. Το Χόλλυγουντ (που γι' αυτό το λόγο έχει ονομαστεί "βαριά βιομηχανία") έχει περάσει μέσω της ποπ κουλτούρας την εντύπωση ότι οι εξωγήινοι είναι κάπως σαν τον ΕΤ και κάποτε αργά ή γρήγορα θα εμφανιστούν πάνω από την Νεα Υόρκη. Είναι τόσο ισχυρή αυτή η εντύπωση που ωθεί τον κάθε ευεπίφορο να πιστέψει ότι κάθε τι που δεν αναγνωριζεται είναι εξωγήινο. Για να καταλάβεις, κατά τη διάρκεια της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους, οι ελεγκτές των ραντάρ της Αμερικανικής Αεροπορίας, εντοπίζοντας άγνωστα στίγματα να ιπτανται (στο ραντάρ τους) πάνω από την Νέα Υόρκη, σε κατοικημένες περιοχές και έξω από κάθε πιθανό αεροδιάδρομο, δεν σκέφτηκαν ούτε στιγμή ότι πρόκειται για τρομοκρατικές επιθέσεις (εξαιτίας και του ότι δεν είχε δεχτεί η Αμερική ποτέ χτύπημα εντός, πέρα από το Περλ Χάρμπορ). Αντίθετα, όλοι ανακλαστικά σκέφτηκαν την σκηνή του Independence Day με τον ουρανό της Ν. Υ να σκοτεινιάζει από ένα εξωγήινο διαστημικό σκάφος και ότι μας επισκέπτονται εξωγήινοι, γι' αυτό και η εξαιρετικά αργοπορημένη (αν τελικά έγινε ποτέ) κλήση αναχαιτιστικών γι' αυτό που αποδείχτηκε ότι είναι δύο κοινά αεροσκάφη, τα οποία αποτυπώνουν ένα στίγμα που είχαν εκπαιδευτεί να βλέπουν και έβλεπαν κατα συρροή για όλη τους τη ζωή. Οπότε η σύνδεση ΑΤΙΑ = εξωγήινοι είναι σχεδόν αυτόματη για πάρα πολλούς εκεί έξω Αυτό δεν σημαίνει από την άλλη ότι κάθε παράξενο φαινόμενο είναι και "μετεωρολογικό μπαλόνι" όπως κάποιοι αφελώς ισχυρίζονται. Κάθε περίπτωση είναι μοναδική και πρέπει να εξετάζεται από τους κατάλληλους ανθρώπους με όλα τα διαθέσιμα στοιχεία.
benign Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 @benign Τώρα που τέλειωσα τη δουλειά διάβασα την απάντησή σου. Για να πω την αλήθεια, δεν το είδα το βίντεο γιατί απαιτεί χρόνο που δεν έχω. Όσες αποκαλύψεις έχω δει κατά καιρούς, όμως, βασίζονται σε μαρτυρίες. Υπάρχει κάποιο στοιχείο άλλου είδους; Για παράδειγμα, κάποιο μέταλλο που δεν υπάρχει στη γη, κάποιο κατάλοιπο πτώσης τεράστιου αντικειμένου, που δεν θα μπορούσε να είναι κάποιο από τα πτητικά μέσα που ξέρουμε, κάποια διαφοροποίηση στα επίπεδα ραδιενέργειας σε σημείο που υποψιαζόμαστε ότι προσγειώθηκαν εξωγήινοι, κάποια ακτινολογική ή ιστολογική εξέταση απαχθέντος που να δείχνει κάτι το μη γήινο, κάποια ξαφνική εμφάνιση υπερτεχνολογίας, χωρίς να έχει προηγηθεί σταδιακή πρόοδος της επιστήμης προς την κατεύθυνση αυτή; Τέτοια πράγματα με πείθουν εμένα. Αν υπάρχουν, δώσε κανένα λινκ, γιατί με ενδιαφέρει το θέμα, δεν γράφω για να σου την πω. Κατά τα άλλα, τα στοιχεία μου φαίνονται αντίστοιχα με την ιστορία του Χριστού, που υποψιάζομαι ότι απορρίπτεις. Για τον Χριστό έχουμε έγγραφα που περιγράφουν τα θαύματα και την ανάστασή του, γραμμένα από αυτόπτες μάρτυρες ή έστω από άτομα που άκουσαν τους αυτόπτες μάρτυρες. Έχουμε επίσης χιλιάδες ανθρώπους, τους τελευταίους 20 αιώνες που περιγράφουν επικοινωνία με τον Θεό και τους αγίους, ανεξήγητα θαύματα και περίεργα φαινόμενα θεϊκής προέλευσης. Και μάλιστα σοβαρούς και μορφωμένους ανθρώπους να τα λένε αυτά και συχνά πολλά άτομα μαζί να γίνονται μάρτυρες του ίδιου γεγονότος. Επίσης μιλάμε για άτομα που τα πίστευαν αυτά που έλεγαν (δεν κορόιδευαν), τόσο ισχυρά μάλιστα που πέθαιναν για να υπερασπιστούν αυτό που είχαν βιώσει. Γιατί τα στοιχεία για τους εξωγήινους σου φαίνονται πιο πειστικά; Φιλιππε, Στο θεμα της συζητησης περι θρησκειας θα ειμαστε off topic και δεν με ενδιαφερει,προσωπικα θεωρω την πιστη στην θρησκεια αφελη.Αρκει να διαβασει κανεις βιολογια και την εξελικτικη θεωρια και οταν μιλανε τα στοιχεια,οι προκαταληψεις διαλυονται.Επισης δε θεωρω τον εαυτο μου δουλο η υπηρετη κανενος θεου,αλλα ειμαι αυτοδιαθετος και κανω οτι μου αρεσει με την ζωη μου,και με βρισκει εντελως εχθρο του οποιος θελει να μου υπαγορευσει κανονες που πρεπει να ακολουθησω αλλιως θα με τιμωρησει στη αλλη ζωη.Για μενα πρεπει καποιος να ειναι σαδομαζοχιστης για να πιστευει στην θρησκεια και ειδικα στις μισανθρωπες θρησκειες του Ιουδαισμου,Χριστιανισμου,Μωαμεθανισμου με την τελευταια να την θεωρω και απειλη για τον πολιτισμο λογω της επιθετικοτητας της και του φανατισμου των τριτοκοσμικων λαων που την πιστευουν. Εν τελει ειναι ενα παρωχημενο πολιτιστικο προιον που ο ανθρωπος το ξεπερναει ταχυτατα στις χωρες με υψηλο μεσο δεικτη μορφωσης. Δεν βαζω την δικη μας μεσα σε αυτες. Εχεις ευγενικο τροπο και ειναι ευχαριστηση μου να συνδιαλεγομαι μαζι σου. Αν θελεις μπορω να σου συστησω βιβλια να διαβασεις σχετικα με εξωγηινους και επισης δεχομαι και εγω να μου αναφερεις ενδιαφεροντα βιβλια στο θεμα που τα θεωρεις σημαντικα. Αλλα κανε μου την χαρη και παρακαλουθησε το video της πρωτης σελιδας αυτου του νηματος(οποτε μπορεσεις)που ειναι εξαιρετικο και μετα συνεχιζουμε την συζητηση μας ακομη και μεσω pm.Οπως σου αρεσει και μπορεις.
gnsX Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Διαφορά ΑΤΙΑ με εξωγήινης προέλευσης σκάφος,ο TS δεν φαίνεται να το ξεχωρίζει. Για παράδειγμα Αν το 1989 κάποιος έβλεπε αυτό στον ουρανό,τι θα νόμιζε ότι είναι; Η Ελλάδα το 88-89 παρέλαβε αυτά (το πρώτο θα το κάνω avatar )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.