insomniaK Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 <h3></h3>benig, μπορείς να μας δώσεις τους τίτλους και τους συγγραφείς από μερικά βιβλία που προτείνεις για να δούμε τα στοιχεία. Διότι κι εγώ τα ίδια με εσένα πιστεύω, αλλά όταν τους διαβεβαιώνω κι εγώ πως μας επισκέπτονται εξωγήινοι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, με κοιτούν σαν ούφο (λες να βλέπουν κάτι που δεν ξέρω; ).
benign Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Για πρωτη δοση,επειδη ισως μερικοι δεν ξερουν καλα Αγγλικα, σας κανω quote τα πιο ενδιαφεροντα της προχτεσινης δημοσιευθεισας εκθεσης του FBI: "An investigator for the Air Force stated that three so-called flying saucers had been recovered in New Mexico. They were described as circular in shape with raised centers approximately 50 feet in diameter. Each one was occupied by three bodies of human shape, but only 3 feet tall dressed in metallic clothing of very fine texture." Θελει κανεις κι αλλα? Εκτος και αν ειναι τραγικα ηλιθιος. insomniaK, Ξεκινα πρωτα με το βιβλιο για το Roswell του Stanton Friedman που θα βρεις στην ιστοσελιδα του και περιμενω τα σχολια σου αφου το διαβασεις. Για αυτους που αναφερεσαι,μαλλον προκειται για ανθρωπους μηδαμινης μορφωσης που δεν εχουν καταφερει τιποτε στην ζωη τους και πιστευουν σε πολυ πιο εγκυρα στοιχεια και πολυ πιο επιστημονικα οπως οτι ενας Εβραιος βοσκος που γεννηθηκε πριν 2000 χρονια θα μας σωσει οτι γεννηθηκε με σπεσιαλ τροπο που υπερβαινει τους νομους της επιστημης και της φυσης,οτι θα ζησουμε αιωνια,οτι υπαρχει Θεια δικη και ας πεθαινουν καποιοι απο καρκινο στα 18 και αλλοι ζουνε φουμαροντας σαν αραπηδες μεχρι τα 90,οτι υπαρχουνε διαβολακια με ουριτσες στο κωλαρακι τους, και ψηφιζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καθε τοσο.Αυτοι σε ειρωνευονται?Ε γραψτους στα π*****α σου.
insomniaK Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Αυτό εννοείς;Το έχει και σε DVD, τι να προτιμήσω;
benign Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Για μενα το DVD ειναι πιο ευχαριστο γιατι ο Staunton εχει πολυ καλη προφορα και κανεις εξασκηση και στα Αγγλικα σου.Αλλα το βιβλιο εχει αλλη γοητεια,οποτε ειναι δικη σου αποφαση. (Να και αλλες πηγες που γραφουν σχολια για την οντως εντυπωσιακη αποκαλυψη του FBI ,απο το εγκριτο Yahoo της Βρεττανιας με σχολια σοβαρων ανθρωπων οπως ο Nick Pope στελεχος του Υποργειου Αμυνας της Βρεττανιας, κ.τ.λ.) http://uk.news.yahoo.com/38/20110411/tod-fbi-documents-indicate-ufo-landings-045b8e8.html
insomniaK Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Στα reviews του amazon, οι περισσότεροι λένε ότι τα στοιχεία που δίνονται είναι απογοητευτικά και οι υπόλοιποι λένε για τον χαρακτήρα του jesse. Είσαι σίγουρος ότι αξίζει;
benign Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μηπως εκανες λαθος?Εγω αναφερομαι στα εξης: 1.Captured! The Betty and Barney Hill UFO Experience: The True Story of the World's First Documented Alien Abduction http://www.amazon.co...02598679&sr=8-1 2. Crash at Corona: The U.S. Military Retrieval and Cover-Up of a UFO http://www.amazon.co...02598813&sr=1-1 3. Flying Saucers ARE Real (DVD) http://www.amazon.co...02598907&sr=1-5 Αναφερομαι σε εργα που εχουν παραχθει μονο απο τον ιδιο η σε συνεργασια με αλλους. Ολες οι παραπανω εργασιες εχουν αριστη βαθμολογηση στο Amazon.Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το κριτηριο μου για να διαβασω ενα βιβλιο ειναι τι λενε αναγνωστες του Amazon,ετσι?Ειναι και αυτο αλλα οχι μονο αυτο.
javavall Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Το FBI δεν αποκαλύπτει νέα έγγραφα στο site αυτό, αλλά παρέχει το The Vault για να έχει καλύτερα οργανωμένα κάποια αρχεία του τα οποία είναι γνωστά εδώ και καιρό. Χαρακτηριστικά παραθέτω μία από τις αναφορές πάνω στο memo αυτό που χρονολογείται από το 1998: link Memo author Guy Hottel, of SAC, described an investigator's report of a flying saucer recovery in New Mexico, with mention of three saucers, three-foot tall bodies, metallic cloth, and bandaged alien bodies. The crash was supposedly due to interference from high-powered radar. But all of these elements (saucers, aliens, cloth and tape, radar site) have been firmly traced to the yarns spun by our two swindlers! William Moore even traced how the story got from Silas Newton to J. Edgar Hoover: Newton told George Koehler (employed at radio station KMYR in Denver), who told Morley Davies, who told Ford dealers Murphy and van Horn, who told auto dealer Fick, who told the editor of the Kansas City Wyandotte Echo. By that time, Koehler had become "Coulter," just like a game of "gossip" (or a game of "pi")! This article was picked up in the news, where it caught the interest of the OSI. The OSI agent passed the story on to Guy Hottel of the FBI, and he gave the 8th-hand story to Hoover. Και ένα άλλο πρόσφατο άρθρο καταλήγει ότι μάλλον το Memo αυτό δεν έχει σχέση με το Roswell
benign Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μαλλον ειναι ετσι οπως λες,βεβαια αυτο δεν αναιρει την αυθεντικοτητα του γεγονοτος. Οποιος δεν διαβασει τον Friedman πεφτει θυμα της παραπληροφορησης που επιμενει να διαψευδει ψευδως.Το πρωτο λινκ που εδωσες δεν ειναι εγκριτο,ειναι απο ''μια ομαδα δυσπιστων επιστημονων'' οχι απο επισημο δημοσιο οργανισμο ,ουτε απο αναγνωρισμενο επιστημονικο συνδεσμο.Δεν ξερω αν το βρηκες κατα λαθος,αλλα αυτα που λενε τα εχει συντριψει ο Friedman και αλλοι επιστημονες που ερευνησαν και θεωρουν το Roswell cover up δηλαδη συγκαλυψη και μαλιστα το χαρακτηριζουν ως Cosmic Watergate. Παντως τωρα που ξαναδιαβασα προσεκτικα ισως τελικα και να κανουν λαθος η να παραπληροφορουν στο πρωτο λινκ που εστειλες γιατι ο τιτλος του δημοσιευματος ειναι: ''Documents revealing UFO sightings have been made public on an FBI official database. '' http://uk.news.yahoo...gs-045b8e8.html Που μπορει να σημαινει δυο πραγματα μονο.Η οτι υπηρχε αλλα επειδη δεν ηταν τοσο καλα οργανωμενη η database,οπως τωρα, δεν ειχαν βρει το εγγραφο η οτι τωρα δημοσιοποιηθηκε.Ουτως η αλλως σε καμμια περιπτωση δεν προσβαλεται η γνησιοτητα του. Απλα το πρωτο link ειναι καποιου αγνωστου παραπληροφοριομαχου.
insomniaK Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Εδώ που τα λέμε και η καταγραφή εμπειριών (πχ Captured! The Betty and Barney Hill UFO Experience: The True Story of the World's First Documented Alien Abduction) δεν ανήκει στη σφαίρα της έγκριτης πληροφόρησης.
benign Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Εδώ που τα λέμε και η καταγραφή εμπειριών (πχ Captured! The Betty and Barney Hill UFO Experience: The True Story of the World's First Documented Alien Abduction) δεν ανήκει στη σφαίρα της έγκριτης πληροφόρησης. Αληθεια?Για ποιον ακριβως λογο? Θυμισου,πρεπει πρωτα να διαβασεις για να πιστεψεις η να θεωρησεις ψεμματα κατι,σαν αναφαιρετο δικαιωμα σου που ειναι.Οταν ομως αποδοκιμαζεις ,ως μην εγκριτη πληροφορηση,κατι πριν το διαβασεις,αυτο λεγεται προκαταληψη. Οποτε guess what guys,δωρεαν μαθηματα σκεψης και λογικης δεν παραδιδω on line.Οποιος θελει να ειναι προκατειλημμενος και να δεχεται την επισημη κυβερνητικη προπαγανδα καθε κυβερνησης ,γιατι την θεωρει αξιοπιστη,μακραν απο εμενα να σας βγαλω απο την νιρβανα. Αν δεν ειναι καλοπιστος ο συνομιλιτης μου,δεν σκοπευω να απευθυνομαι σε αυτον στο εξης.Σορρυ αλλα ο χρονος ειναι πολυτιμος,και μην το παρει κανεις προσωπικα παρακαλω,αλλα οταν δεν επικοινωνεις με καποιον,ας μην χανουμε χρονο.Παντα φιλικα.
FilipposMD Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 benign, νομίζω ότι όντως δίνεις αδικαιολόγητα μεγάλη βάση στις προσωπικές εμπειρίες. Δεν ισχυρίζομαι ότι όλες οι προσωπικές μαρτυρίες είναι ψευδείς, έτσι; Αλλά ψυχολόγοι έχουν κάνει πάμπολλα πειράματα που δείχνουν ότι ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε το περιβάλλον πολλές φορές δεν έχει μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα. Κι αυτό δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το αν κάποιος είναι μορφωμένος ή αμόρφωτος, πετυχημένος ή όχι. Αν πιστεύεις κάποιον που περιγράφει με λεπτομέρειες ότι είδε εξωγήινους, πρέπει να πιστέψεις κι αυτόν που περιγράφει εξίσου αναλυτικά ότι τον επισκέφθηκε η Παναγία, αυτόν που είδε φάντασμα στο σπίτι του και τα λοιπά. Δεν αναφέρω τυχαία τα παραδείγματα. Πρόκειται για "εμπειρίες" που είχαν χιλιάδες άνθρωποι μέχρι σήμερα. Εγώ είμαι δύσπιστος απέναντι σε προσωπικές μαρτυρίες ανεξαρτήτως περιεχομένου. Εσύ φαίνεται να τις απορρίπτεις όταν αναφέρονται στον Εβραίο βοσκό, αλλά να τις δέχεσαι στο Ρόσγουελ. Από εκεί και πέρα, το ενδεχόμενο απόκρυψης στοιχείων από τις κυβερνήσεις δεν είναι παράλογο κι αυτό μας εμποδίζει να κάνουμε μια τεκμηριωμένη προσέγγιση. Εκεί όμως έχω μια απορία, χωρίς να το έχω ψάξει το θέμα, γι' αυτό και ρωτάω με ειλικρίνεια. Όποτε ακούω για εξωγήινους, πάντα ή σχεδόν πάντα είναι μπλεγμένες οι ΗΠΑ, άντε και η Βρετανία. Δηλαδή σε άλλες χώρες δεν έχουν πέσει εξωγήινα σκάφη; Δεν έχουν απαχθεί άτομα; Γιατί οι εξωγήινοι δείχνουν προτίμηση στην αγγλοσαξονική γη και στη δυτική κουλτούρα γενικά; Εγώ θα θεωρούσα πιθανό να σχετίζεται αυτό με την κουλτούρα των λαών. Στην Άπω Ανατολή δεν είναι σημαντικοί οι εξωγήινοι στην κουλτούρα του κόσμου, άρα είναι λιγότερο πιθανό να "δουν" ιπτάμενους δίσκους. Στην Αφρική είναι πιο πιθανό να βιώσουν το αποτέλεσμα της δράσης του μάγου της φυλής, στη Μέση Ανατολή να ακούσουν τη φωνή του Μωάμεθ κτλ. Εκτός αν οι υπόλοιπες κυβερνήσεις είναι πιο καλές στην συγκάλυψη.
benign Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Στα βιβλια που αναφερομαι δεν καταγραφονται απλα προσωπικες εμπειριες αλλα στοιχειοθετουνται και πλαισιωνονται απο επισημα εγγραφα και αλλα στοιχεια για τα γεγονοτα που διαδραματιστηκαν την περιοδο εκεινη. Αν ηταν προσωπικη ιστορια και μονο,ουτε καν θα ασχολουμουν. Στο αλλο θεμα που ρωτησες, θα σου απαντησω περιληπτικα γιατι το θεμα ειναι χαωδες και δεν εχω τον χρονο. Οι ΗΠΑ ειναι η χωρα που επεσε πρωτη φορα εξωγηινο σκαφος στο Roswell και που μετα επικοινωνησαν μαζι τους εξωγηινοι για αυτον τον λογο.Ειναι η υπερδυναμη του πλανητη, και εχει συναψει συμφωνια με τους ξενους,με ανταλλαγμα τεχνολογια.Οποτε ως ενα σημειο πρεπει να ηταν τυχαιο,αλλα απο ενα αλλο σημειο και μετα ειναι απολυτα λογικο να επικοινωνεις με την χωρα σε ενα πλανητη που κινει να νηματα της εξουσιας παγκοσμια.(Που ηταν και η πρωτη πυρηνικη δυναμη που εριξε την βομβα στην Χιροσιμα κ.τ.λ. και παει λεγοντας) Επισης κανεις λαθος πως δεν υπαρχουν η δεν εχουν γινει συμβαντα και αλλου στην Λατινικη Αμερικη παμπολλα,στην υπολοιπη Ευρωπη,στην Αφρικη,Ασια παντου.Και εχουν γραφει και βιβλια εκει και υπαρχουν και ντοπιοι ερευνητες και επιστημονες που τα δεχονται και τα εχουν ερευνησει.Υπαρχει υλικο,αν καποιος ενδιαφερεται να ψαξει χωρις προκαλαταληψεις. Ο Αβερωφ,πρωην υπουργος εξωτερικων επι Καραμανλη την δεκαετια του 80 ειχε δημοσια πει οτι ειχε δει απο αεροπλανο,και μαλιστα το ειδαν και καποιοι απο την ακολουθια του, καθως πηγαινε για καποιο Ευρωπαικο συνεδριο στις Βρυξελλες.Ευκολα το βρισκεις στο Google.Δεξιος δεν ειμαι αλλα ο Αβερωφ ειναι γνωστο σε ολους οτι ηταν απο τους πιο σοβαρους ανθρωπους που εχουν περασει στην Ελληνικη πολιτικη σκηνη. Τελος το βιντεο με τους επισημους που αναφερουν τις εμπειριες τους στην πρωτη σελιδα του νηματος αυτου το ειδες?Γιατι για μενα αυτο και μονο φτανει να σιγασει και τον πιο δυσπιστο.
Kakashi Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 FBI "Hottel Memo" Reveals UFO Hoax News organizations across the world were taken in -- once again -- by a hoax that was perpetrated more than 50 years ago. φδθξφδηφδξτρξξυ
FilipposMD Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 @benign Τώρα που τέλειωσα τη δουλειά διάβασα την απάντησή σου. Για να πω την αλήθεια, δεν το είδα το βίντεο γιατί απαιτεί χρόνο που δεν έχω. Όσες αποκαλύψεις έχω δει κατά καιρούς, όμως, βασίζονται σε μαρτυρίες. Υπάρχει κάποιο στοιχείο άλλου είδους; Για παράδειγμα, κάποιο μέταλλο που δεν υπάρχει στη γη, κάποιο κατάλοιπο πτώσης τεράστιου αντικειμένου, που δεν θα μπορούσε να είναι κάποιο από τα πτητικά μέσα που ξέρουμε, κάποια διαφοροποίηση στα επίπεδα ραδιενέργειας σε σημείο που υποψιαζόμαστε ότι προσγειώθηκαν εξωγήινοι, κάποια ακτινολογική ή ιστολογική εξέταση απαχθέντος που να δείχνει κάτι το μη γήινο, κάποια ξαφνική εμφάνιση υπερτεχνολογίας, χωρίς να έχει προηγηθεί σταδιακή πρόοδος της επιστήμης προς την κατεύθυνση αυτή; Τέτοια πράγματα με πείθουν εμένα. Αν υπάρχουν, δώσε κανένα λινκ, γιατί με ενδιαφέρει το θέμα, δεν γράφω για να σου την πω. Κατά τα άλλα, τα στοιχεία μου φαίνονται αντίστοιχα με την ιστορία του Χριστού, που υποψιάζομαι ότι απορρίπτεις. Για τον Χριστό έχουμε έγγραφα που περιγράφουν τα θαύματα και την ανάστασή του, γραμμένα από αυτόπτες μάρτυρες ή έστω από άτομα που άκουσαν τους αυτόπτες μάρτυρες. Έχουμε επίσης χιλιάδες ανθρώπους, τους τελευταίους 20 αιώνες που περιγράφουν επικοινωνία με τον Θεό και τους αγίους, ανεξήγητα θαύματα και περίεργα φαινόμενα θεϊκής προέλευσης. Και μάλιστα σοβαρούς και μορφωμένους ανθρώπους να τα λένε αυτά και συχνά πολλά άτομα μαζί να γίνονται μάρτυρες του ίδιου γεγονότος. Επίσης μιλάμε για άτομα που τα πίστευαν αυτά που έλεγαν (δεν κορόιδευαν), τόσο ισχυρά μάλιστα που πέθαιναν για να υπερασπιστούν αυτό που είχαν βιώσει. Γιατί τα στοιχεία για τους εξωγήινους σου φαίνονται πιο πειστικά;
slygeo87 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 [deneuralizer mode on]Ευχαριστούμε για την συνεργασία σας.[/deneuralizer mode off]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.