Προς το περιεχόμενο

Έγγραφο του FBI σχετικά με το Roswell

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν κάνετε καν τον κόπο να δείτε το έγγραφο,με απογοητεύει η εθελοτυφλία ορισμένων.

Λυπάμαι πολύ γιατί ενώ μου κλείδωσαν παλαιότερο θρέντ γιατί απουσίασα 48 ώρες από το νετ (λες και πρέπει να είμαι online 24/7) διότι λέει δεν απαντούσα σε ερωτήσεις,ενώ από την άλλη είμαι υποχρεωμένος να απαντώ σε ότι του κατέβει του καθενός και χωρίς αυτός προηγουμένως να έχει μπει στο κόπο να διαβάσει το περιεχόμενο του θρεντ και κρίνοντας μόνο από το τίτλο.

Για αυτό το λόγο δεν απαντώ σε κάθε τοποθέτηση.

Το FBI δημοσιοποίησε κάποια έγγραφα αυτό γνωρίζω και γράφουν για 3 ιπτάμενους δίσκους που ανασύρθηκαν με περιγραφή των διαστάσεων τους σχήματος κλπ καθώς και των επιβαινόντων πλασμάτων.

εδώ δε μιλάμε για διαρροή αλλά για επίσημη δημοσίευση αν καταλαβαίνετε τη διαφορά.

καλή συνέχεια σε όλους.

opera, κοίταξε ποιο είναι το θέμα. Ο ορθολογισμός βασίζεται στις αποδείξεις. Το να λέει το FBI ότι έπεσαν ιπτάμενοι δίσκοι είναι μια ένδειξη, αλλά για μένα δεν λέει και πολλά, για πολλούς λόγους.

1. Βασίζεται σε μια μαρτυρία, αν είδα καλά. Είναι γνωστό το πόσο αναξιόπιστες είναι οι μαρυρίες ανθρώπων για γεγονότα. Υπάρχει ολόκληρη βιβλιογραφία που δείχνει πόσο κακοί είμαστε ως είδος στο να θυμόμαστε με ακρίβεια τι συνέβη ή τι είδαμε.

2. Δεν δίνει άλλου είδους αποδείξεις. Φωτογραφίες ή βίντεο αποδεδειγμένης γνησιότητας, αποτελέσματα από εξέταση γενετικού υλικού, κάτι χειροπιαστό τέλος πάντων.

3. Το FBI δεν το βλέπω εγώ ως αξιόπιστη πηγή. Το FBI δεν ήταν αυτό που μας έλεγε ότι αναμφισβήτητα υπάρχουν όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ;

Γενικά, δε νομίζω να αποκλείει κανείς ότι έχουν πέσει εξωγήινοι στη γη, αλλά τα διαθέσιμα στοιχεία δεν είναι αρκετά για να βγάλουμε συμπέρασμα.

Επίσης, θέλω να σου επισημάνω το εξής. Επειδή σε βλέπω ότι μιλάς απαξιωτικά για τους επιστήμονες και την επιστήμη, θα σου πω ποια είναι η διαφορά της επιστημονικής μεθόδου με τον δικό σου τρόπο σκέψης.

Η επιστήμη λοιπόν, με βάση κάποια δεδομένα παρατήρησης, φτιάχνει μια θεωρία, που είναι σαφής και με συγκεκριμένα συστατικά. Στη συνέχεια, σχεδιάζει πειράματα ή αναζητεί δεδομένα από άλλες πηγές με σκοπό να διαψεύσει αυτήν την θεωρία. Αν τα αποτελέσματα συμφωνούν με τη θεωρία, την αποδέχεται. Αν τη διαψεύδουν, τροποποιούμε τη θεωρία και φτιάχνουμε καινούργιο πείραμα. Χονδρικά αυτά.

Εσύ τι κάνεις; Έχεις μια θεωρία που, ας δεχτούμε ότι βασίζεται κάπου, αλλά δεν περιέχει κανένα συστατικό, που να μπορεί να διαψευστεί. Στη συνέχεια, ψάχνεις παραπάνω δεδομένα. Αν συμφωνούν με την θεωρία σου, τα δέχεσαι ως σωστά. Αν διαφωνούν, τα απορρίπτεις ως χαλκευμένα. Εδώ ας πούμε, εσύ πιστεύεις ότι οι εξωγήινοι έχουν εμφανιστεί. Αν το FBI πει ναι, το δέχεσαι ως αξιόπιστη πηγή. Αν πει όχι, το απορρίπτεις γιατί προφανώς μας το κρύβουν. Επίσης, δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να διαψεύσει τη θεωρία σου. Δηλαδή να πεις ότι "αν συμβεί αυτό, σημαίνει ότι κάνω λάθος". Αυτό και μόνο κάνει τη θεωρία ισοδύναμη με θρησκεία. Ελπίζω, αν και δε νομίζω, να βλέπεις τη διαφορά.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=xjBIsp8mS-c

Δείτε μια ομιλία ενός επιστήμονα, με πολλά κιλά cojones. Εξηγεί για ποιο λόγο "αμφισβητεί" την επαφή του ανθρώπινου είδους με εξωγήινους, μακριά από εικασίες και συνωμοσίες, λογική, απλή και όμορφη.

"Μαρτυρίες" υπάρχουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά πως γίνεται πάντα οι μάρτυρες να είναι τουλάχιστον αναξιόπιστοι;

Ένα έγγραφο του FBI δε λέει τίποτα, get used to it.

Δημοσ.

Ο κ.Hawking δεν ειναι ο πρωτος και πιθανον ουτε ο τελευταιος μεγαλος επιστημονας που μπορει να κανει λαθος. Αν ειναι να αντιπαρατασουμε μεγαλες προσωπικοτητες της επιστημης ,οπου αλλοι πιστευουν στην υπαρξη εξωγηινων πολιτισμων και αλλοι οχι το νημα θα παει 1000 +σελιδες. Υπαρχουν παρα πολλοι κορυφαιοι επιστημονες που οχι μονο πιστευουν οτι υπαρχουν αλλα οτι και επισκεφτονται τον πλανητη μας εδω και χιλιαδες χρονια.Εχουν γραψει και βιβλια για αυτα.

Αλλο ειναι το θεμα για οσους τους ενδιαφερει,γιατι εγω δεχομαι φιλοσοφικα οτι υπαρχει και η σταση,''το θεωρω πιθανον αλλα δε με ενδιαφερει,γιατι με ενδιαφερουν περισσοτερο τα καυτα προβληματα της ανθρωποτητας.'' Το θεμα ειναι να συζηταμε επιτελους σε αυτην την χωρα χωρις κακια ,ειρωνιες και μισαλοδοξια,αλλα με ευγενεια και σεβασμο στον συνομιλιτη μας.Και αν το θεωρουμε το θεμα βλακειες η αδιαφορο,να μην συμμετεχουμε αντι να χαλαμε και να πολωνουμε το νημα.

Να λοιπον και ενας απο τους μεγαλυτερους θεωρητικους φυσικους στον κοσμο που πιστευει στους εξωγηινους και θεωρει τους συναδελφους που δεν πιστευουν κοντοφθαλμους και αναχρονιστες. Δεκα λεπτα μονο αλλα πολυ διδακτικα,που καυτηριαζουν τα παρωχημενα,ημιμαθη μυαλα.

http://www.youtube.com/watch?v=Kw8dcb8iKSM

Δημοσ.

Απορώ, πως απ το βίντεο του Hawking βγαίνει το συμπέρασμα ότι δε πιστεύει στην εξωγήινη ζωή, πραγματικά απορώ...

Δημοσ.

Αλλο ειναι το θεμα για οσους τους ενδιαφερει,γιατι εγω δεχομαι φιλοσοφικα οτι υπαρχει και η σταση,''το θεωρω πιθανον αλλα δε με ενδιαφερει,γιατι με ενδιαφερουν περισσοτερο τα καυτα προβληματα της ανθρωποτητας.'' Το θεμα ειναι να συζηταμε επιτελους σε αυτην την χωρα χωρις κακια ,ειρωνιες και μισαλοδοξια,αλλα με ευγενεια και σεβασμο στον συνομιλιτη μας.Και αν το θεωρουμε το θεμα βλακειες η αδιαφορο,να μην συμμετεχουμε αντι να χαλαμε και να πολωνουμε το νημα.

Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά στο συγκεκριμένο θέμα με το quote σου με το οποίο και συμφωνώ.

1oν:Το πρώτο ειρωνικό μήνυμα ήταν του opera

2ον:Δίνει δύο links,το πρώτο είναι η πηγή.Το vault για το FBI που έχει ένα έγγραφο.Πουθενά στο έγγραφο αυτό δεν αναφέρει κάτι για εξωγήινους,μιλάει για ΑΤΙΑ το οποίο δεν σημαίνει ότι είναι εξωγήινης προέλευσης.Με τα σκουριασμένα αγγλικά μου αυτό κατάλαβα.Μπορεί να κάνω λάθος.

3ον:Το αμέσως επόμενο link όχι μόνο είναι σίγουρο για τους εξωγήινους αλλά τους μέτρησε,ήταν 3 σε κάθε δίσκο εξαγωνικού σχήματος,εμείς ακόμα παλεύουμε να τον τετραγωνίσουμε

Να συζητήσουμε πάνω στο θέμα και στα links λοιπόν ή γενικότερα για το θέμα ύπαρξης εξωγήινων;

Γενικά:Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο να λες υπάρχει πιθανότητα να πετάνε οι εξωγήινοι γύρω γύρω απο τον πλανήτη και να παίζουν με τις κυρομπογιές τους κάνοντας κύκλους στα χωράφια με το είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν,υπάρχει μεγάλη διαφορά στο υπάρχει εξωγήινη ζωή με το υπάρχει εξωγήινη ζωή τεχνολογικά ανεπτυγμένη.

Θα το φέρω με ένα παράδειγμα,αν αύριο βγει η φήμη απο μαρυτρίες ότι ο Ομπάμα είναι εξωγήινος και όταν φωνάζει Thunder-Thunder-ThunderCats OOOOoooOOOoooOOO το πουλί του μεγαλώνει 2 μέτρα θα υπάρξουν άνθρωποι που θα του δώσουν μία πιθανότητα να είναι αλήθεια,έστω απειροελάχιστη και άνθρωποι σαν το TS που θα κάνει ένα νέο θέμα ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι είναι αλήθεια με καμία πιθανότητα να λένε ανακρίβειες οι "μαρτυρες",,με τους 1ους μπορείς να κάνεις μια ενδιαφέρουσα φιλοσοφική συζήτηση,τους 2ους δεν μπορείς να τους πάρεις σοβαρά.

Δημοσ.

Λιακόπουλος > ALL

Και εντάξει εγώ δέχομαι και πιστεύω στις "μαρτυρίες". Τα παλικάρια είχαν οπτικοακουστικές ψευδαισθήσεις φάση!

ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΝ!!!!!!!!11111

Δημοσ.

gnsX

Δεν αναφερομουν σε σενα προσωπικα,αλλα εκανα εκκληση σε ολους οσους επεσαν στην ειρωνια,να σταματησουν και να γινει μια ομορφη,πιθανον ενδιαφερουσα συζητηση.

Υπαρχουν και αλλα στοιχεια σοβαροτερα κατα πολυ του εγγραφου του FBI.Εδω και 4 χρονια εχω διαβασει εκτενη βιβλιογραφια με πολυ αυστηρα κριτηρια επιστημονικοτητας.Για μενα το θεμα ειναι καποιος να κανει την δικη του ερευνα και να φτασει στα δικα του συμπερασματα.

Παντως οποιος ενδιαφερεται σοβαρα εχω τεραστιο υλικο,βιβλια,διαλεξεις,κ.τ.λ. μπορω να προτεινω να διαβασει για τις διακοπες του Πασχα η το καλοκαιρι και μετα να βρεθουμε για καφε να το κουβεντιασουμε,παντα φιλικα.

Δημοσ.

Φίλε μου δεν απάντησα επειδή νόμιζα ότι απευθύνθηκες σε εμένα,γενικότερη τοποθέτηση ήταν με αφορμή το σχόλιό σου :)

Δημοσ.

Απορώ, πως απ το βίντεο του Hawking βγαίνει το συμπέρασμα ότι δε πιστεύει στην εξωγήινη ζωή, πραγματικά απορώ...

Δεν είπε κάποιος αυτό. Για την ανθρώπινη επαφή με εξωγήινους είπε.

Δημοσ.

Φίλε μου δεν απάντησα επειδή νόμιζα ότι απευθύνθηκες σε εμένα,γενικότερη τοποθέτηση ήταν με αφορμή το σχόλιό σου :)

Οκ μια χαρα. Και σε γενικα πλαισια οι διαπιστωσεις σου ειναι απολυτως σωστες και υγιεις.;)

Δημοσ.

benign, το θέμα είναι εάν μας έχουν επισκεφθεί μικρά πράσινα ανθρωπάκια και όχι αν αυτά γενικώς υπάρχουν στο σύμπαν. Αν έχεις στα χέρια σου κάποια απόδειξη για το πρώτο, γιατί δε τη μοιράζεσαι μαζί μας;

Επίσης, όπως πολύ ωραία ανέλυσε και ο Φίλιππος, ο πιο έγκυρος τρόπος για να αποδειχθεί αν μια θεωρία αληθεύει ή όχι είναι η επιστημονική μέθοδος. Το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι φιλοσοφικό - 2 πιθανές απαντήσεις υπάρχουν - οπότε οι προσωπικές απόψεις δεν έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Δημοσ.

benign, το θέμα είναι εάν μας έχουν επισκεφθεί μικρά πράσινα ανθρωπάκια και όχι αν αυτά γενικώς υπάρχουν στο σύμπαν. Αν έχεις στα χέρια σου κάποια απόδειξη για το πρώτο, γιατί δε τη μοιράζεσαι μαζί μας;

Επίσης, όπως πολύ ωραία ανέλυσε και ο Φίλιππος, ο πιο έγκυρος τρόπος για να αποδειχθεί αν μια θεωρία αληθεύει ή όχι είναι η επιστημονική μέθοδος. Το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι φιλοσοφικό - 2 πιθανές απαντήσεις υπάρχουν - οπότε οι προσωπικές απόψεις δεν έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Βαγγελη ο τροπος που σκεφτεσαι ειναι λογικος αλλα αφελης.Για τον απλουστατο λογο οτι υπαρχει η παραμετρος της συγκαλυψης απο τις ΗΠΑ.(και αλλες χωρες)Πριν πολλα χρονια ειχε συγκληθει ενα συμβουλιο με μια επιτροπη επιστημονων ,ψυχολογων και κοινωνιολογων οργανωμενο απο την NASA για να αξιολογησει τις αντιδρασεις της πλατιας μαζας του κοσμου,σε μια πιθανη επικοινωνια με εξωγηινους πολιτισμους.Δεν προκειται για μυθοπλασια ειναι πραγματικοτητα και λεγεται Brookings Report. Ψαξε στο wikipedia να μαθεις λεπτομερειες. Το πορισμα τοτε ηταν οτι η ανθρωποτητα δεν ειναι ετοιμη για τετοιου ειδους επαφες.

Αυτο δινει την παραμετρο της ηδη υπαρχουσας στρατηγικης των ΗΠΑ να συγκαλυπτουν αυθεντικα γεγονοτα που συνεβησαν σε εκατομμυρια Αμερικανους πολιτες τις τελευταιες δεκαετιες,πολλες φορες με εκφοβισμο.Οι περισσοτεροι απο αυτους τους ανθρωπους ,των οποιων την ταυτοητα αγνοεις παντελως,ηταν σοβαροι ανθρωποι,ευηποληπτοι,αστυνομικοι,επιστημονες,στρατιωτικοι,ολων των ειδων και ταξεων,που μεχρι τοτε,τονιζω,εχαιραν σεβασμου απο την τοπικη κοινωνια τους.Τωρα για ποιο λογο να θελησουν να γελοιοποιηθουν αναφεροντας δημοσια την οποιαδηποτε εμπειρια τους με εξωγηινους και να καταστρεψουν την ζωη τους,η μονη απαντηση ειναι οτι ελεγαν αληθεια.

Στην προηγουμενη σελιδα ποσταρα βιντεο που εγκριτοι αξιωματουχοι που αποφασισαν να κανουν αποκαλυψεις αναφερονται στις προσωπικες τους εμπειριες,δινοντας την ταυτοτητα τους,τον βαθμο τους,την επιστημονικη τους ιδιοτητα,μιλαμε για ατομα που δουλεψαν σε τρομερα υπευθυνες θεσεις στον στρατο,αεροπορια και σαν επιστημονες συνεργαστηκαν με τον στρατο ,οχι μονο των ΗΠΑ,αλλα μερικοι ειναι Ευρωπαιοι.Το ειδες καθολου το βιντεο?Ειναι καταπελτης,γιατι οπως αναφερουν και πολυπειροι στρατιωτικοι αναμεσα τους και επιστημονες ''τα συγκεκριμενα ΑΤΙΑ ,αποκλειεται να ειναι γηινη τεχνολογια''.

Περα λοιπον απο την προσωπικη μου μελετη στα φαινομενα που εχουν σχεση,στο τι ποιοτητας ατομα ειχαν επαφες,στις ερευνες που εχουν κανει πολυ διακεκριμενοι επιστημονες ειδικα για το Roswell οπως ο Staunton Friedman που ειναι Δωκτορ Πυρηνικης Φυσικης στις ΗΠΑ ( http://www.stantonfr...p?ptp=stans_bio ) και προκαλει τους εκπροσωπους της NASA και αυτοι ακομη τρεχουν να τον αποφυγουν γιατι τους ειχε κανει κιμα ,μια φορα στον Larry King σε εκπομπη που ειδε ολος ο πλανητης,οπου ο ατυχης εκπροσωπος της NASA δεν ηξερε απο που να φυγει κ.τ.λ..Περα λοιπον απο ολα αυτα,το θεωρω δεδομενο οτι και υπαρχουν και μας επισκεπτονται γιατι παρολες μεχρι τωρα τις προσπαθειες συγκαλυψης της αληθειας υπαρχει σε διαβεβαιωνω ολη η βιβλιογραφια με τρανταχτες αποδειξεις ,αλλα πρεπει να τις διαβασεις.Απο καποιο σημειο,ομως πρεπει να εχεις και λιγο ανοιχτο μυαλο,γιατι δεν εισουν εσυ εκει να το δεις και γιατι μεχρι στιγμης το γεγονος συγκαλυπτεται.

Αλλα θα μου επιτρεψεις να σου πω,οτι χωρις διαβασμα καποιων βιβλιων που παραθετουν στοιχεια,χωρις να δεις καποια ντοκυμοντερ που μιλουνε ανθρωποι που ειχαν η μελετησαν αυτες τις εμπειριες,δεν δικαιουσαι να εχεις αποψη παρα μονο φιλοσοφικη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...