Προς το περιεχόμενο

Έγγραφο του FBI σχετικά με το Roswell

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα δεν εδωσαν δημοσια συνεντευξη στον τυπο ανωτερα πολιτικα και στρατιωτικα στελεχη αφου ειχαν καλεσει μεγαλες αφημεριδες και αναφεραν οτι εχουν δει UFO με στοιχεια και καλεσαν την κυβερνηση των ΗΠΑ να πει την αληθεια στον κοσμο?Μιλαμε για πρωην ανωτατους αξιωματικους πολεμικης αεροποριας πολλων χωρων,πρωην ανωτερα στελεχη υπουργειων αμυνας,οπως ο Nick Pope της Μεγαλης Βρεττανιας κτ.λ. Μεγαλα ονοματα και σεβαστους ανθρωπους δηλαδη που τα ειπαν οπως ειναι τα πραγματα.Δειτε το στο Youtube,τιτλος: Disclosure Conference at the National Press Club, Washington (27 Σεπτεμβριου 2010)

http://www.youtube.com/watch?v=BtmpaM0PqyI&feature=player_embedded

Δημοσ.

Άσχετο αλλά όπως είπε και κάποιος:

"Μπορεί να υπάρχουν εξωγήινοι, μπορεί και να μην υπάρχουν. Και τα δύο σενάρια είναι φανταστικά!"

Δημοσ.

Αν καποιος διαβασει και ερευνησει τις σοβαρες πηγες,γιατι υπαρχουν και πολλοι απατεωνες ,θα δει οτι υπαρχουν πολυ σοβαρες ενδειξεις.

Δημοσ.

τι έγινε ωρέ παλουκάρια από επιστήμονες το περιμένατε και από το FBI μας ήρθε;

οι πρώτοι ακόμη ψάχνουν με τα τηλεσκόπια;

Οι επιστήμονες χορεύουν αναλόγως με το τραγούδι που παίζει το γκουβέρνο.

Απογοητεύομαι που οι συνήθεις ύποπτοι σιωπούν,περιμένω να μάθω τώρα το πότε ο Ομπάμα θα κάνει την ανακοίνωση γιατί πολύ ακούγεται πως θα γίνει και αυτό.

Δημοσ.

Έχεις δει κάποιον επιστήμονα να αποκλείει το ενδεχόμενο ύπαρξης εξωγήινης ζωής και γράφεις ότι σου κατέβει;

Ναι θα ανακοινώσει τον πρέσβη των εξωγήινων στον ΟΗΕ,μόλις κατάλαβα απο ποιο site ενημερώνεσαι ); Εύγε

Δημοσ.

Έχεις δει κάποιον επιστήμονα να αποκλείει το ενδεχόμενο ύπαρξης εξωγήινης ζωής και γράφεις ότι σου κατέβει;

Ναι θα ανακοινώσει τον πρέσβη των εξωγήινων στον ΟΗΕ,μόλις κατάλαβα απο ποιο site ενημερώνεσαι ); Εύγε

Καλά όταν θα σε απαγάγουν εξωγήινοι θα σου πω εγώ... αλλά μην έρθεις να ζητήσεις την βοήθεια του insomnia :P

Δημοσ.

το επισημο του FBI σου λέει κάτι;

πιστεύεις πως οι αποκαλύψεις τελειώνουν εδώ;

για να το ξέρεις το site το διαβάζεις και εσύ στα κρυφά.

και δε νομίζω να είναι αρμόδιο το fbi να κάνει τέτοιου είδους αποκαλύψεις

Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω, αρκετοί επιστήμονες του αντίστοιχου τομέα θεωρούν πολύ πιθανή την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Τώρα, για τις πιθανότητες να πρόκειται για οργανισμούς με υψηλή νοημοσύνη, να είναι ο πολιτισμός τους σε ακμή ταυτόχρονα με τον δικό μας και να είναι ικανοί να ταξιδέψουν στο διάστημα με τέτοια ταχύτητα, ώστε να μπορούν να φτάσουν στη γη, μπορούμε να κάνουμε μεγάλη κουβέντα. Προς το παρόν, κάποια απόδειξη για την επίσκεψη εξωγήινων στη γη δεν έχει δημοσιοποιηθεί. Αν υπάρχει και την κρατάνε μυστική, τρέχα γύρευε.

Χωρίς να έχω δει τα λινκς πάντως, να πω ότι UFO/ATIA σημαίνει Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενο Αντικείμενο. Το να εντοπίσεις ΑΤΙΑ δεν σημαίνει ότι βρήκες και εξωγήινους, έτσι; Απλώς δεν ξέρεις τι είναι αυτό που βλέπεις με τα μάτια ή το ραντάρ σου. Το λέω για να μην θεωρείται ότι κάθε αναφορά σε ΑΤΙΑ αφορά και σε εξωγήινους.

Δημοσ.

το επισημο του FBI σου λέει κάτι;

πιστεύεις πως οι αποκαλύψεις τελειώνουν εδώ;

για να το ξέρεις το site το διαβάζεις και εσύ στα κρυφά.

και δε νομίζω να είναι αρμόδιο το fbi να κάνει τέτοιου είδους αποκαλύψεις

Έχεις μπερδέψει τη βούρτσα με τη σκούπα.

1)Αραιά και που μπαίνω στο site,γελάω και βγαίνω.Ξέρω τι διαβάζω,σε αντίθεση με σένα βλέπω.Επίσης διαβάζω και Zougla αλλά δεν παίρνω τον Μάκη στα σοβαρά

2)Οι αποκαλύψεις είναι 30 ετών

3)Έχεις μπει καθόλου σε σκέψεις ότι οι συνωμοσίες που διαβάζεις απο τις 5.000.000.000.000 θα βγει η μία;Αλήθεια τι έγινε με το θέμα που μας έλεγες ότι θα καταστραφεί ο πλανήτης τον Μάρτιο;Ήμουν ψιλοάρρωστος και δεν έβγαινα,έχασα την καταστροφή;

+1 στον FilipposMD,ξεχώρισε πρώτα την αναφορά για ΑΤΙΑ και την αναφορά για εξωγήινους

Δημοσ.

δεν κάνετε καν τον κόπο να δείτε το έγγραφο,με απογοητεύει η εθελοτυφλία ορισμένων.

Λυπάμαι πολύ γιατί ενώ μου κλείδωσαν παλαιότερο θρέντ γιατί απουσίασα 48 ώρες από το νετ (λες και πρέπει να είμαι online 24/7) διότι λέει δεν απαντούσα σε ερωτήσεις,ενώ από την άλλη είμαι υποχρεωμένος να απαντώ σε ότι του κατέβει του καθενός και χωρίς αυτός προηγουμένως να έχει μπει στο κόπο να διαβάσει το περιεχόμενο του θρεντ και κρίνοντας μόνο από το τίτλο.

Για αυτό το λόγο δεν απαντώ σε κάθε τοποθέτηση.

Το FBI δημοσιοποίησε κάποια έγγραφα αυτό γνωρίζω και γράφουν για 3 ιπτάμενους δίσκους που ανασύρθηκαν με περιγραφή των διαστάσεων τους σχήματος κλπ καθώς και των επιβαινόντων πλασμάτων.

εδώ δε μιλάμε για διαρροή αλλά για επίσημη δημοσίευση αν καταλαβαίνετε τη διαφορά.

καλή συνέχεια σε όλους.

Δημοσ.

Πες μας πρώτα γιατί δεν καταστράφηκε ο πλανήτης τον Μάρτιο,αγχώνομαι

Το πρώτο link με το έγγραφο που δίνεις δεν γράφει πουθενά για εξωγήινους,στο δεύτερο link μετά τους έχει μετρήσει κιολλας

Δημοσ.

Ρε παιδια χαλαρωστε,δεν χρειαζεται να τσακωνοσαστε και να ειρωνευοσαστε..συζητηση γινεται..

εγω να πω την αποψη μου...Μου φανταζει καπως δυσκολο το να ειμαστε μονοι μας σε ολοκληρο το συμπαν..ειναι και λιγο εγωιστικο..

και δεν ειναι απαραιτητο οτι οπου υπαρχει νερο υπαρχει ζωη..η δικη μας ζωη εξαρταται απο το οξυγονο και το νερο και βασιζεται στον ανθρακα..

μπορει αλλες μορφες να χρειαζονται αλλα πραγματα για να μπορεσουν να αναπτυχθουν και να ζησουν..

το αν εχουν ερθει εξωγηινοι εδω,ειναι αλλο θεμα..

ναι υπαρχουν πολλες μαρτυριες,ναι υπαρχουν βιντεο απο αστροναυτες που δειχνουν αληθινα..

αλλα αν θελετε επισης,αμα δεν θελαν οι ΗΠΑ να διαρευσουν αυτα τα βιντεο(σε περιπτωση που ειναι αληθινα),δεν θα διερρεαν...

οπως και με το Wikileaks..

αυτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...