xpapias Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Γειά χαρά. Θα ήθελα μέσα σε ένα κουτί (cell) του Excel να φτιάξω μια λίστα από λέξεις. Πχ ένα κουτί που θα περιέχει τις πληροφορίες μολύβι, στυλό, χάρακας τη μια κάτω από την άλλη. Γίνεται;
hawkpilot Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Λίγο παράξενο δεν είναι αυτό που ζητάς να κάνεις στο excel? Αν επιτρέπεται, για ποιό λόγο θέλεις να κάνεις τέτοιου είδους καταχώρηση σε κελί? Γειά χαρά. Θα ήθελα μέσα σε ένα κουτί (cell) του Excel να φτιάξω μια λίστα από λέξεις. Πχ ένα κουτί που θα περιέχει τις πληροφορίες μολύβι, στυλό, χάρακας τη μια κάτω από την άλλη. Γίνεται;
xpapias Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Έχω αφιερώσει μια έξτρα γραμμή για συμπληρωματικές πληροφορίες πχ. "ακτινολογικά ευρήματα" σε κάποιον ασθενή. Από μόνη της σαν πληροφορία δεν είναι σημαντική ωστε να αποδώσω πολλές σειρές. Εκεί θέλω να έχω Απλή ακτινογραφία, αξονική τομογραφία, υπέρηχος τα οποία καλό θα ήταν να είναι ευδιάκριτα μεταξύ τους.
hawkpilot Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να αφιέρωνες μία επιπλέον κολώνα με αυτές τις πληροφορίες (αν στο μέλλον χρειαστεί να τις εκμεταλλευτείς θα είναι πιο εύκολο) παρά να τις προσθέτεις με αυτόν τον τρόπο. Θεωρώ όμως ότι, στις περιπτώσεις που κάποια εγγραφή έχει πάνω από ένα ευρήματα τότε θα ήταν προτιμότερο να χρησιμοποιούσες την access (αν τη γνωρίζεις) - εκεί θα μπορούσες εύκολα να "συνδέσεις" τον ασθενή με ένα ή περισσότερα χαρακτηριστικά (ευρήματα). Έχω αφιερώσει μια έξτρα γραμμή για συμπληρωματικές πληροφορίες πχ. "ακτινολογικά ευρήματα" σε κάποιον ασθενή. Από μόνη της σαν πληροφορία δεν είναι σημαντική ωστε να αποδώσω πολλές σειρές. Εκεί θέλω να έχω Απλή ακτινογραφία, αξονική τομογραφία, υπέρηχος τα οποία καλό θα ήταν να είναι ευδιάκριτα μεταξύ τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.