hchg7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Σε έναν φορητό προσπαθώ να πιάσω ασύρματο internet αλλά μου βγάζει το εξής μύνημα: The application 'Network Manager Applet'(/usr/bin/nm-applet) wants access to the default keyring, but it is locked. Μου ζητάει λοιπόν ένα password το οποίο δεν το ξέρω. Μώπως θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Βαζεις οτι θες εκει, αρκει να το θυμασαι για να το ξαναβαλεις οταν και αν στο ξαναζητησει. Ειναι κατι σαν τον "κυριο κωδικο" του αρχειου που αποθηκευονται ολοι οι κωδικοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ditsikts Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Επίσης αν δε θες κωδικό πατάς next και μετά finish χωρίς να βάλεις κωδικό και δε στο επανεμφανίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hchg7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Το πρόβλημα είναι ότι οποιον κωδικό και αν βάλω δεν τον δέχεται και με γυρίζει πάλι πίσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μηπως σου ειχε ζητησει παλι κωδικο το gnome-keyring παλιοτερα και του εδωσες τοτε εναν στην τυχη και σημερα θελει ξανα αυτον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ditsikts Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Εδώ έχει δύο τρόπους πως να διαγράψεις τους κωδικούς http://ubuntu-tutorials.com/2010/01/16/reset-gnome-keyring-password-on-ubuntu/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hchg7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, εντάξει λήθηκε το πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ ditsikts, βοήθησε πολύ αυτό που έστειλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.