xaralabosrok Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Παιδιά έχω ένα Opel tigra και σήμερα ενώ το έβαλα μπροστά είχε χαμηλές στροφές και έτριζε το αυτοκίνητο για μερικά δευτερόλεπτα. Μέτα μου άναψε το λαμπάκι της μηχανής. Όσες φορές το ξανά έβαλα μπροστά μου κάνει πάντα το ίδιο. Το λαμπάκι μένει αναμένω συνέχεια. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για το τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Αν πατησεις λιγο γκαζι τι γινεται;;; Πολλα μπορει να ειναι. Μπορει κανενας αισθητηρας για το ρελαντι να εχει θεμα.. Μπορει να ειναι κ κατι αλλο..
Thanos1972 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μπας και δουλευει τρικυλινδρο?για δες λιγο τα μπουζοκαλωδια σου.
kage Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 καλα δεν υπαρχει λογος να βρουμε πιθανη βλαβη γιατι οπως και να χει αυριο θα πας συνεργειο... μπουζι(απο 40ε),πολ/στες(απο 70ε),αντλια(~150),αισθητηρες(απο 50 αλλα κυριως 200αρα)τ κτλ. εχει διαγνωστικο το tigra?
De@th L0rd Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Παιδιά έχω ένα Opel tigra και σήμερα ενώ το έβαλα μπροστά είχε χαμηλές στροφές και έτριζε το αυτοκίνητο για μερικά δευτερόλεπτα. Μέτα μου άναψε το λαμπάκι της μηχανής. Όσες φορές το ξανά έβαλα μπροστά μου κάνει πάντα το ίδιο. Το λαμπάκι μένει αναμένω συνέχεια. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για το τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ. Λοιπόν. Ρύθμιση βαλβίδων. Αν το βρήκα και στο πούν και στο συνεργείο, βάλε μου +1. Και πες μου αν θα σε ρωτήσουν από που έβαλες καύσιμο.
Aplostra Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 καλα δεν υπαρχει λογος να βρουμε πιθανη βλαβη γιατι οπως και να χει αυριο θα πας συνεργειο... μπουζι(απο 40ε),πολ/στες(απο 70ε),αντλια(~150),αισθητηρες(απο 50 αλλα κυριως 200αρα)τ κτλ. εχει διαγνωστικο το tigra? δεν εχει αυτόματες αυτο;
nick#18 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Αντλια βενζινης, πολλαπλασιαστης, καποιος αισθητηρας... επισης παιζουν και φραγμενα μπεκ απο σκατα βενζινη.. @kage... tech 2 (ετσι το λενε) is the key for opel cars
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.