gorillas Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω ένα Wireless USB Adapter που παίζει απροβλημάτιστα σε Lubuntu 10.10(Kernel Linux 2.6.35-28-generic (i686)). Budget περίπου 20 ευρώ. Έχω βρει αυτές τις 2 λίστες: Help Ubuntu Linux Wireless Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
jim_p Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Καποιος (o firewalker ισως) ειχε αναφερει ενα με τσιπακι της atheros, κατηγοριας n, που θελει τον ath9k_htc για να παιξει... Εχεις καποια συγκεκριμενα που εχεις δει? Αν οχι, να ενα http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16441
gorillas Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου,με έχουν μπερδέψει λίγο αυτές οι λίστες. Το παραπάνω θα παίξει κατευθείαν;;;Το ath9k_htc τί ακριβώς είναι;;; Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
jim_p Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Το ath9k_htc ειναι ο driver για ενα απο τα τσιπακια της atheros και η atheros εταιρια με ονομα στα λινουξοσυμβατα ασυρματα τσιπακια. Για να εισαι σιγουρος οτι το παραπανω θα παιξει με τη μια πρεπει - να μην κανει λαθος η σελιδα εδω ή η παραπανω που εχεις ποσταρει εσυ (η linuxwireless.org) και το στικακι να εχει οντως τσιπακι που παιζει με τον ath9k_htc - να εχεις πυρηνα με το ath9k_htc, δηλαδη απο 2.6.35 και πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.