Rn. Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 εμ επειδη αυτο δεν ειναι εφικτο αυτη την στιγμη μην ρωτας το γιατι εαν βγαλω το access point απο το router θα ειναι οκ?
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 τι εννοεις να βγαλεις το access point απο τον ρουτερ?εχεις και ρουτερ εχεις και access point>δηλαδη το ρουτερ δινει στο access point και εσυ παιρνεις απο το access point?το ρουτερ ειναι συνδεδεμενο στην wan/internet του access point?εσυ που εχεις βαλει το καλωδιο?οχι δεν ρωταω γιατι δεν μπορεις στο αλλο pc.διακριτικοτητα.
Rn. Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 μισο γιατι μπερδευτικα.εχω 3α μπρικια και τα εχω παραλιψει για αυτο σε μπερδεψα.λοιπον θα τα πω ελληνικα για να μην μπερδευομαι με αγγλικες ορολογιες.Εχω αυτο το πρα πρα που περνει το σημα απο την χολ το netfaster modem λεγεται router λεγεται δεν τα παω καλα.απο εκει φευγει καλωδιο παει σε ενα αλλο πρα πρα σαν διαμοιραστης(hub νομιζω λεγεται).Απο εκει φευγει ενα καλωδιο ερχετε στο πισι μου(ενσυρματα δηλαδη)και μετα παει αλλο ενα σε ενα αλλο πρα πρα το wireless απο οπου παιρνουν ιντερνετ ολοι οι υπολογιστες στο σπιτι μ
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 θα πρεπε να παιζει τοτε.ισως να μην επαιζαν τα τελευταια επειδη παιρνουν απο δευτερο ρουτερ αλλα εσυ στην πραξη παιρνεις απο την hol το πρα πρα οπως λες και μετα εχεις απλα ενα switch/hub.λογικα θα πρεπε να ησουν οκ.δεν ξερω αν μπορεις να ριξεις καλωδιο απο το switch/hub μεχρι το δευτερο pc για να κανουμε δοκιμη γιατι αλλιως δεν μπορω να σκεφτω τι σε κοβει.
Rn. Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 αυριο ισως.μηπως δεν τις αποθυκευει το πρα πρα της χολ?
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 αν δεν τις αποθηκευει πραγμα δυσκολο αυτο θα το δεις πολυ απλα.κανεις restart το ρουτερ και οταν ξαναμπεις θα πρεπει να ειναι εκει.
Rn. Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 τελικα το ποιο πιθανο ειναι να ηθελε restart το pc σημερα ειναι ολα οκ.ευχαριστω πολυ για την βοηθεια
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 ola ayta Που ειπαμε και ουτε ενα restart το pc?????τελος παντων.τελος καλα ολα καλα.το πρωτο πραγμα που κανεις με το που κλεισεις κανα firewall κτλ ειναι κανα restart για να εισαι σιγουρος.
Rn. Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 εεεε οκ ολοι κανουμε λαθη ευχαριστω παντως για ολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.