poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 κατι σε κοβει σε firewall δεν εξηγειται αλλιως.κλεισε firewall router kai windows και δες ξανα.
Rn. Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 σε μενα παντως ολα ειναι δυσκολα oc δεν μπορω να κανω γιατι τον παιρνει η μητρικη ενα απλο portforward δεν μπορω να κανω JEZAS.το τοιχος των πατζουριων ειναι κλειστο η ετσι λεει τουλαχιστον αλλα και ανοιχτο να ηταν εχω κανει επιλογη να το εχει ανοιχτο και για personal και για public.τα φωτα σου για το πως να κλεισω του router
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 λογικα αν ο ρουτερ εχει firewall θα το δεις σε καποια καρτελλα.
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 θα σε γελασω.στερεψα απο ιδεες.απο περιεργεια και μονο.εχεις αλλο λειτουργικο η αλλο pc να κανεις και εκει ενα port forward να δουμε αν θα πετυχει??μια αλλη πορτα ξεκαρφωτη μια αλλη ερωτηση τωρα που ειδα ξανα την εικονα στο virtual server τι εχει μεσα στο μενου?
Rn. Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Virtual Server Configuration DMZ Host A DMZ host is a computer on your local network that can be accessed from the Internet. Interface DMZ Host Edit internet N/A [10μεταλαγμενοισεμιαγειτονια\]
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Να το το dmz.βαλε την 192.168.1.3 εκει και καντο enable
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 το κανεις enable και βαζεις την ip 192.168.1.3 Που εχει το Pc σου.λογικα μετα θα εχουνβ ανοιξει ολα τα Ports.δοκιμασε μετα παλι το Port που θες στο www.canyouseeme.org
Rn. Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 σου τα εχω πριξει αλλα... Virtual Server Configuration DMZ Host A DMZ host is a computer on your local network that can be accessed from the Internet. Interface DMZ Host Edit internet 192.168.1.3 μονο αυτα εχει δεν γραφει πουθενα για enable και στο edit exei auta:DMZ Host Configuration A DMZ host is a computer on your local network that can be accessed from the Internet. Those IP packets from the interface internet that do NOT belong to any applications configured in the port forwarding table will be: Discarded Forwarded to the DMZ host IP address of DMZ host: 192.168.1.3 Error: I could not see your service on xx.xxx.xx.xxx on port (16000) Reason: Connection refused απο http://www.canyouseeme.org/
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 κανε μου print screen to dmz.εγω σε πριζω τωρα.
Rn. Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 it's all yours [10μεταλαγμενοισεμιαγειτονια\]
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 σωστα το εχεις κανει.δεν γινεται να μην πετυχαινει ουτε το Port forward ουτε το dmz.καποιο firewall στο pc.εκτος απο το windows firewall εχεις τιποτα αλλο στο pc?
Rn. Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 δεν εχω antivirus τα μονα πραγματα που μπορει να δημιουργουν prob ειναι το xfire και δεν ξερω τι αλλο βαζει χερι στο internets.επεισης ειναι ενας αλλος υπολογιστης συνδεδεμενος στο δικτυο αλλα με wireless
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 δοκιμασε να κανεις dmz εκεινον αφου δεις την Ip του και δες αν περναει μετα απο το www.canyouseeme.org
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.