Rn. Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 λοιπον θελω να κανω Portforward μια πυλη.δεν ξερω πως να το κανω.εκλεισα το τοιχος προστασιας αλλα μαλλον θελει απο το ρουτερ.εχω της χολ το ρουτερ συγκεκριμενα netfaster5200.βασικα ξερω τι να κανω απλα δεν ξερω πως. παω πρωτα εδω που λεει :Port Forwarding Configuration μετα παταω add μετα μοθ ωγαζει αυτα Port Forwarding Add New Port Forwarding Rule Name: Pre-defined: (εδω το βγαζω) User defined: (εδω βαζω πως θελω νε ονομαστει η πυλη) WAN Interface : (εδω μου εχει μονο ιντερνετ αρα αυτο παει) Forward to Internal Host IP Address: (εδω τι στο καλο παει?η ip που εχω αναμεσα στον υπολογιστη και στο ρουτερ η το ρουτερ στο ιντερνετ?) By using the rules: Protocol/Type(εδω βαζω udp) External Packet Forward to Internal Host Port Start(?) Port End(?) Port Start(?) Port End(?) Help
antonl Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Forward to Internal Host IP Address: Η εσωτερική IP του υπολογιστή σου. Αν δεν την ξέρεις, μπορείς να τη δεις με ipconfig /all. Πιθανόν θα ναι κάτι της μορφής 192.168.x.y. Αν θες να κάνεις forward ένα μόνο port, βάζεις και στις 4 τιμές "Port Start/End" το ίδιο port. Αν θες να κάνεις forward ένα range από ports (πχ 4500-4550), βάζεις στα "Port Start" 4500 και στα "Port End" 4550.
Rn. Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 ok τοτε σωστα το εχω κανει γιατι δεν μου το βγαζει?
Rn. Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 υπαρχει ενα προγραμμα το gameranger.δεν μπορω να συνδεθω λογο αυτου του πραγματος.(εννοω να γινω host h na kanw join se kapoio server)
ice25 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 για τις πόρτες είσαι σίγουρος? εβαλες μια η range?
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 an kai καπου ειδα παρομοιο θεμα υπαρχουν δυο λυσεις.η μια ειναι να κανεις dmz και η αλλη Port forward.επισης πριν δοκιμασεις να στησεις server σιγουρεψου οτι εχεις ανοιξει την Port απο το site. www.canyouseeme.org επισης αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια.και στο internal ip θα βαλεις την Ip που εχει το pc σου που θα δεις απο ipconfig. καλο ειναι να την δωσεις και καρφωτα στην καρτα δικτυου σου μην τυχει και σου δωσει αλλη Ip ο dhcp και μετα δεν παιζει το Port forward.
Rn. Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 δεν παω για server αλλα κυριως για να join αλλους servers και εχω το ιδιο αποτελεσμα.ολα τα υπολοιπα που ειπες γιατι μου ακουγοντε κινεζικα? αποτελεσμα απο την σελιδα Error: I could not see your service on χχ.χχχ.χχ.χχχ on port (16000) Reason: Connection timed out αρα ειναι κλειστη.εχω χολ καλο ειναι να την δωσεις και καρφωτα στην καρτα δικτυου σου μην τυχει και σου δωσει αλλη Ip ο dhcp και μετα δεν παιζει το Port forward=? ευχαριστω παντως
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 στο ipconfig βλεπεις την Ip σου.αυτη βαλε για αρχη στο port forward.αν παιξει μετα σου λεω και για το πως να βαλεις καρφωτα Ip για να μην σε μπερδευω.επισης αν σε δυσκολευει το Port forward www.portforward.com μπορεις αμα εχει dmz κα κανεις dmz που ανοιγει ολα τα port αυτοματα για την συγκεκριμενη Ip
Rn. Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 για να διευκολυνω την κατασταση βαζω την 1.3 η την 1.1? και εκανα αυτο το οποιο ομως δεν εχει αποτελεσμα www.portforward.com μπορεις αμα εχει dmz=?(το μοντελο του ρουτερ μου δεν το εχει το εψαξα)
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 δοκιμασε να το ανοιξεις και tcp και Udp.και μετα δες στο www.canyouseeme.org πραγματι το www.portforward.com δεν τα εχει ολα.dmz δεν ξερω αμα εχει το δικο σου
Rn. Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 απο κατω να κανω οτι απο πανω αλλα αντι για udp να βαλω tcp?
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 ναι η βαλε udp/tcp αμα τα εχει και τα 2 μαζι να μην φτιαχνεις 2 rules.
Rn. Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 τωρα εχω αυτο και μου βγαζει Error: I could not see your service on χχ.χχχ.χ.χχχ on port (16000) Reason: Connection refused και δεν τα εχει μαζι σαν επιλογες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.