Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με Portforward θύρας

Rn.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον θελω να κανω Portforward μια πυλη.δεν ξερω πως να το κανω.εκλεισα το τοιχος προστασιας αλλα μαλλον θελει απο το ρουτερ.εχω της χολ το ρουτερ συγκεκριμενα netfaster5200.βασικα ξερω τι να κανω απλα δεν ξερω πως.

παω πρωτα εδω που λεει :Port Forwarding Configuration

μετα παταω add

μετα μοθ ωγαζει αυτα

Port Forwarding

Add New Port Forwarding Rule

Name:

Pre-defined: (εδω το βγαζω)

User defined: (εδω βαζω πως θελω νε ονομαστει η πυλη)

WAN Interface : (εδω μου εχει μονο ιντερνετ αρα αυτο παει)

Forward to Internal Host IP Address: (εδω τι στο καλο παει?η ip που εχω αναμεσα στον υπολογιστη και στο ρουτερ η το ρουτερ στο ιντερνετ?)

By using the rules:

Protocol/Type(εδω βαζω udp) External Packet Forward to Internal Host

Port Start(?) Port End(?) Port Start(?) Port End(?)

Help

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Forward to Internal Host IP Address: Η εσωτερική IP του υπολογιστή σου. Αν δεν την ξέρεις, μπορείς να τη δεις με ipconfig /all. Πιθανόν θα ναι κάτι της μορφής 192.168.x.y.

Αν θες να κάνεις forward ένα μόνο port, βάζεις και στις 4 τιμές "Port Start/End" το ίδιο port.

Αν θες να κάνεις forward ένα range από ports (πχ 4500-4550), βάζεις στα "Port Start" 4500 και στα "Port End" 4550.

Δημοσ.

υπαρχει ενα προγραμμα το gameranger.δεν μπορω να συνδεθω λογο αυτου του πραγματος.(εννοω να γινω host h na kanw join se kapoio server)

Δημοσ.

an kai καπου ειδα παρομοιο θεμα υπαρχουν δυο λυσεις.η μια ειναι να κανεις dmz και η αλλη Port forward.επισης πριν δοκιμασεις να στησεις server σιγουρεψου οτι εχεις ανοιξει την Port απο το site. www.canyouseeme.org

επισης αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια.και στο internal ip θα βαλεις την Ip που εχει το pc σου που θα δεις απο ipconfig.

καλο ειναι να την δωσεις και καρφωτα στην καρτα δικτυου σου μην τυχει και σου δωσει αλλη Ip ο dhcp και μετα δεν παιζει το Port forward.

Δημοσ.

δεν παω για server αλλα κυριως για να join αλλους servers και εχω το ιδιο αποτελεσμα.ολα τα υπολοιπα που ειπες γιατι μου ακουγοντε κινεζικα?

αποτελεσμα απο την σελιδα Error: I could not see your service on χχ.χχχ.χχ.χχχ on port (16000)

Reason: Connection timed out

αρα ειναι κλειστη.εχω χολ

καλο ειναι να την δωσεις και καρφωτα στην καρτα δικτυου σου μην τυχει και σου δωσει αλλη Ip ο dhcp και μετα δεν παιζει το Port forward=?

ευχαριστω παντως

Δημοσ.

στο ipconfig βλεπεις την Ip σου.αυτη βαλε για αρχη στο port forward.αν παιξει μετα σου λεω και για το πως να βαλεις καρφωτα Ip για να μην σε μπερδευω.επισης αν σε δυσκολευει το Port forward www.portforward.com μπορεις αμα εχει dmz κα κανεις dmz που ανοιγει ολα τα port αυτοματα για την συγκεκριμενη Ip

Δημοσ.

για να διευκολυνω την κατασταση

2nis3tl.pngβαζω την 1.3 η την 1.1?

2n2bdh.png και εκανα αυτο το οποιο ομως δεν εχει αποτελεσμα

www.portforward.com μπορεις αμα εχει dmz=?(το μοντελο του ρουτερ μου δεν το εχει το εψαξα)

Δημοσ.

160sbap.png τωρα εχω αυτο και μου βγαζει Error: I could not see your service on χχ.χχχ.χ.χχχ on port (16000)

Reason: Connection refused

και δεν τα εχει μαζι σαν επιλογες :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...