Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τηλεόραση και netbook

stimuli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χτες αποφάσισα να συνδέσω ένα vaio netbook που έχω στην τηλεόραση με ένα vga καλώδιο, αφού είναι η μόνη έξοδος που έχει. Χτες μου τα έδειχνε όλα κανονικά και σήμερα αφού προσπάθησα να συνδέσω ξανά το laptop, αντί για άσπρο μου δείχνει κίτρινο! Πιστεύω πως δεν φταίει το καλώδιο εφόσον εχθές δούλευε, έψαξα τις ρυθμίσεις στην bravia και στο netbook αλλά δεν έβγαλα άκρη. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το καλωδιο φταιει..αν το κουνησεις η το βαλεις σιγα σιγα θα δεις και αλλα χρωματα αναλογα την γωνια απ την οποια θα το βαλεις στο netbook

εχω δει κιτρινα κοκκινα πρασινα και μπλε

προφανως κατι δεν παταει καλα στο καλωδιο η στην τηλεοραση

ελεγξε παλι μια^_^

την ειχα παθει κ εγω ετσι και νομιζα οτι κατι χαλασε

Τελικά ναι έχεις δίκιο το καλώδιο είναι, βλέπω όλα τα χρώματα που λες εκτός από άσπρο! Θα πάω να πάρω ένα καλώδιο αύριο και όλα καλά.. Μια ερωτηση ακόμα, πως γίνεται να βγάζω τον ήχο από την τηλεόραση και όχι από το netbook; Θέλει άλλο καλώδιο;

δεν ειναι απαραιτητο οτι πρεπει να παρεις αλλο αν δεν το εχεις τρομερα αναγκη απλα βρες την γωνια που χρειαζεται ωστε να μην χαλαει τα χρωματα

για τον ηχο θα χρειαστεις ενα καλωδιο 3,5mm jack σε 3.5mm jack σαν αυτο αν εχει καρφι για εισοδο ηχου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...