lexmark Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 [troll mode] (μιας και μας τρολάρεις κι εσύ!! ) Εντάξει. Ας πούμε, για χάρη της συζήτησης ότι τα T-X προϊόντα είναι μια χαρά! Για το after sales της εν λόγω εταιρίας, ποια είναι η γνώμη σου και για ποιους λόγους μας προτείνεις να αγοράσουμε από εκεί; Πχ, άμεσο service, άψογη εξυπηρέτηση, καταρτισμένο προσωπικό που ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους; Τι από όλα ή όλα και γιατί; Με λίγα λόγια. Μας λες να πάρουμε το συγκεκριμένο μηχάνημα και σε ρωτάμε: "Άντε πες και το αγοράζουμε. Σε περίπτωση βλάβης, πόσο καλή εξυπηρέτηση θα έχουμε από το ΠΛΑΙΣΙΟ, πόσο γρήγοροι θα είναι στο να μου λύσουν το πρόβλημα, και, τέλος, αν χρειαστεί να γίνει αντικατάσταση, θα μου την κάνουν χωρίς να μου δημιουργήσουν προβλήματα ή χωρίς να προσπαθήσουν να με ρίξουν; Με απλά λόγια, κατά πόσο μπορώ να εμπιστευτώ το after sales service του εν λόγω καταστήματος; Γιατί και στο κάτω κάτω της γραφής δεν παίρνω 1 κιλό ντομάτες. Καλώς ή κακώς είναι ένα ηλεκτρονικό μηχάνημα και, όπως σε όλα τα ηλεκτρονικά μηχανήματα, έτσι και σε αυτό, το after sales service παίζει πολύ μεγάλη σημασία!" [/troll mode]
liakjim Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Απλα θα σου πω τις προσωπικες εμπειριες μου: Acer: ετρεχα σαν μ@λακας στην Alman στους Θρακομακεδονες αλλα ειμαι ευχαριστημενος , γιατι μου αλλαξαν την μητρικη σε εναν φορητο Acer χωρις κουβεντα(φυσικα εντος εγγυησης). Asus: σε ενα eeepc που εχω , χαλασε το πληκτρολογιο κ ο φορτιστης. Παρολο που δεν υπαρχει service στην Ελλαδα , ειμαι ευχαριστημενος λογω εγγυησης on site. Πλαισιο: Μονο μια φορα που πηγα εναν εξωτερικο σκληρο οπου σε μονο 4 ωρες ειχα πιστωτικο. Το aftersales ειναι σιγουρα σημαντικο κ η Dell εχει τα πρωτεια. Αλλα ως απαιτητικος χρηστης ζηταω κατι το δυνατο. Αρα βαζω σε προτεραιοτητα την ισχυ του μηχανηματος και μετα τα αλλα (η εμφανιση παει τελευταια). Μ αρεσει παντως το γεγονος οτι μπορω μεσα σε 24 ωρες το πολυ να εχω επισκευασμενο προιον και δεν βλεπω το λογο γιατι στα πλαισια της εγγυησης να μην απολαμβανω καλη αντιμετωπιση. Και να λες troll καποιον που ειναι εγγεγραμμενος απο το 2007 στο Insomnia και εχει και 620 posts , ειναι τουλαχιστον ανοητο κ με προσβαλλεις - για δευτερη φορα
lexmark Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 [troll mode off εντελώς, έστω ] Όποτε και η δικιά σου η εμπειρία δεν είναι και ότι πιο βέβαιη, αν το μόνο που έχεις χρειαστεί να κάνεις ήταν να αλλάξεις έναν σκληρό. Σωστά μέχρι εδώ; (προσωπικά έχω χρειαστεί να τους παλέψω παραπάνω από μια φορά και αποφάσισα να μην ξανά πατήσω πόδι στο μαγαζάκι τους ούτε για ένα dvd) 1ο Υποθέτοντας την θετική σου απάντηση στην παραπάνω ερώτηση, συνεχίζω: Βλέποντας σε ένα τεχνολογικό φόρουμ τα πόσα θέματα έχουν ανοίξει με @@στιες από το εν λόγω κατάστημα είτε σε Τ-Χ προϊόντα, είτε σε θέματα after sales service κατά πόσο θα το εμπιστευόσουν για να κάνεις αγορά σοβαρή; Και λέγοντας σοβαρή, προφανώς, δεν μιλάω να πας να πάρεις μια μνήμη ή ένα πληκτρολόγιο (που να μην σου κάτσει ποτέ να πάρεις πληκτρολόγιο T-X, σου μιλάω εκ πείρας). Μιλάω για 200€ και άνω. Άντε τώρα με την κρίση 100€, που και αυτά πάλι, για κάποιους (aka τους πιο πολλούς), είναι πολλά. Θα το διακινδύνευες; Και αν εσύ έπαιρνες τα ρίσκα σου, με ποια λογική σπρώχνεις και άλλους προς τα εκεί; Αλλά άντε πες και σπρώχνεις και άλλους προς τα εκεί, με ποια λογική σπρώχνεις άγνωστους; Το σωστό θα ήταν, κατά τη γνώμη μου, να το έκανες στους γνωστούς σου. 2ο Μην με παρεξηγείς. Δεν είναι ότι θέλω και σε προσβάλω. Το γράφω αναλυτικά στην υπογραφή μου
liakjim Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Οταν καποιος εχει παραπονο , ανοιγει θεμα. Οταν δεν εχει παραπονο ΔΕΝ ανοιγει θεμα, σωστα? Επισης εχω δει παραπονα εδω μεσα κ για αλλες εταιριες , επωνυμες. Θα θυμασαι φανταζομαι τον φουκαρα με τον Apple που ετρωγε μηνυσεις κτλ. τεσπα, ακρη δεν βγαζουμε. Υπαρχουν θετικες κ αρνητικες εμπειριες. Στην κωλοχωρα μας θα τα δεις ολα. Απλα δεν μ αρεσουν οι ταμπελες. Διεκρινα υποψια συγνωμης? Φυσικα δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε
ektor7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Με λίγα λόγια TURBO-X & Multirama notebooks SUCKS! Μέσα σε λίγους μήνες η 1η βλάβη που συνήθως βγάζουν είναι στα modules RAM. Εν συνεχεία βγάζουν βλάβη στις κάρτες γραφικών και πολλές φορές τα μηχανήματα αυτά είναι FAIL σε διαδιαδικασία RECOVERY . Επίσης και τα PC ιδίως του Πλαισίου είναι κάκιστης ποιότητας! Προτιμήστε επώνυμα λαπτοπ. P.S Αλήθεια γιατί τα recovery cd οτυ πλαισίου κατά διαβολική σύμπτωση δεν δουλεύουν? Μήπως για να πηγαίνει ο κόσμος τα μηχανήματά του στο service του Plaisio και να τον τσεκουρώνουν με υπέρογκα ποσά? P.S Είμαι τεχνικός εδώ και 10 χρόνια και τα περισσότερα μηχανήματα που έχω επισκευάσει είναι του PLAISIO και της Μultirama. Γελάει ο κόσμος πια! Ρε φιλε,δε μπορω να σε καταλαβω(αν ισχυουν αυτα τα δεδομενα),εν μεσω οικονομικης κρισης,εσυ προσπαθεις να βγαλει τα ματια σου με τα ιδια σου,τα χερια!
lexmark Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Οταν καποιος εχει παραπονο , ανοιγει θεμα. Οταν δεν εχει παραπονο ΔΕΝ ανοιγει θεμα, σωστα? Επισης εχω δει παραπονα εδω μεσα κ για αλλες εταιριες , επωνυμες. Θα θυμασαι φανταζομαι τον φουκαρα με τον Apple που ετρωγε μηνυσεις κτλ. τεσπα, ακρη δεν βγαζουμε. Υπαρχουν θετικες κ αρνητικες εμπειριες. Στην κωλοχωρα μας θα τα δεις ολα. Απλα δεν μ αρεσουν οι ταμπελες. Διεκρινα υποψια συγνωμης? Φυσικα δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε Δεν μου έχεις απαντήσει όμως σε καμία από τις ερωτήσεις που σου έχω κάνει στα 2 τελευταία ποστ μου. Σαν τους πολιτικούς μας κι εσύ! . Παρόλα αυτά, δεν με πειράζει. Το να μην είσαι σε θέση να μου απαντήσεις σε αυτές μου τις ερωτήσεις και να χρησιμοποιείς υπεκφυγές και να αλλάζεις θέμα... στην ουσία απάντησες. Συμπεράσματα από αυτή την "μινι" συζήτησή μας, βγάζει ο καθένας άνετα και δεν χρειάζομαι τίποτε άλλο. Υποψία συγνώμης, όχι. Απλά έριξα τους τόνους μου για να πάρω αυτό που ήθελα. psychology 101
snowtoos Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 πανελ το καναμε...χαχαχα... καλα παιδια μη τρελενεστε...γενικα οντως ελαχιστοι αντιπροσωπεις ειναι σοβαροι στην ελλαδα οπως ειπωθηκε πιο πριν... προς ενημερωση γενικα τα Τ-Χ εχουν χρησιμοποιησει μηχανακια που την ιδια περιοδο ειχαν πανω το αυτοκολλητο της alienware που οντως ρε παιδι μ ακομη και αyτα εβγαζαν προβληματα...αλλα σκεφτειται ποσα λιγα dominus εχουν παθει ζημια... σημερα οντως σε καποια μοντελα ειναι η Clevo απο κατω απο το αυτοκολλητο τους,που ειναι μηχανακια πολυ α3ιοπιστα και εταιριες οπως sagem,deviltech κτλ τα χρησιμοποιουν,οι οποιες φημιζονται γ τα value/money προιοντα τους... γενικα; εχει κανει διαφορες λαθος επιλογες το πλαισιο και οπως ειναι λογικο τα πληρωνει αρα και προσπαθει να τα διορθωσει....πχ τα φθηνα να ειναι και καθολου ποιοτικα στο παρελθον...ουτε καταραμενοι ειναι η μαρκα ουτε τπτ...αρα δε μπορεις να πεις οτι επειδη πριν απο ενα χρονο εβγαζαν προβληματα πολλα! πλεον ειναι ολα γ τα σκοουπιδια... οπως και να χει τα λαπτοπ ειναι ευπαθη μηχανηματα... το σημαντικο ειναι να εχεισ τουλ. 3ετη εγγυση ωστε οτι κ αν τυχει να την πληρωσουν αυτη....ΜΕ ΟΤΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕ3ΕΙΣ ειναι γεγονος οτι υπαρχει περιπτωση να πρεπει διεκδικησεις το δικιο σ...οπως και στα παντα σε αυτη τη χωρα(πολιτικο σχολιο...χαχαχα)! τεσπα...σε οτι ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚ γενικα οντως θα προτιμουσα κατι το οποιο εχει σχεδιαστει απο την αρχη μεχρι τελους να ταιριαζει....βλεπε μακ..αππλε ιπαντ...αν εχεις δυνατοτητα επιστροφης χρηματων παρτο παι3ε αποφασισε,...απλα!!! ΕΓΓΥΗΣΗ!!!!!!!!ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ αφου σας αρεσουν τα νουμερα ειναι ποσοι χρηστες λαπτοπ δεν εχουν χρειαστει επισκευη του...εντος και εκτος εγγυησης...
lexmark Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μωρέ, κανείς δεν είπε τίποτε για την Clevo! Έχει πέσει στα χέρια μου μηχάνημα που φορούσε σασί της Clevo πάνω, αλλά από Καναδέζικη εταιρία (δεν θυμάμαι ποια ήταν αλλά αν κανείς επιμένει μπορώ να πάρω τηλέφωνο να μου την πουν, θείος μου το είχε), και ήταν πράγματι μαματο!! Ναι είχε μείον την εμφάνιση αλλά who cares! Εγώ πάντως όχι. Τώρα το πως γίνεται ένα T-X να είναι χειρότερο από ένα μηχάνημα εξωτερικού, ενώ φοράνε και τα δύο το ίδιο σασί... μόνο αυτοί στο ΠΛΑΙΣΙΟ μπορούν να ξέρουν. (και πραγματικά πιστεύω ότι όλοι εμείς εδώ πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να φέρουμε το ίδιο αποτέλεσμα!! )
liakjim Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δεν μου έχεις απαντήσει όμως σε καμία από τις ερωτήσεις που σου έχω κάνει στα 2 τελευταία ποστ μου. Σαν τους πολιτικούς μας κι εσύ! . Συμπεράσματα από αυτή την "μινι" συζήτησή μας, βγάζει ο καθένας άνετα και δεν χρειάζομαι τίποτε άλλο. Και ομως σου εχω απαντησει: Οταν καποιος εχει παραπονο , ανοιγει θεμα. Οταν δεν εχει παραπονο ΔΕΝ ανοιγει θεμα, σωστα? Επισης εχω δει παραπονα εδω μεσα κ για αλλες εταιριες , επωνυμες. Θα θυμασαι φανταζομαι τον φουκαρα με τον Apple που ετρωγε μηνυσεις κτλ. Τοσα χρονια , οντως εχω διαβασει πολλες αναφορες κ για το Πλαισιο κ για το E-shop κ για το Multirama. Πιστευω το 50% απο αυτες ειναι απλα υπερβολες απο την μερια του χρηστη αλλες ειναι μ@λακια στην συννενοηση κ αλλες οντως πραγματικη γαιδουρια ειτε απο τους υπαλληλους στην υποδοχη του heldesk ειτε απο υπαλληλους στα service. Επισης ομως πολλες αναφορες εχω διαβασει κ για "επωνυμες" εταιριες με αποκορυφωμα αυτο που σου εγραψα για τον τυπακο κ την Apple (μαλλον τα προσπερασες). Επισης αν μεσα στα τοσα χρονια εχουν πωληθει χιλιαδες-εκατομμυρια προιοντα , προφανως οι ευχαριστημενοι πελατες σπανια αναφερουν την θετικη εμπειρια τους. Αν τωρα λοιπον αναφερθουν καποιες δεκαδες-εκατονταδες αρνητικα παραδειγματα τοτε θεωρω το ποσοστο αυτο μικρο κ μαλιστα εχω την αισθηση μετα απο τοσα χρονια που ασχολουμαι με υπολογιστες (το 86 , 8 χρονων συγκεκριμενα) , απο την εγχωρια αγορα το πλαισιο εχει την καλυτερη "φημη" κ μετα ακουλουθει το multirama κ τελευταιο το E-shop ή διαφωνεις κ σε αυτο? Συμπεράσματα από αυτή την "μινι" συζήτησή μας, βγάζει ο καθένας άνετα και δεν χρειάζομαι τίποτε άλλο. Σωστα , μονο που δεν σε συμφερουν. Υποψία συγνώμης, όχι. Απλά έριξα τους τόνους μου για να πάρω αυτό που ήθελα. psychology 101 Μαλλον με περνας για παιδακι , θεωρωντας οτι εχεις πετυχει κατι. Προσβλητικος μεχρι το τελος λοιπον Τώρα το πως γίνεται ένα T-X να είναι χειρότερο από ένα μηχάνημα εξωτερικού, ενώ φοράνε και τα δύο το ίδιο σασί... μόνο αυτοί στο ΠΛΑΙΣΙΟ μπορούν να ξέρουν. Σεναριο επιστημονικης φαντασιας ή απλα το ποσο υποκειμενικος κ αρνητικα προκατειλημμένος εισαι...
ss13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 liakjim μπορεί να μην έχεις αντιμετωπίσει πρόβλημα εσύ αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις τα turbo x με dell ή ibm , μπορεί να μην είναι πολύ ποιοτικά τα φθηνά μοντέλα τους αλλά έχεις κάποια ασφάλεια λόγω service ( αν και τα thinkpad είναι πολύ ποιοτικά ) , εντάξει βγάζουν τα turbo x φθηνά μηχανάκια με πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά δεν παύει να υστερεί σε άλλους τομείς , αν είναι για 100 ευρώ να είμαι με το άγχος του service ( θα το πάω και τι θα μου πουν κλπ ) για εμένα δεν αξίζει και όταν έχεις δυο τρεις εταιρίες οι οποίες είναι πολύ καλές και εξυπηρετικές ( φιλικά πάντα ) !!
liakjim Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Κακα τα ψεμματα , στην Ελλαδα αν θες να παρεις πραγματικα δυνατο λαπτοπ χωρις να σκασεις κ μια περουσια αναγκαστικα θα πας εδω : http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Iron-i727-850.htm , τα εχουμε ξαναπει.Βαζω κ επεκταση στα 3 χρονια κ ΟΤΙ κ να γινει ειμαι καλυμμενος. Γιατι καποιος να διαφωνει? Βεβαια αν στα ιδια λεφτα κ ιδια χαρακτηριστικα υπηρχε ενας Dell , φυσικα θα επαιρνα τον Dell. Δεν ειμαι ηλιθιος. Αλλα δεν υπαρχει. Πρεπει να παμε στο παρακλαδι της Alienware με κατι σε 6970Μ αλλα θα χτυπησουμε τα 2000Ε. Σορρυ αλλα δεν θα τα εδινα... Αλλα αρκετα με το offtopic, καλυτερα να το σταματησω εδω.
ss13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Κακα τα ψεμματα , στην Ελλαδα αν θες να παρεις πραγματικα δυνατο λαπτοπ χωρις να σκασεις κ μια περουσια αναγκαστικα θα πας εδω : http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Iron-i727-850.htm , τα εχουμε ξαναπει. Βαζω κ επεκταση στα 3 χρονια κ ΟΤΙ κ να γινει ειμαι καλυμμενος. Γιατι καποιος να διαφωνει? Αλλα αρκετα με το offtopic, καλυτερα να το σταματησω εδω. Κοίτα αν το πάρεις συγκριτικά τιμή με χαρακτηριστικά ναι είναι πολύ καλό ( με θερμοκρασίες πως τα πάει ; ) , το καλύτερο είναι να κάνεις έναν σταθερό , με τα μισά χρήματα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα για να λέμε και του στραβού το δίκιο !!
liakjim Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ναι αλλα με 150~200 μερες το χρονο μακρια απο το σπιτι μου , δεν εχω αλλη επιλογη. Αλλιως φυσικα καλυτερα με σταθερο.
kgian Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δεν αφήνετε την οφφ τοπικ συζήτηση; Τελικά έχει κανείς γνώμη για το turbo x 450;
basilis5 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1FSNdLgGjbk μην το παρεις, κριμα ειναι 550€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.