liakjim Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δεν θα προπσαθησω να αλλαξω σας γνωμη. Εδω καποιοι ακομα πιστευουν στα ζωδια. Over and out./
Tompgr Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μακριά από μηχανήματα TURBO X και μηχανήματα Multirama. Είναι κακώς συναρμολογημένα με κάκιστης ποιότητας υλικά και βγάζουν πολλές βλάβες και συχνά ιδίως στις μνήμες τον σκληρό και τη κάρτα γραφικών. Με μια μονο λεξη θα απαντησω : Εξελιξη Τι τωρα βγαζουν περισσοτερες βλαβες απο πριν?
lexmark Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δεν θα προπσαθησω να αλλαξω σας γνωμη. Εδω καποιοι ακομα πιστευουν στα ζωδια. Over and out./ Να δω τα 3/4 του φόρουμ που είχαν εμπειρία με Τ-Χ προϊόντα και φαντασιόπληκτους δεν το περίμενα! Από την άλλη περίμενα να δω παπαγαλάκια - υποτακτικούς του ΠΛΑΙΣΙΟΥ και του κάθε ΠΛΑΙΣΙΟΥ εδώ μέσα. Δεν λέω δουλειά είναι και αυτή, αλλά ας μην τα λένε σε φόρουμ τεχνολογικό. Ας πάνε να τα πούνε σε κανένα φόρουμ με ζώδια ή με πνεύματα και φαντάσματα. Όσο υπάρχουν φαντάσματα, εξάλλου, άλλο τόσο υπάρχουν και καλά Τ-Χ .- Με όλο τον σεβασμό φυσικά και εντελώς απρόσωπα! Τι τωρα βγαζουν περισσοτερες βλαβες απο πριν? +1000
efo355 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δεν θα προπσαθησω να αλλαξω σας γνωμη. Εδω καποιοι ακομα πιστευουν στα ζωδια. Over and out./ Με το σας που λες εννοείς εμένα; Κάποια πράγματα επειδή φαίνεται ότι δε τα κατέχεις καλύτερο θα ήταν απλά να ακούσεις. Αφού η x86 αρχιτεκτονική είναι μια χαρά και πολύ καλή γιατί η microsoft τρέχει να βγάλει τα windows 8 με υποστήριξη ARM για πρώτη φορά στην ιστορία της; Οσο για τα turbo x καλό είναι όταν αγοράζεις κινεζιές να τα πληρώνεις για κινεζιές. Το πλαίσιο έχει φτάσει να τα θεωρεί και premium προϊόντα
pc_expert Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Με λίγα λόγια TURBO-X & Multirama notebooks SUCKS! Μέσα σε λίγους μήνες η 1η βλάβη που συνήθως βγάζουν είναι στα modules RAM. Εν συνεχεία βγάζουν βλάβη στις κάρτες γραφικών και πολλές φορές τα μηχανήματα αυτά είναι FAIL σε διαδιαδικασία RECOVERY . Επίσης και τα PC ιδίως του Πλαισίου είναι κάκιστης ποιότητας! Προτιμήστε επώνυμα λαπτοπ. P.S Αλήθεια γιατί τα recovery cd οτυ πλαισίου κατά διαβολική σύμπτωση δεν δουλεύουν? Μήπως για να πηγαίνει ο κόσμος τα μηχανήματά του στο service του Plaisio και να τον τσεκουρώνουν με υπέρογκα ποσά? P.S Είμαι τεχνικός εδώ και 10 χρόνια και τα περισσότερα μηχανήματα που έχω επισκευάσει είναι του PLAISIO και της Μultirama. Γελάει ο κόσμος πια!
efo355 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Με λίγα λόγια TURBO-X & Multirama notebooks SUCKS! Μέσα σε λίγους μήνες η 1η βλάβη που συνήθως βγάζουν είναι στα modules RAM. Εν συνεχεία βγάζουν βλάβη στις κάρτες γραφικών και πολλές φορές τα μηχανήματα αυτά είναι FAIL σε διαδιαδικασία RECOVERY . Επίσης και τα PC ιδίως του Πλαισίου είναι κάκιστης ποιότητας! Προτιμήστε επώνυμα λαπτοπ. P.S Αλήθεια γιατί τα recovery cd οτυ πλαισίου κατά διαβολική σύμπτωση δεν δουλεύουν? Μήπως για να πηγαίνει ο κόσμος τα μηχανήματά του στο service του Plaisio και να τον τσεκουρώνουν με υπέρογκα ποσά? P.S Είμαι τεχνικός εδώ και 10 χρόνια και τα περισσότερα μηχανήματα που έχω επισκευάσει είναι του PLAISIO και της Μultirama. Γελάει ο κόσμος πια! Ξέχασες και τα innovator του e-shop, αν έχει και κανένας βέβαια τώρα πια....
pc_expert Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Συμφωνώ για τα innovator αν και λίγος κόσμος τα έχει πλέον. . .
liakjim Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Από την άλλη περίμενα να δω παπαγαλάκια - υποτακτικούς του ΠΛΑΙΣΙΟΥ και του κάθε ΠΛΑΙΣΙΟΥ εδώ μέσα. Δεν λέω δουλειά είναι και αυτή, αλλά ας μην τα λένε σε φόρουμ τεχνολογικό. Ας πάνε να τα πούνε σε κανένα φόρουμ με ζώδια ή με πνεύματα και φαντάσματα. Όσο υπάρχουν φαντάσματα, εξάλλου, άλλο τόσο υπάρχουν και καλά Τ-Χ .- Με όλο τον σεβασμό φυσικά και εντελώς απρόσωπα! Τωρα ειδα αυτην την προσωπικη επιθεση (παντα με σεβασμο ομως κ καλα). ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ? Το οτι ειμαι ενας ευχαριστημενος ΠΕΛΑΤΗΣ και ΚΑΤΟΧΟΣ ενος φορητου Turbo-x και προφανως τον υποστηριζω για αυτο με κανει ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ και ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ του πλαισιου? ΑΠΑΙΤΩ να ανακαλεσεις ΑΜΕΣΩΣ. Εχεις κανει ερευνα (κ ολοι οι αλλοι εδω μεσα) για να διαπιστωσεις ποσοι φορητοι εχουν πωληθει στην Ελλαδα και απο αυτους ποσοι εχουν εμφανισει βλαβη και απο αυτους ειναι Turbo-X? Αν οχι πως βαζεις τοσο ευκολα ταμπελες? Αλλα ετσι εχουμε μαθει. Το Norton ειναι πανβαρο antivirus , το Linux ειναι για geeks κτλ. Αρκετα με τις πιπιλες. Τα Turbo-X ειναι clevo με αυτοκολλητο κ τιποτα αλλο. Η αλήθεια είναι ότι τα κάνει. Πες το κακή ποιότητα υλικών, πες το φτηνή ποιότητα κατασκευής τους Επισης θα ηθελα να μου εξηγησεις με απλους κανονες λογικης , με ποιον τροπο o Clevo m860tu με το που παιρνει αυτοκολλητο Turbo-X μεταμορφωνεται σε μηχανημα με κακη ποιοτητα κατασκευης και κακη ποιοτητα υλικων. Με λίγα λόγια TURBO-X & Multirama notebooks SUCKS! Μέσα σε λίγους μήνες η 1η βλάβη που συνήθως βγάζουν είναι στα modules RAM. Εν συνεχεία βγάζουν βλάβη στις κάρτες γραφικών και πολλές φορές τα μηχανήματα αυτά είναι FAIL σε διαδιαδικασία RECOVERY . Επίσης και τα PC ιδίως του Πλαισίου είναι κάκιστης ποιότητας! Προτιμήστε επώνυμα λαπτοπ. P.S Αλήθεια γιατί τα recovery cd οτυ πλαισίου κατά διαβολική σύμπτωση δεν δουλεύουν? Μήπως για να πηγαίνει ο κόσμος τα μηχανήματά του στο service του Plaisio και να τον τσεκουρώνουν με υπέρογκα ποσά? P.S Είμαι τεχνικός εδώ και 10 χρόνια και τα περισσότερα μηχανήματα που έχω επισκευάσει είναι του PLAISIO και της Μultirama. Γελάει ο κόσμος πια! Ευτυχως που ξερω σε ποιον "τεχνικο" υπολογιστων ΔΕΝ θα απευθυνθω ΠΟΤΕ. Εδω και 2 1/2 χρονια , ουτε η μνημες μου χαλασαν , ουτε η καρτα γραφικων καηκε (ενω ο Hp του αδερφου μου χαλασε (καηκε η μητρικη) , τις κοπελας μου ο Vaio πλεον δεν εχει μπαταρια, ουτε θυρα Εthernet ουτε γραφει dvd και της αδερφης μου o Toshiba μεσα σε 3 μηνες καηκε το fan της cpu) , ενω και το recovery cd μια χαρα δουλευει... Τα 7 είναι σχεδιασμένα με touch interface Δε νομίζω φίλε μου. Για την ακριβεια οχι μονο touch αλλα και multi touch : http://www.google.gr/search?q=windows+7+touch+screen&hl=el&client=firefox-a&hs=C2n&rls=org.mozilla:en-US:official&prmd=ivns&source=univ&tbm=vid&tbo=u&sa=X&ei=wBimTcj_N4yBhQfj7qTUCQ&ved=0CEkQqwQ
pc_expert Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Ρε φίλε πασχίζεις να αποδείξεις τα αναπόδεικτα! Στατιστικά στην αγορά τα περισσότερα προβληματικά pc και notebooks είναι τα Τurbo-X τα Μultirama και τα innovator! To παράξενο είναι ότι θίχτηκες μόνο για τα TURBO-X και όχι για τα Multirama και τα Ιnnovator που ανέφερα! Αυτή σου η συμπεριφορά αποδεικνύει ότι έχεις σχέση με το Πλαίσιο. Μπορεί και να δουλεύεις εκεί . Μπορεί όντως το μηχάνημά σου να βγήκε γερό. Στατιστικά όμως έχουν πρόβλημα τα Τurbo-X. Εγώ δεν έκανα προσωπική επίθεση σε σένα. Και σε παρακαλώ να μην κάνεις και εσύ σε μένα. Εάν σε ενοχλεί που σου έθιξα το brand name του plaisio τότε μάλλον είσαι δάκτυλος του Γεράρδου! Ο κόσμος έχει βγάλει τα συμπεράσματά του ήδη.
lexmark Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Ρε φίλε πασχίζεις να αποδείξεις τα αναπόδεικτα! Στατιστικά στην αγορά τα περισσότερα προβληματικά pc και notebooks είναι τα Τurbo-X τα Μultirama και τα innovator! To παράξενο είναι ότι θίχτηκες μόνο για τα TURBO-X και όχι για τα Multirama και τα Ιnnovator που ανέφερα! Αυτή σου η συμπεριφορά αποδεικνύει ότι έχεις σχέση με το Πλαίσιο. Μπορεί και να δουλεύεις εκεί . Μπορεί όντως το μηχάνημά σου να βγήκε γερό. Στατιστικά όμως έχουν πρόβλημα τα Τurbo-X. Εγώ δεν έκανα προσωπική επίθεση σε σένα. Και σε παρακαλώ να μην κάνεις και εσύ σε μένα. Εάν σε ενοχλεί που σου έθιξα το brand name του plaisio τότε μάλλον είσαι δάκτυλος του Γεράρδου! Ο κόσμος έχει βγάλει τα συμπεράσματά του ήδη. +1 @liakjim Εγώ να ανακαλέσω αν σε πρόσβαλα, όπως λες. Αλλά μόνο όταν εσύ ανακαλέσεις τις προσβολές στα άλλα μέλη, ή να ξεχάσουμε ότι έβγαλες φαντασιόπληκτους όσους είχαν πρόβλημα με T-X μηχανήματα; (έτσι για να είμαστε και δίκαιοι ). Anyway, long story short, άσε μας εμάς να πιστεύουμε στα ζώδια, στα πνεύματα και ότι τα T-X είναι μάπα. Εσύ πρότεινε στους υπόλοιπους να τα αγοράσουν... Και όσον αφορά τα clevo, διάβασε τι είναι το barebook pc πρώτα Over and out.
liakjim Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Λοιπον : Η δουλεια μου δεν εχει ανηκει καθολου στον χωρο της πληροφορικης ποσο μαλλον του Πλαισιου. Αποδειξη 1η : http://www.insomnia.gr/topic/403126-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-laptop/ , ο φιλος @kenmitsakos εχει φαγωθει να παρει εναν turbo-x με την 5470 και εχω φαγωθει να παει σε Dell. Αποδειξη 2η : http://www.insomnia.gr/topic/400173-acerhp-%CE%AE-500%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/page__st__20 , ο φιλος mitaras4 ψαχνει φορητο και του προτεινω να παει σε Lenovo λεγοντας "Αυτο προτεινα στον αδερφο κ τον πηρε. Για τα λεφτα του τουμπανο. Go for it ". Αποδειξη 3η: http://www.insomnia.gr/topic/372288-laptops-%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-amd-nvidia/ , θεμα που εχω ανοιξει για νεες καρτες σε φορητους που λεω (Post #86)"Μ@λακια δεν θα ηταν αν επαιρνα τον turbo-x με την 460Μ , οταν με 100Ε παραπανω, παω σε επιδοσεις κοντα στην 485Μ (δλδ +40%?" Νομιζω αυτα αρκουν. Η μοναδικη μου σχεση με τα Turbo-X ειναι οταν πριν απο 2 1/2 χρονια ηθελα να αγορασω οτι δυνατοτερο (και οχι πολυ ακριβο) στην Ελληνικη αγορα (γιατι ταξιδευω πολυ αρα ο φορητος ειναι μονοδρομος) , υπηρχε ενας Turbo-X Iron Stn με την 9800GTS η οποια για την εποχη της ηταν τερατακι κ η οποια στεκει επαξια κ τωρα. Αφου ξακαθαριστηκε κ αυτο παμε παρακατω. Θα εχετε ακουσει πολλους να λενε "Αυτος ο Acer μου βγηκε σκυλι" ή οτι "τα Hyundai δεν παθαινουν τιποτα" κτλ. Προσπαθω να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος στην ζωη μου κ να μην ακουω στις ταμπελες και στους αστικους μυθους παρα μονο στα μαθηματικα δεδομενα. Μεχρι λοιπον να βγει καποιος εδω μεσα με ερευνα οπου θα εχει βγει ως αποτελεσμα ενας και μονο αριθμος (δεικτης αξιοπιστιας) οτι η ταδε εταιρια ειναι λιγοτερο αξιοπιστη απο την αλλη , τοτε απλα δεν πιστευω κανεναν. Οτιδηποτε αλλο απο μενα θεωρειται αστικος μυθος κ προκαταληψεις ή μη αξιοπιστο δειγμα. Εγω πχ δεν ειμαι. Γιατι σε οικογενεια/φιλους/γνωστους που ξερω , χαλανε ολοι οι επωνυμοι φορητοι , ενω ο δικος μου οχι. Ειμαι καλο δειγμα ? Προφανως οχι. Ειναι ο 10 ετων τεχνικος υπολογιστων? Καλυτερο δειγμα απο μενα αλλα κ παλι οχι. Τοτε πως βγαινει ετσι στην ψυχρα και ισχυριζεται τοσο ευκολα "Ρε φίλε πασχίζεις να αποδείξεις τα αναπόδεικτα! Στατιστικά στην αγορά τα περισσότερα προβληματικά pc και notebooks είναι τα Τurbo-X τα Μultirama και τα innovator! "? Αποδειξεις κυριοι , αλλιως ολα οσα λετε ,πεφτουν στο κενο. Μεχρι καποιος να αποδειξει λοιπον το αντιθετο εγω ειμαι σε θεση να ισχυριστω οτι "οι φορητοι υπολογιστες Turbo-X ειναι πιθανον το ιδιο αξιοπιστοι με τους υπολοιπους". @lexmark γιατι στρεβλωνεις τα λεγομενα μου? Δεν ειπα κανεναν που ειχε προβλημα με Turbo-X φαντασιοπληκτο. Ειπα οτι οπως καποιοι πιστευουν στα ζωδια (θεωρια χωρις καμια επιστημονικη αποδειξη) ετσι πιστευουν οτι κ οι ταδε μαρκα φορητων εχει προβληματα (αστικος μυθος). Επισης ξερω πολυ καλα τι ειναι to barebone. Μην ξεχνας οι εχω αγορασει ενα τετοιο κ πληκτρολογω απο αυτο.
Tompgr Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Ενταξει τι αλλο θα ακουσουμε. Οτι θα ελεγε καποιος οτι Turbo-X(Clevo) = Dell = Toshiba δεν το περιμενα. Για οσους θελουν αποδειξεις μπορουμε να κανουμε ενα poll στο insomnia για την γνωμη τους στα Clevo μηχανηματα.
liakjim Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Ενταξει τι αλλο θα ακουσουμε. Οτι θα ελεγε καποιος οτι Turbo-X(Clevo) = Dell = Toshiba δεν το περιμενα. Για οσους θελουν αποδειξεις μπορουμε να κανουμε ενα poll στο insomnia για την γνωμη τους στα Clevo μηχανηματα. Γνωμη? Ποσο πιο υποκειμενικο? Σε λιγο θα ρωτησουμε τι συναισθηματα νιωθουμε οταν παταμε το space στα Dell...ελεος!!! Κυριοι θελω ποσοστο σε χαλασμενα μηχανηματα/συνολικες πωλησεις (μαθηματικα=αντικειμενικοτητα)
Tompgr Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Το ποσοστο σε χαλασμενα μηχανηματα το απαντησε ο pc_expert σε προηγουμενο post. Τωρα εκτως απο τις βλαβες υπαρχει και κατι που λεγεται after sales service. Εμενα στο Πλαισιο οταν ειχα παει τον Turbo-X μου 7 ή 8 φορες!!! για επισκευη καμμενης μητρικης με δουλευαν (μπορεις να μου το εξηγησεις αυτο?) Και τα Dell μπορει να βγαλουν καμια ζημια αλλα εχουν τελειο service και δεν βλεπω τον λογο καποιος να παει να πεταξει τα χρηματα του σε Turbo-X την στιγμη που υπαρχουν αλλες πολυ καλυτερες μαρκες. ΥΓ :Το οτι εχεις ενα Turbo-X και δεν σου εβγαλε ποτε βλαβη δεν ειναι αποδειξη οτι τα μηχανηματα αυτα ειναι καλα. Κι ο αλλος μπορει να παει να παρει ενα αυτοκινητο China-Motors και να του βγει καλο αυτο ομως δεν ειναι κανονας.
liakjim Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Το ποσοστο σε χαλασμενα μηχανηματα το απαντησε ο pc_expert σε προηγουμενο post. Δεν ειναι αρκετο δειγμα, ασε που δεν πιστευω οτι ξερει τις πωλησεις της εκαστοτε μαρκας στην Ελλαδα. Πχ αν πωληθηκαν 100 μαρκας Χ και 50 μαρκας Υ και χαλασουν 10 Χ και 8 Υ , τοτε της Χ ειναι πιο αξιοπιστα. Οπως καταλαβαινετε χωρις στοιχεια δεν μπορει κανεις εδω μεσα να πει τιποτα για καμια εταιρια κατασκευης φορητων. Αρα τα "φιλε της ταδε εταιριας τα προιοντα ειναι αναξιοπιστα" τα ακουω βερεσε. Τελεια κ παυλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.