Προς το περιεχόμενο

turbo x 450 γνωμες

zxcv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλοι μου γεια. ειμαι χρηστης γενικα της apple. πρεπει ομως να ομολογισω οτι και ενα μηχανημα με windows ειναι απαραιτητο.

Προσφατα πουλησα ενα ipad για να παρω το 2 και ειδα αυτο το εργαλειο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Tablets/Turbo-X-Tablet-450.htm ....

το εχει παρει κανεις να μας πει τη γνωμη του? αξιζει η αγορα του?

καθε αποψη ειναι χρησιμη......

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οχι μακριά!

Tablet με windows 7 είναι κάτι που δεν θες!

Ναι κοντα!

Tablet με windows 7 είναι κάτι που θες!

Κοινως , γιατι???

Δημοσ.

Καλησπέρα .. δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο να μην πάρει ο φίλος το tablet με τα windows 7 .. θα μπορούσες να μας εξηγήσεις για ποιόν λόγο να το αποφύγει ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πολύ απλά για να τρέξει win7 θα πρέπει να πάρει tablet με cpu χ86 αρχιτεκτονικής που αυτομάτως σημαίνει χαμηλή αυτονομία και έκκληση θερμότητας.

Επίσης tablet με win7 είναι πολύ low end συσκευή καλά καλά ούτε το youtube δε θα παίζει.

Ενα tablet όπως το ipad έχει χιλιάδες εφαρμογές που έχουν γραφτεί γι αυτό. Τα γραφικά που βλέπεις σε παιχνίδια στο ipad δεν γίνεται να τα δεις σε ένα tablet με win7.

Για να μην μακρυγορώ θα πω το πιο απλό, δεν μπορείς ούτε σωστά να κάνεις σκρολ μια σελίδα λόγω του ότι τα 7 είναι λειτουργικό που είναι σχεδιασμένο με τη φιλοσοφία του ποντικιού. Θα πρέπει να πιάνεις τη μπαρίτσα στον browser για να κάνεις σκρολ.

Μην έχετε ψευδαισθήσεις δεν είναι τυχαίο που έχει επικρατήσει η ARM αρχιτεκτονική σε φορητές συσκευές.

Καλά τα 7 αλλά για desktop-laptop!

Οποιος αμφιβάλει για τα λεγόμενα μου μπορεί να ψάξει και μόνος του ή ακόμα και να πετάξει και 500 ευρώ στο εν λόγω tablet....

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο tablet , εχει χαρακτηριστικα που τα βλεπουμε σε ενα τυπικο netbook, οποτε ολα τα ανωτερω που γραφεις δεν τα υποστηριζεις σωστα. Επισης τα 7-αρια ΔΕΝ δειναι σχεδιασμενο ΜΟΝΟ με φιλοσοφια ποντικιου αλλα κ με multitouch οθονη. Περιτο να πω το "καλά καλά ούτε το youtube δε θα παίζει" , ποσο υπερβολικο ειναι. Αν μπορει ενα netbook, τοτε θα μπορει κ αυτο. Τωρα για αυτονομια δεν ξερω.

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο tablet , εχει χαρακτηριστικα που τα βλεπουμε σε ενα τυπικο netbook, οποτε ολα τα ανωτερω που γραφεις δεν τα υποστηριζεις σωστα. Επισης τα 7-αρια ΔΕΝ δειναι σχεδιασμενο ΜΟΝΟ με φιλοσοφια ποντικιου αλλα κ με multitouch οθονη. Περιτο να πω το "καλά καλά ούτε το youtube δε θα παίζει" , ποσο υπερβολικο ειναι. Αν μπορει ενα netbook, τοτε θα μπορει κ αυτο. Τωρα για αυτονομια δεν ξερω.

Ελα που δεν μπορεί το netbook και γενικά δεν αξίζει να δώσεις χρήμα για atom!

Τα 7 είναι σχεδιασμένα με touch interface :shock:

Δε νομίζω φίλε μου.

Επίσης βαριέμαι να κάτσω να γράψω μακροσκελή ανάλυση γιατί δεν αγοράζεις tablet με win7.

Οποιος ενδιαφέρεται να παρει tablet ας το ψάξει.

Δημοσ.
Δημοσ.

Μακριά από μηχανήματα TURBO X και μηχανήματα Multirama. Είναι κακώς συναρμολογημένα με κάκιστης ποιότητας υλικά και βγάζουν πολλές βλάβες και συχνά ιδίως στις μνήμες τον σκληρό και τη κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Μακριά από μηχανήματα TURBO X και μηχανήματα Multirama. Είναι κακώς συναρμολογημένα με κάκιστης ποιότητας υλικά και βγάζουν πολλές βλάβες και συχνά ιδίως στις μνήμες τον σκληρό και τη κάρτα γραφικών.

Κοιτα την υπογραφη μου. 2 1/2 χρονια κιχ. Το οτι τους κολλανε ενα αυτοκολλητο Turbo-X , δεν τα κανει διαφορετικων προδιαγραφων απο τις εταιριες που τα εισαγουν.

Δημοσ.

Κοιτα την υπογραφη μου. 2 1/2 χρονια κιχ. Το οτι τους κολλανε ενα αυτοκολλητο Turbo-X , δεν τα κανει διαφορετικων προδιαγραφων απο τις εταιριες που τα εισαγουν.

Η αλήθεια είναι ότι τα κάνει. Πες το κακή ποιότητα υλικών, πες το φτηνή ποιότητα κατασκευής τους, πες το τα προβλήματα που δημιουργούν στους πελάτες τους σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος... όπως και να το πεις, ούτε κι εγώ θα επέλεγα ποτέ Turbo-X.

Για το θέμα που έχουν τα tablets με τα win 7 δεν ξέρω κάτι και αν ποτέ αποφασίσω να αγοράσω τέτοιο πράγμα (Θεός φυλάξει!!) θα το ψάξω τότε για το τι παίζει. Αλλά σίγουρα ποτέ δεν θα έπαιρνα T-X μηχάνημα, και για να σας προλάβω, αν τύχει και μου χαρίσουν, θα το πουλήσω κατευθείαν όπως είναι και θα έπαιρνα κάτι άλλο με αυτά τα λεφτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...