Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2003 Δημοσ. 14 Απριλίου 2003 Κι εγω που ειμαι 45 χρονων ψαχνω να βρω απο ποτε εχω να κλαψω τοσο....Δυσκολο να βρω....Αιωνια τους η μνημη!!!!
mindtrapper Δημοσ. 14 Απριλίου 2003 Δημοσ. 14 Απριλίου 2003 I will meet you in the Next Life, I promise you Where we can be together, I promise you I will wait 'till then in Heaven, I promise you I promise, I promise
gsoel Δημοσ. 14 Απριλίου 2003 Δημοσ. 14 Απριλίου 2003 Μπήκα όπως συνήθως απ'την δουλειά στο πολυαγαπημένο μου forum για να χαλαρώσω και μ'εκανες να κλάψω φιλαράκι. Κουράγιο, να ζήσεις πολλά χρόνια να τον θυμάσαι. (
makisathanos Δημοσ. 14 Απριλίου 2003 Δημοσ. 14 Απριλίου 2003 Όσο σκέφτομαι την τάξη σε λίγες μέρες όπου θα κάθονται τα παιδιά που γλύτωσαν και οι καθηγητές και όλοι μαζί θα ψάχνονται και θα ψάχνουν τους άλλους ... Και οι γονείς με τα άδεια σπίτια ... Όλοι μας κλάψαμε για αυτά τα παιδιά μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τα σκεπάζει.
SS Δημοσ. 14 Απριλίου 2003 Δημοσ. 14 Απριλίου 2003 Τα λόγια είναι περιττά τετοιες στιγμές... Ζωή σε λόγους μας, καλο ταξίδι σε όλα τα παιδια που χάθηκαν έτσι άδικα και κουράγιο στους τραγικούς γονείς και φίλους που έμειναν μόνοι... Cya l8r ------------------------- SS
Petrosgr Δημοσ. 14 Απριλίου 2003 Δημοσ. 14 Απριλίου 2003 Ti na po.Me ekanes kai eklapsa. kouragio se sena kai se olous pou xasane ta paidia kai tous filous tous.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 14 Απριλίου 2003 Δημοσ. 14 Απριλίου 2003 tevatron said: Φίλε εγώ πάντως δάκρυσα κι ας είμαι όπως λένε 22 χρονών γομάρι. Να ζήσεις να τον θυμάσαι. Μια από τα ίδια και εδώ. Σε καταλαβαίνω stathi... Δευτέρα λυκείου έχασα μια φίλη (όχι στενή, αλλά φίλη) μόλις την δεύτερη μέρα του σχολικού έτους, έξω από το σχολείο. Η είρωνία είναι πως μόλις εκείνη την χρονιά είχε αλλαξει σχολείο, φεύγωντας απ'το δικό μας...
mrFrodo Δημοσ. 14 Απριλίου 2003 Δημοσ. 14 Απριλίου 2003 klaiw akoma... prepei na mathoume se ayti ti zwi na mi zitame apo tous allous...mono na dinoume.... etsi oi sxeseis einai alithines... etsi ta proswpa den xanontai pote.. etsi aytoi pou feygoun menoun gia panta mazi mas... mono syllypitiria... tipote allo..
xmperop1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2003 Δημοσ. 14 Απριλίου 2003 Είχα χρόνια να κλάψω,ξύπνησα χαράματα και έκλαψα. Αδικο και κρίμα.
drm Δημοσ. 14 Απριλίου 2003 Δημοσ. 14 Απριλίου 2003 Να τον θυμάσαι, να τον θυμάσαι και να τον αγαπάς. Μακάρι το τελευταίο του ταξίδι να ήταν το καλύτερο. Μακάρι να είναι καλά τώρα εκεί που είναι. Αλοίμονο σε μάς που μένουμε πίσω... Συλλυπητίρια... Carpe Diem. Και μήν αφήνεις τίποτα για αύριο...
TonyMontana Δημοσ. 15 Απριλίου 2003 Δημοσ. 15 Απριλίου 2003 giati auto to giati me trwei na mi gamisw! prin 1 xrono exasa ton patera mou kai omws otan paw sto nekrotafeio pio polu lupamai gia ta paidia pou vlepw na einai xwmena se autes tis trupes ...kai to erwtima mou einai giati re pousti! prospathw na min skeftomai alla re stathis mou thimisises tin orgi mou! euxomai ekei pou pane na einai kalitera alla kai edw mporei na einai toso wraia pou telika den kserw an to "ekei" uparxei kan. pantos to euxomai kai euxomai osoi menoun pisw na exoun tin dunami na sunexisoun kati pou apo prin einai gnwsto pws tha teleiwsei. kouragio kai kali antamwsi.
mindtrapper Δημοσ. 15 Απριλίου 2003 Δημοσ. 15 Απριλίου 2003 somewhen, somewhere we all will be together.... Meet me there my friends for it is the only place where our souls may rest in peace... We live in hell...
nakostyphoon Δημοσ. 15 Απριλίου 2003 Δημοσ. 15 Απριλίου 2003 Θα πώ αυτό που είχε έρθει στο μυαλό μου και όταν έφυγε ο παππούς μου: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε, Τα χέρια θα περάσουμε στούς ώμους, παλιά τραγούδια για να θυμηθούμε ονόματα και βλέμματα και δρόμους. Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια που θυμάσαι και θυμάμαι, τίποτα δεν χάθηκε ακόμα όσο ζούμε και πονάμε. Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε. Κι αν άλλαξαν οι φίλοι μας λιγάκι αλλάξαμε κι εμείς με τη σειρά μας, χαθήκαμε μια νύχτα στο Παγκράτι αλλά βλεπόμαστε στα όνειρα μας.
porcospino Δημοσ. 15 Απριλίου 2003 Δημοσ. 15 Απριλίου 2003 ............. posa liga kseroume.... poso poli ypotimame.... poso ligo zoume.... posi megali aksia dinoume se pragmata pou den prepei..... giati na min ZOUME oso "zoume"... giati mia "zoi" na paleuoume to apiasto??? gia na zisoume kalytera pote??? makari na itan auto to teleutaio adikoxymeno aima... alla den tha einai... psyxoules ston ourano... synexiste tin ekdromi sas.....
strong Δημοσ. 15 Απριλίου 2003 Δημοσ. 15 Απριλίου 2003 TonyMontana said: giati auto to giati me trwei na mi gamisw! prin 1 xrono exasa ton patera mou kai omws otan paw sto nekrotafeio pio polu lupamai gia ta paidia pou vlepw na einai xwmena se autes tis trupes ...kai to erwtima mou einai giati re pousti! se katalavenw file moy giati kai gw exasa ton patera moy prin 10 xronia omws otan eimoyn molis 6h dimotikoy! silipitiria stoys goneis kai filoys ton pediwn!na zoyn na toys 8imoynte...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.