athinamj Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Θα ήθελα μια διευκρίνηση σχετικά με το modem router belkin που έχω. Στα στατιστικά του, δίνει ως Output Power τις ακόλουθες τιμες: Output power(dBm) 127 και 204 απο οτι μου είπαν και κάνοντας μια αναζήτηση οι τιμές αυτές είναι πάρα πολύ υψηλές. Ωστόσο ψάχνοντας για τα belkin είδα οτι πολλοί χρήστες έχουν παρόμοιες τιμές στα συγκεκριμένα modem. Υπάρχει κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει belkin και έχει αυτές τις τιμές στο output power, να μου διευκρινήσει γιατί τις δείχνει τόσο ψηλές κι αν τις δείχνει απλώς λανθασμένα το modem;
bnvdarklord Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Εγω εχω ενα Belkin και μου δείχνει λάθος τιμες. Πχ Attenuation 120+ κτλ.
athinamj Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Κι εμένα το ίδιο άρα δεν δείχνουν σωστές τιμές. Σε ευχαριστώ πολύ!
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 ειναι κλασσικα θεματα σε πολλα ρουτερ.να δειχνουν λαθος attenuation margin,να τα δειχνουν μηδενικα και διαφορα τετοια.το thomson βγαλει λαθος errors.συχνες ασυμβατοτητες με το dslam που συγχρονιζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.