antbyron Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 θέλω να αντικαταστήσω το bautec του οτε με ένα πιο καινούργιο με τις εξής απαιτήσεις: wifi/b,g,n on-off κατ' επιλογή usb port(hdd,nas,printer) stability 100E~ έχετε να μου προτείνεται κάτι;
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 κανα vigor αλλα με 100 ευρω δυσκολο.επισης το thomson ειναι το μονο που εχω δει με διακοπτη on off στο wifi.τα περισσοτερα δεν εχουν αλλα μπορεις να το κλεινεις μεσα απο το μενου αν και δεν βρισκω καν λογω να το κλεινεις γενικα.το stability αν το εννοεις στην γραμμη εξαρτατε τι attenuation εχεις.αμα εχεις 50 δεν θα εχεις πχ stability μετα υπαρχει και αυτο στα 100 ευρω http://www.msystems.gr/index.php?category=1814&product=9345 αλλα χωρις Usb
antbyron Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 κανα vigor αλλα με 100 ευρω δυσκολο.επισης το thomson ειναι το μονο που εχω δει με διακοπτη on off στο wifi.τα περισσοτερα δεν εχουν αλλα μπορεις να το κλεινεις μεσα απο το μενου αν και δεν βρισκω καν λογω να το κλεινεις γενικα.το stability αν το εννοεις στην γραμμη εξαρτατε τι attenuation εχεις.αμα εχεις 50 δεν θα εχεις πχ stability μετα υπαρχει και αυτο στα 100 ευρω http://www.msystems.gr/index.php?category=1814&product=9345 αλλα χωρις Usb thanks, το usb το χρειάζομαι, το wifi θα το χρησιμοποιώ λίγο για το ανδροϊδές μου οπότε και θέλω να το απενεργοποιώ καθότι θεωρείται επιβλαβής η ακτινοβολία(μπορεί να είναι και δικό μου κόλημα). Ισως να βρω κάποιο μεταχειρισμένο(κάπου πήρε το μάτι μου ένα d-link dir-655, διάβασα καλά λογια σε διάφορα reviews, λέει κάτι; ) σε αυτά τα λεφτά(100Ε)!
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 το wireless μπορεις σε ολα τα ρουτερ να το κλεινεις μεσα απο το μενου.βεβαια και να τοκλεινεις ακομα τρως να το πω ετσι την ακτινοβολια απο κινητα ,ασυρματα τηλεφωνα και οτι αλλο ρουτερ υπαρχει γενικα κοντα σου.
antbyron Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 το wireless μπορεις σε ολα τα ρουτερ να το κλεινεις μεσα απο το μενου.βεβαια και να τοκλεινεις ακομα τρως να το πω ετσι την ακτινοβολια απο κινητα ,ασυρματα τηλεφωνα και οτι αλλο ρουτερ υπαρχει γενικα κοντα σου. Δεν είναι και η ταχύτερη διαδικασία να μπαίνω κάθε φορά στο interface για να κλείνω το wifi! Οπως και να έχει το ασύρματο δεν με καίει(και ειδικά το n μάλλον είναι περιτό), αλλά το usb και το οποίο να είναι dual band port Πάντως επειδή θα δέχομαι κάποια ακτινοβολία απο παράγοντες που δεν μπορώ να ελέγξω δεν σημαίνει ότι θα λειτουργώ χύμα!
antbyron Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 τι εννοεις dual band port?? διάβαζα για το d-link 655 και σε κάποια reviews λέγανε ότι η θύρα usb δεν μπορεί να χρησιμοποιείται από δύο συσκευές ταυτόχρονα true dual band usb είναι ακριβως η ταυτόχρονη πρόσβαση στην συσκευή μεσω της usb.
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 δεν το εχω ψαξει αυτο θα σε γελασω.εχω ενα Thomson με usb αλλα δεν την εω δοκιμασει ποτε γιατι εχω nas που ειναι ηδη ethernet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.