Προς το περιεχόμενο

Αγορά router

antbyron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να αντικαταστήσω το bautec του οτε με ένα πιο καινούργιο με τις εξής απαιτήσεις:

wifi/b,g,n on-off κατ' επιλογή

usb port(hdd,nas,printer)

stability

100E~

έχετε να μου προτείνεται κάτι;

Δημοσ.

κανα vigor αλλα με 100 ευρω δυσκολο.επισης το thomson ειναι το μονο που εχω δει με διακοπτη on off στο wifi.τα περισσοτερα δεν εχουν αλλα μπορεις να το κλεινεις μεσα απο το μενου αν και δεν βρισκω καν λογω να το κλεινεις γενικα.το stability αν το εννοεις στην γραμμη εξαρτατε τι attenuation εχεις.αμα εχεις 50 δεν θα εχεις πχ stability

μετα υπαρχει και αυτο στα 100 ευρω

http://www.msystems.gr/index.php?category=1814&product=9345

αλλα χωρις Usb

Δημοσ.

κανα vigor αλλα με 100 ευρω δυσκολο.επισης το thomson ειναι το μονο που εχω δει με διακοπτη on off στο wifi.τα περισσοτερα δεν εχουν αλλα μπορεις να το κλεινεις μεσα απο το μενου αν και δεν βρισκω καν λογω να το κλεινεις γενικα.το stability αν το εννοεις στην γραμμη εξαρτατε τι attenuation εχεις.αμα εχεις 50 δεν θα εχεις πχ stability

μετα υπαρχει και αυτο στα 100 ευρω

http://www.msystems.gr/index.php?category=1814&product=9345

αλλα χωρις Usb

thanks, το usb το χρειάζομαι, το wifi θα το χρησιμοποιώ λίγο για το ανδροϊδές μου οπότε και θέλω να το απενεργοποιώ καθότι θεωρείται επιβλαβής η ακτινοβολία(μπορεί να είναι και δικό μου κόλημα).

Ισως να βρω κάποιο μεταχειρισμένο(κάπου πήρε το μάτι μου ένα d-link dir-655, διάβασα καλά λογια σε διάφορα reviews, λέει κάτι; ) σε αυτά τα λεφτά(100Ε)!

Δημοσ.

το wireless μπορεις σε ολα τα ρουτερ να το κλεινεις μεσα απο το μενου.βεβαια και να τοκλεινεις ακομα τρως να το πω ετσι την ακτινοβολια απο κινητα ,ασυρματα τηλεφωνα και οτι αλλο ρουτερ υπαρχει γενικα κοντα σου.

Δημοσ.

το wireless μπορεις σε ολα τα ρουτερ να το κλεινεις μεσα απο το μενου.βεβαια και να τοκλεινεις ακομα τρως να το πω ετσι την ακτινοβολια απο κινητα ,ασυρματα τηλεφωνα και οτι αλλο ρουτερ υπαρχει γενικα κοντα σου.

Δεν είναι και η ταχύτερη διαδικασία να μπαίνω κάθε φορά στο interface για να κλείνω το wifi!

Οπως και να έχει το ασύρματο δεν με καίει(και ειδικά το n μάλλον είναι περιτό), αλλά το usb και το οποίο να είναι dual band port

Πάντως επειδή θα δέχομαι κάποια ακτινοβολία απο παράγοντες που δεν μπορώ να ελέγξω δεν σημαίνει ότι θα λειτουργώ χύμα!

Δημοσ.

τι εννοεις dual band port??

διάβαζα για το d-link 655 και σε κάποια reviews λέγανε ότι η θύρα usb δεν μπορεί να χρησιμοποιείται από δύο συσκευές ταυτόχρονα

true dual band usb είναι ακριβως η ταυτόχρονη πρόσβαση στην συσκευή μεσω της usb.

Δημοσ.

δεν το εχω ψαξει αυτο θα σε γελασω.εχω ενα Thomson με usb αλλα δεν την εω δοκιμασει ποτε γιατι εχω nas που ειναι ηδη ethernet.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...