Προς το περιεχόμενο

Aλλαγή από HOL σε ON η κάποια άλλη?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έκανα το θέμα και χάθηκα.. xD λόγο δουλειάς.

και όπως καταλαβαίνετε δεν ασχολήθηκα με το θέμα τις αλλαγής.

παλαιότερα είχα 24άρα από ΧΟΛ όχι βεβαια ότι κλείδωνα 24 αλλα σίγουρα κάπου στα 18-19.

διαβάζοντας τα σχόλια κατάλαβα πως η forthnet είναι μάλλον αυτό που ψάχνω + ότι έχει την δυνατότητα να αλλάξει από Interleave σε Fast Path.(διορθώστε με αν κάνω λάθος στο τελευταίο κομμάτι)

ευχαριστώ

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν δεν εχεις τωρα λογικα δεν θα εχεις και μετα.το Thomsον ειναι απο τα πιο stable ρουτερ .στα ποσα συγχρονιζεις τωρα?? χαρακτηριστικα γραμμης??

Δημοσ.

όχι ιδιαίτερο πρόβλημα δεν είχα..εκτός από κάποιες μέρες που από ότι έμαθα είχαν πρόβλημα στις γραμμές.

τα χαρακτηριστικά μου είναι τα εξής:

Data Rate:

Stream Type Actual Data Rate

Up Stream 923 (Kbps.)

Down Stream 6138 (Kbps.)

Operation Data / Defect Indication:

Operation Data Upstream Downstream

Noise Margin 11 dB 15 dB

Attenuation 12 dB 26 dB

Δημοσ.

θα παιξεις απο 6 σε 10ΜΒΙΤ περιπου με βαση το margin που βλεπω (15 margin)ισως και παραπανω αν σε εχουν g.dmt .κανονικα και 15-16 mbit θα μπορουσες να δεις με αυτα τα χαρακτηριστικα.

Δημοσ.

το router παίζει να με κόβει? γιατί θυμάμαι με το παλιό ρουτερακι όταν ήμουν στην 24άρα ήμουν κάπου στα 18, δεν θυμάμαι βέβαια τι NM και Att είχα..

8έλω να αλλάξω και τα καλώδια γιατί είναι πανάρχαια.

Δημοσ.

Μηπως εχεις Hol 6 ara τωρα??κανονικα ναι δεν επρεπε να εισαι τοσο χαμηλα.26 db εχεις.με 30 εγω εχω παιξει και 15.εσυ με 26 πρεπει να εισαι παραπανω.εκτος αν εχεις μεχρι 24 τωρα και απλα σε εχουν βαλει σε g.dmt και 15 αρι προφιλ.αλλα για να βλεπω 6138 6 αρα εχεις.

Δημοσ.

ναι έχεις δίκιο 6αρα έχω... :S πως μου έχει κολλήσει η 8αρα..?! θα ψάξω αύριο να βρω παλαιότερους λογαριασμούς να δω τι γίνετε...

Δημοσ.

από τι στιγμή που δεν δίνει fast path η ΧΟΛ(θα πάρω βέβαια ένα τηλεφωνάκι να ρωτήσω μήπως άλλαξε κάτι αν και δεν νομίζω) θα αλλάξω απλά θέλω να βρω κάποιο πακέτο που να με συμφέρει και να καλύπτει τις ανάγκες μου.

Δημοσ.

ναι για τα παιχνίδια, τις περισσότερες φορές το Ping είναι στο θεό..και ειδικά στα FPS δεν μπορείς να παίξεις..

και εκτος από το ping ο άλλος λόγος που θέλω να πάω αλλου είναι ότι τώρα δεν έχω απεριόριστα αστικά.

Δημοσ.

για αυτό στην αρχή σκεφτόμουν για ON επειδή μπορείς να το αλλάξεις μόνος σου από interleave σε fast και το αντίθετο.

μπορώ να κάνω κάτι άλλο για το ping ώστε να το βελτιώσω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...