poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 κανονικα πρεπει να σου κανει περισσοτερο και πρεπει να κραταει το ιδιο.τωρα τι να σου πω.πολυ παραξενο.
cyber_katsarida Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 για την ιστορία πρόκειται για ένα samsung e590
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 κανε μια δοκιμη αμα θες.κλεισε το κινητο και βαλτο να γεμισει μεχρι να σβησει τελειως η ενδειξη της μπαταριας. και δες μετα ποση ωρα κραταει αλλα και ποση ωρα εκανε να γεμισει.
vrwmiaris Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Turbo-X USB Car Charger Mobile/ΜΡ3 παρε αυτο.το εχω και γω ειναι σουπερ
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 δεν νομιζω οτι ψαχνει για φορτιστη .αλλο ειναι το προβλημα μαλλον
cyber_katsarida Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Turbo-X USB Car Charger Mobile/ΜΡ3 παρε αυτο.το εχω και γω ειναι σουπερ αν το λες για μένα έχω ήδη πάρει αυτό
mainboardER Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 πριν λιγο εκενα την εξης μαλακια.πειγα να φορτισω το ideos x5 μου απο το usbοφορτιστη και επειδη δεν εφτανε καλα το καλοδιο στο γραφιο του κοτσαρω μια δυμετρη usb προεκταση.βγαζοντας το για να το συνδεσω στον υπολογιστη να συνεχισει τη φωρτιση επειδη σκεφτικα οτι ισος να ειχα κανει μαλακια μυρισα την ιποδοχη του φορτιστη και οντως ειχε μια μηριδια σαν καμενο. να παω για καινουριο φορτηστη η αμα δουλευει ειναι οκ,παιζει να εχει γινει καμια ζημια στο κηνιτο;
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 κανονικα λογω της προεκτασης θα πρεπε να σου δινει λιγοτερο ρευμα στην εξοδο και απλα να μην γεμιζει το κινητο.μου φαινεται δυσκολο να επαθε κατι το κινητο.αν εχει παθει θα εχει παθει κατι ο φορτιστης.τωρα γιατι να μυριζει καμενο....εγω θα το δοκιμαζα ξανα και αν δεν γεμιζει οκ τον αλλαζεις.
mainboardER Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 αν δεν γεμιζει ειναι σιγουρα καμενος αλλα δεν παιζει να εχει χαλασει κατι και να μην δινει σωστο ρευμα;
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 θα μπορουσε να εχει χαλασει κατι και να μην δινει σωστο ρευμα αλλα συνηθως οταν χαλαει κατι απλα δεν δινει καθολου ρευμα η δινει λιγοτερο.να δωσει περισσοτερο δυσκολο
mainboardER Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 μολις πηγα το κηνιτο για αντικατασταση οποτε ειμε ενταξη αν αργοτερα παρω καποιο καινουριο φορτιστη τι πρεπει να προσεξω οστε να δουλευει σωστα με τη συσκευη;
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 μολις πηγα το κηνιτο για αντικατασταση οποτε ειμε ενταξη αν αργοτερα παρω καποιο καινουριο φορτιστη τι πρεπει να προσεξω οστε να δουλευει σωστα με τη συσκευη; λογικα χωρις να δινω ορκο πρεπει να κανουν ολοι για ενα λογο. α.πρεπει να δινουν ολοι την ιδια ταση και σε ampere πανω κατω πρεπει επισης να δινουν τα ιδια τα οποια βεβαια επειδη ειναι απο Usb ειναι ετσι και αλλιως λιγοτερα απο τον κανονικο σου φορτιστη.οποτε απλα γεμιζει πιο αργα απο οτι με κανονικο φορτιστη.οπως ηταν και με το psp.5 ωρες πχ με usb και 2,5 ωρες κανονικα με φορτιστη.αυτο επειδη το usb δεν μπορει να βγαλει πολυ ρευμα.500ma ποσα βγαζει. βεβαια η απορια μου ηταν αν καποιος ενωνε 2 usb σε μια οπως γινεται με τους εξωτερικους σκληρους αν θα μπορουσε να εκανε το κινητο να γεμισει πιο γρηγορα πλησιαζοντας σε ma τον κανονικο φορτιστη
mainboardER Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 ναι αλα οταν ειναι συνδεδεμενο το κουνιτο με usb φορτιστη εξακολουθουν να ισχυουν τα προτοκολα του usb;
poulinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 τι εννοεις να ισχυουν τα πρωτοκολλα του usb.??αν εννοεις το ποσο ρευμα μπορει να δωσει μια θυρα ναι δεν αλλαζει κατι.φαντασου το σαν ρευμα δεη.ειναι πχ 220 volt.ειτε βαλεις πανω τρυπανι ειτε λαπτοπ ειτε δεν ξερω τι 220 βγαζει.και το Usb αμα το δεις στο device manager σου λεει 500ma και οταν συνδεσεις πανω ενα ποντικι πχ σου λεει οτι τρωει το ποντικι πχ 50ma και εχεις διαθεσιμα αλλα 450 πανω στο usb hub.το usb root hub μπορει να ειναι οι 2 usb μαζι. πχ
mainboardER Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 ενοω πως οταν συνδεεις το usb καλωδιο στον φορτιστη ειναι απλα ενα 4πινο καλωδιο καθος δεν περιοριζετε απο controllers η πεζει καποιος περιορισμος λογο της φυσης του καλωδιου ξερω γω; μπορει να ειναι λιγο βλακοδεις αυτα που ροταω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα