Προς το περιεχόμενο

Τί γνώμη έχετε για αυτήν την κάρτα SDHC;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά χρειάζομαι μια 8άρα κάρτα. Τί γνώμη έχετε για αυτήν στην τιμή που τη δίνει το αμαζον; Βγαίνει γύρω στα 25Ε τελική.

Την θέλω για την Canon 450D μου, ΔΕΝ τραβάει βίντεο η μηχανή. Η συγκεκριμένη κάρτα γράφει για βίντεο, υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sweet. Διαβάζω πολύ καλές κριτικές χρηστών, και στα εδώ μαγαζιά (στο ένα, δηλαδή, που τη βρήκα) κάνει πάνω από 30 ευρώ. Λέω να τη χτυπήσω, ειδικά αν πράγματι αποθηκεύει τα raw τόσο ικανοποιητικά γρήγορα όσο λένε.

Επειδή έχουμε ένα θεματάκι με την συνεννόηση με το Αμαζον, τελικά λέω να πάρω αυτήν που θα την πάρω και σχετικά άμεσα. Την έχει χρησιμοποιήσει κανενας;

Nice. Θα πάρω αύριο στο Υou που έιναι και δίπλα μου να δω αν μπορώ να την πάρω άμεσα. Αλλιώς, με 2 ευρώ παραπάνω, από Plus4U. Θα ήθελα κάτι σε Sandisk αλλά ξεφεύγουν πολύ. Ο λόγος που δεν πήρα από Αμαζον είναι ότι στα (θετικά, κατά τα άλλα) σχόλια υπήρχαν αντιφάσεις για τη συσκευασία αλλά ακόμη και τον τύπο της κάρτας που έλαβε ο καθένας. Έκανα ερώτημα, και με έχουν στο "το κοιτάμε το θέμα σας, θα απαντήσουμε σύντομα". Σόρι αλλα το βιάζομαι. Και στο μεταξυ άλλαξε και η τιμή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...