dealer Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Epic thread is epic! Please continue! 1)ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΤΥ. Οχι επειδη η μουρλη διπλανη , ειτε κωλαρα ειτε μπαζο, εχει προβλημα θα καταπιεστεις. 2)Την καλεις. Πως ομως. Μια εβδομαδα πριν γραφεις σημειωμα του στυλ: Το Σαββατο θα εχω καποια παιδια στο σπιτι για τα γενεθλια μου (εχεις δεν εχεις γενεθλια). Την προηγουμενη φορα θυμωσες που δε σε καλεσα και χτυπουσες τον τοιχο, αλλα αυτη τη φορα σε περιμενω να γνωριστουμε και καλυτερα. Και διαφορες τετοιες μπουρδες που πιανουν. 3)Στο παρτυ γνωριζεστε, γιατι στανταρακι θα ερθει. 4)???????? 5)PROFIT! Καλή ιδέα imo!
CtrlFreak Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 παιδια καποιος να μου πει πως το σβηνουμε το θεμα γτ δεν θελω να υπαρχει το ονομα μου στο google....
Tilemaxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 παιδια καποιος να μου πει πως το σβηνουμε το θεμα γτ δεν θελω να υπαρχει το ονομα μου στο google.... Εσύ ο ίδιος δεν έδωσες το όνομα σου στο forum; Ας πρόσεχες...
dismemberer Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Καλα ρε τυπε, ποσταρες το ονομα σου σε φορουμ με 180 χιλιαδες μελη? Δε σκεφτηκες ουτε για λιγο οτι υπαρχει μια μικρη περιπτωση να πεσει στα χερια της γειτονισας αυτο το τοπικ? Τεσπα, καλη τυχη.
Ntinaras Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Ωραια και μολις ανοιξα κατι πατατακια να φαω... μεχρι στιγμης ειναι στο +42 δινω αποδοση 1.01 να φτασει τετραψηφιο και 90 για τον τυπο να ζμπρωξει. χ δεν υπαρχει
otherside88 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Ρε φιλε κοιτα τι θρεντ πηρε φωτια και εγω ουτε που το ειχα δει... πωωω τι εχασα!!!!! :lol:
3leven Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Αστα να πανε! Τουλαχιστον μπηκαμε πριν φαει λουκετο
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Eν τω μεταξυ η κοπελια στανταρ (αν δεν το εχει κανει ηδη) με την πρωτη αφορμη που θα θυμηθει τον ts (αν δεν της ειναι παντελως αδιαφορος, οσο το οτι υπαρχει ενα ψαρι στον Ατλαντικο που το λενε Τζο πχ) θα ψαξει το ονομα του στο facebook και μετα θα το googlαρει. Και μετα θα πεσει σε αυτο το thread. Και μετα θα διαβασει πως θελει να την ριξει στο κρεβατι. Καμια δυο φορες μονο. Μετα αν θελει. Οποτε ts εδω που φτασαμε αστο, καλυτερα στοχευσε αλλη γειτονισσα, κατα προτιμηση καποια που λογω ηλικιας δεν θα χρησιμοποιει το νετ
3leven Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Eν τω μεταξυ η κοπελια στανταρ (αν δεν το εχει κανει ηδη) με την πρωτη αφορμη που θα θυμηθει τον ts (αν δεν της ειναι παντελως αδιαφορος, οσο το οτι υπαρχει ενα ψαρι στον Ατλαντικο που το λενε Τζο πχ) θα ψαξει το ονομα του στο facebook και μετα θα το googlαρει. Και μετα θα πεσει σε αυτο το thread. Και μετα θα διαβασει πως θελει να την ριξει στο κρεβατι. Καμια δυο φορες μονο. Μετα αν θελει. Οποτε ts εδω που φτασαμε αστο, καλυτερα στοχευσε αλλη γειτονισσα, κατα προτιμιση καποια που λογω ηλικιας δεν θα χρησιμοποιει το νετ Μπορω να ειμαι απο μια γωνια να δω το περιστατικο και τις περεταιρω εξελιξεις?
otherside88 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μπορω να ειμαι απο μια γωνια να δω το περιστατικο και τις περεταιρω εξελιξεις? ολοι θα το θελαμε αλλα που να βρουμε τοσες γωνιες... ?!
3leven Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 ολοι θα το θελαμε αλλα που να βρουμε τοσες γωνιες... ?! Θα τα βολεψουμε πιστευω! Χανεται τετοιο επικο περιστατικο?? Ημουν κι εγω εκει... :lol:
thanocaster Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Αυτά τα θέματα ΔΕΝ τα ανοίγουμε Σάββατο βράδυ, γιατί πολλοί λείπουν. Σουκού μόνο πρωί-μεσημέρι, αλλιώς καθημερινή νωρίς το απόγευμα.
cyber_katsarida Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 τι έγινε πρόλαβα; την πήδηξε την γεοτόνισσα; έχουμε οπτικοακουστικό υλικό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.