Προς το περιεχόμενο

πως να ριξω στο κρεβατι την γειτονισσα μου

teddy90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Epic thread is epic!

Please continue!

1)ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΤΥ. Οχι επειδη η μουρλη διπλανη , ειτε κωλαρα ειτε μπαζο, εχει προβλημα θα καταπιεστεις.

2)Την καλεις. Πως ομως. Μια εβδομαδα πριν γραφεις σημειωμα του στυλ:

Το Σαββατο θα εχω καποια παιδια στο σπιτι για τα γενεθλια μου (εχεις δεν εχεις γενεθλια). Την προηγουμενη φορα θυμωσες που δε σε καλεσα και χτυπουσες τον τοιχο, αλλα αυτη τη φορα σε περιμενω να γνωριστουμε και καλυτερα.

Και διαφορες τετοιες μπουρδες που πιανουν.

3)Στο παρτυ γνωριζεστε, γιατι στανταρακι θα ερθει.

4)????????

5)PROFIT!

Καλή ιδέα imo!

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια καποιος να μου πει πως το σβηνουμε το θεμα γτ δεν θελω να υπαρχει το ονομα μου στο google....

Εσύ ο ίδιος δεν έδωσες το όνομα σου στο forum; Ας πρόσεχες...

Δημοσ.

Καλα ρε τυπε, ποσταρες το ονομα σου σε φορουμ με 180 χιλιαδες μελη? :lol:

Δε σκεφτηκες ουτε για λιγο οτι υπαρχει μια μικρη περιπτωση να πεσει στα χερια της γειτονισας αυτο το τοπικ?

Τεσπα, καλη τυχη.

Δημοσ.

Ωραια και μολις ανοιξα κατι πατατακια να φαω...

μεχρι στιγμης ειναι στο +42

δινω αποδοση 1.01 να φτασει τετραψηφιο

και 90 για τον τυπο να ζμπρωξει.

χ δεν υπαρχει

• Moderators
Δημοσ.

Eν τω μεταξυ η κοπελια στανταρ (αν δεν το εχει κανει ηδη) με την πρωτη αφορμη που θα θυμηθει τον ts (αν δεν της ειναι παντελως αδιαφορος, οσο το οτι υπαρχει ενα ψαρι στον Ατλαντικο που το λενε Τζο πχ) θα ψαξει το ονομα του στο facebook και μετα θα το googlαρει. Και μετα θα πεσει σε αυτο το thread. Και μετα θα διαβασει πως θελει να την ριξει στο κρεβατι. Καμια δυο φορες μονο. Μετα αν θελει.

Οποτε ts εδω που φτασαμε αστο, καλυτερα στοχευσε αλλη γειτονισσα, κατα προτιμηση καποια που λογω ηλικιας δεν θα χρησιμοποιει το νετ :lol:

Δημοσ.

Eν τω μεταξυ η κοπελια στανταρ (αν δεν το εχει κανει ηδη) με την πρωτη αφορμη που θα θυμηθει τον ts (αν δεν της ειναι παντελως αδιαφορος, οσο το οτι υπαρχει ενα ψαρι στον Ατλαντικο που το λενε Τζο πχ) θα ψαξει το ονομα του στο facebook και μετα θα το googlαρει. Και μετα θα πεσει σε αυτο το thread. Και μετα θα διαβασει πως θελει να την ριξει στο κρεβατι. Καμια δυο φορες μονο. Μετα αν θελει.

Οποτε ts εδω που φτασαμε αστο, καλυτερα στοχευσε αλλη γειτονισσα, κατα προτιμιση καποια που λογω ηλικιας δεν θα χρησιμοποιει το νετ :lol:

Μπορω να ειμαι απο μια γωνια να δω το περιστατικο και τις περεταιρω εξελιξεις? :mrgreen:

Δημοσ.

Μπορω να ειμαι απο μια γωνια να δω το περιστατικο και τις περεταιρω εξελιξεις? :mrgreen:

ολοι θα το θελαμε αλλα που να βρουμε τοσες γωνιες... ?! :mrgreen:

Δημοσ.

ολοι θα το θελαμε αλλα που να βρουμε τοσες γωνιες... ?! :mrgreen:

Θα τα βολεψουμε πιστευω! Χανεται τετοιο επικο περιστατικο?? :lol:

Ημουν κι εγω εκει...

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Αυτά τα θέματα ΔΕΝ τα ανοίγουμε Σάββατο βράδυ, γιατί πολλοί λείπουν. Σουκού μόνο πρωί-μεσημέρι, αλλιώς καθημερινή νωρίς το απόγευμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...