SilverCloak Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ τους περισσότερους, για το γέλιο που έριξα. Α και... ήμαρτον ρε, μην απαντάτε σοβαρά. Το χαλάτε. Φίλε μην κάνεις τίποτα. Για φαντάσου να σου κάτσει και να είναι πτώμα. Ενώ τώρα... είναι ότι θέλεις... Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός... αν πετύχει η μλκ τύφλα να 'χει το γ@..σι! Ελπίζω να καταλαβαίνεις πόσο πιθανό είναι να βρεις μια λύση στο πρόβλημα σου εδώ.
Chrisxxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Χρησιμοποιησε τις τεχνικές διαφορων ινσομνιακς: - Freedubus: Τραβα κανε κανα μπανιο μωρη σε μια ώρα θα έρθω να σε ξεπατώσω.. - Mosquito Princess: Μπζζζζζ, μαναρα μου εσυ, φλαπ, φλαπ, φλαπ... Σαν προσεγγιση μοιαζει πολύ με του freedubus αλλά εχει θεαματικότερα αποτελέσματα. - Alexzzz: Κοκώνα μου να λελεύω τα τσιτσια σ'!! - Selers: (σκεφτεται να πει ενα ανέκδοτο να σπάσει ο παγος).. λίγα δευτερόλεπτα αργότερα διαπιστώνει οτι ο συγκεκριμένος πάγος δεν θα σπασει ποτε. - Pappous (soulis): Γεια σου μένω διπλα, το πρωι εβγαλα τις βερμουδες και βρηκα 60 ευρω μηπως θελεις να παμε να σε κερασω ενα ποτακι; - Λιοπυρ: Προσεξα ότι έχεις μπαλκονι, θα ηθελα πολυ να πιουμε ενα καφε στο μπαλκονι σου. - triantapentapodos: 35ποντο με λενε... - Leftermann: Την κυριακη θα ψησω 10 κιλα παιδακια και θα εχω απειρες μπυρες, πέρνα μια βολτα. - Garnele: Γεια σου, μένω διπλα! Την κυριακη θα παω με κατι φίλους στην Πελοπόννησο και έλεγα μήπως θελεις να ερθεις. - Chrisxxx: Χμμμ, αυτη για να μην εχει δειξει ακομα ενδιαφέρον προφανως δεν γουσταρει, μηπως να δω καμια ταινια; - Τουφας: Εκανα μοσχαρακι στο φουρνο με δαμάσκηνα και πουρε απο αγριοτριαντάφυλλο θελεις να ερθεις να δοκιμασεις; Το βραδυ θα παμε σε ρεηβ παρτυ; - Κλαιν: Γεια μολις μετακόμισα, θελεις να ερθεις για καφε; Μολις εβαλα μπουγαδα προσεξε μη λερωσεις σε παρακαλω. - Jayson_Rethymno: Eιναι 2 αστεγοι στο δρομο, προσεχε. Μολις χακαρα το πσ3. - yin: Γεια σου ειμαι η yin και είμαι ραδιοφωνικός παραγωγος, κανονιζουμε μια συναντηση πέρνα μια βολτα. - Φρενζυ: Ειχα καποτε μια κατσικα που σου εμοιαζε. - Insomniak: Θελεις μηπως να παιξεις με τα μπαλακια μου; - Washcloud: Ακολουθει μονολογος διαρκειας τεσσάρων ωρων, το θεμα δεν εχει σημασια. - Ρομαντικος ινσομνιακ: Αφηνει ενα τριανταφυλο καθε πρωι στο χαλακι στης εισοδου. - Μεσος ινσομνιακ: Γεια αμα εχεις προβλημα με το πισι πες μου, ολα τα ξερω εγω.. - Ζοranb: Μηπως ξερεις πως λέγεται το ντουι για αυτη τη λαμπα; Διαλεξε!
Erwdios Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 απλα επειδη ειναι πανεμορφη (αλλη λεξη θα γραφα αλλα δεν το επιτρεπει η αγωγη μου) θελω κατι να κανω... και τελος να πω οτι πρεπει να χει και γγκομενο ... Επίσης φρόντισε να σιγουρευτείς ότι έχει γκόμενο και ότι δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον γκόμενο. Ζούμε σε περίεργες εποχές, εκτός αν έχεις άσχημα γούστα, οπότε πάσο.
pappous_soulis Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Χρησιμοποιησε τις τεχνικές διαφορων ινσομνιακς: - Freedubus: Τραβα κανε κανα μπανιο μωρη σε μια ώρα θα έρθω να σε ξεπατώσω.. - Mosquito Princess: Μπζζζζζ, μαναρα μου εσυ, φλαπ, φλαπ, φλαπ... Σαν προσεγγιση μοιαζει πολύ με του freedubus αλλά εχει θεαματικότερα αποτελέσματα. - Alexzzz: Κοκώνα μου να λελεύω τα τσιτσια σ'!! - Selers: (σκεφτεται να πει ενα ανέκδοτο να σπάσει ο παγος).. λίγα δευτερόλεπτα αργότερα διαπιστώνει οτι ο συγκεκριμένος πάγος δεν θα σπασει ποτε. - Pappous (soulis): Γεια σου μένω διπλα, το πρωι εβγαλα τις βερμουδες και βρηκα 60 ευρω μηπως θελεις να παμε να σε κερασω ενα ποτακι; - Λιοπυρ: Προσεξα ότι έχεις μπαλκονι, θα ηθελα πολυ να πιουμε ενα καφε στο μπαλκονι σου. - triantapentapodos: 35ποντο με λενε... - Leftermann: Την κυριακη θα ψησω 10 κιλα παιδακια και θα εχω απειρες μπυρες, πέρνα μια βολτα. - Garnele: Γεια σου, μένω διπλα! Την κυριακη θα παω με κατι φίλους στην Πελοπόννησο και έλεγα μήπως θελεις να ερθεις. - Chrisxxx: Χμμμ, αυτη για να μην εχει δειξει ακομα ενδιαφέρον προφανως δεν γουσταρει, μηπως να δω καμια ταινια; - Τουφας: Εκανα μοσχαρακι στο φουρνο με δαμάσκηνα και πουρε απο αγριοτριαντάφυλλο θελεις να ερθεις να δοκιμασεις; Το βραδυ θα παμε σε ρεηβ παρτυ; - Κλαιν: Γεια μολις μετακόμισα, θελεις να ερθεις για καφε; Μολις εβαλα μπουγαδα προσεξε μη λερωσεις σε παρακαλω. - Jayson_Rethymno: Eιναι 2 αστεγοι στο δρομο, προσεχε. Μολις χακαρα το πσ3. - yin: Γεια σου ειμαι η yin και είμαι ραδιοφωνικός παραγωγος, κανονιζουμε μια συναντηση πέρνα μια βολτα. - Φρενζυ: Ειχα καποτε μια κατσικα που σου εμοιαζε. - Insomniak: Θελεις μηπως να παιξεις με τα μπαλακια μου; - Washcloud: Ακολουθει μονολογος διαρκειας τεσσάρων ωρων, το θεμα δεν εχει σημασια. - Ρομαντικος ινσομνιακ: Αφηνει ενα τριανταφυλο καθε πρωι στο χαλακι στης εισοδου. - Μεσος ινσομνιακ: Γεια αμα εχεις προβλημα με το πισι πες μου, ολα τα ξερω εγω.. - Ζοranb: Μηπως ξερεις πως λέγεται το ντουι για αυτη τη λαμπα; Διαλεξε! Να συμπληρώσω. - eSATA: Γεια είμαι ο γείτονας. Έφτιαξα μανιταρόπυτα με τα χεράκια μου, θες να δοκιμάσεις? - marantonis: Μπορώ να μείνω λίγες μέρες σπίτι σου? Έρχονται κάθε μέρα κάτι Ιεχωβάδες και μου βαράν το κουδούνι κι έχω βρει το μπελά μου. - Τοξοβόλος: Σήμερα η Ελευσίνα έφτασε τους 27.6 βαθμούς κελσίου. - afentiko7: ... (δε μιλάει, αφήνει τη βαρβατίλα να τη τραβήξει) - Thresh: DING! Level up. - aledjo: Καλημέρα.
isay Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 καλησπερα σας, εδω και δυο χρονια σπουδαζω στην θεσσαλονικη και μενω διπλα σε μια 22χρονη φοιτητρια την οποια δεν τη ξερω και τοσο καλα. (ενα γεια λεμε). βασικα νομιζω οτι δεν με συμπαθει και τοσο πολυ γιατι εκανα φασαρια με ενα παρτυ και αρχισε να χτυπαει τους τοιχους. μπορει καποιος απο εσας να μου πει τι να κανω για να την ριξω στο κρεβατι (τιποτα προστυχο) ??? απλα επειδη ειναι πανεμορφη (αλλη λεξη θα γραφα αλλα δεν το επιτρεπει η αγωγη μου) θελω κατι να κανω... και τελος να πω οτι πρεπει να χει και γγκομενο ... Στήνεις την εξής «παράσταση»: (τις ημέρες μπορείς να τις κάνεις όπως σε βολέυει, είναι ενδεικτικές για να καταλάβεις την ιδέα) Τρίτη απόγευμα-βράδυ κάνεις θόρυβο, οχι ενοχλητικό, απλά κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Ευχάριστη μουσική είναι καλή επιλογή. Τετάρτη το ίδιο. Πέμπτη πρωί/μεσημέρι, φτιάχνεις μια μικρή βαλίτσα με ρούχα και φεύγεις απο το σπίτι. Το βράδυ κοιμάσαι σε ένα φίλο σου. Επιστρέφεις σπίτι σου την Παρασκευή το βράδυ (μεταξύ 9:30-11 μμ) Της χτυπάς το κουδούνι και της λες οτι μολις γυρισες απο ταξιδάκι (διήμερο με φίλους) και ξέχασες τα κλειδιά σου στο αμάξι του φίλου σου (ή οτι τα έχασες και κάποιος φίλος σου, έχει αντικλείδια). Της αφήνεις τη βαλίτσα και λες οτι θα γυρίσεις να την πάρεις σε καμία ώρα (και καλά να μην την κουβαλάς). Γυρνάς, χτυπάς πάλι, παίρνεις τη βαλίτσα, λες καληνύχτα και μπαίνεις σπίτι σου. Σάββατο πρωί κάνεις πάλι αισθητή την παρουσία σου (μουσική) Σάββατο μεσημέρι, της χτυπάς το κουδούνι, της δίνεις ένα λουλουδί (ΕΝΑ, ΟΧΙ ανθοδέσμη και ΟΧΙ κάτι πολύ επίσημο) και της λες οτι τη Δευτέρα ή την Τρίτη το μεσημέρι θα της κάνεις το τραπέζι σπίτι σου, ως ευχαριστήριο για την εξυπηρέτηση και την αναστάτωση. ΠΡΟΣΕΧΕ, δεν θα την ρωτήσεις αν θέλει. Θα της δώσεις επιλογές (Δευτέρα ή Τρίτη) αλλά δεν θα την ρωτήσεις αν θέλει. Δευτέρα ή Τρίτη την έχεις στην έδρα σου και αν παίξεις καλή μπαλίτσα, θα βάλεις γκολ. Εννοείται στο τραπέζι έχεις κρασί, και λίγα λουλούδια. Στο σπίτι 1-2 αρωματικά κεριά θα βοηθήσουν. Αν σου αρνηθεί το φαγητό (για οποιοδήποτε λόγο) μην γίνεις πιεστικός. Πες «επιφυλάσσομαι και θα επανέλθω» και θα στήσεις άλλη παγίδα. Σημειώσεις: Η βαλίτσα να είναι μικρή, με περιεχόμενο ελαφρά τακτοποιημένο και μια τζούρα αρώματος. Επίσης βάλε σε ημι-εμφανές σημείο ένα αντρικό περιοδικό ανεκτό απο τις γυναίκες (π.χ. επιτρέπεται το Playboy, απαγορεύεται το hustler).Οι γυναίκες είναι περίεργες και ίσως ανοίξει τη βαλίτσα.
Pantelwolf Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Εμενα δε με εβαλε κανεις Το σωστο approach ειναι: 1)ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΤΥ. Οχι επειδη η μουρλη διπλανη , ειτε κωλαρα ειτε μπαζο, εχει προβλημα θα καταπιεστεις. 2)Την καλεις. Πως ομως. Μια εβδομαδα πριν γραφεις σημειωμα του στυλ: Το Σαββατο θα εχω καποια παιδια στο σπιτι για τα γενεθλια μου (εχεις δεν εχεις γενεθλια). Την προηγουμενη φορα θυμωσες που δε σε καλεσα και χτυπουσες τον τοιχο, αλλα αυτη τη φορα σε περιμενω να γνωριστουμε και καλυτερα. Και διαφορες τετοιες μπουρδες που πιανουν. 3)Στο παρτυ γνωριζεστε, γιατι στανταρακι θα ερθει. 4)???????? 5)PROFIT!
Pantelwolf Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Εξηγησου, το δικο μου η του isay !! Χαχ προλαβες!
panospc Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Βάζεις μερικούς φίλους σου με κουκούλες να κάνουν πως την ληστεύουν και πετάγεσαι εσύ σαν ήρωας και τους πλακώνεις όλους. Τι πιο απλό
isay Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 @isay Μούφα σχέδιο.Μπάζει από παντού. Ενώ το δικό σου είναι αεροστεγές :mrgreen: Ξέρεις πολλές γκόμενες κοπέλες που μένουν μόνες τους και ανοίγουν πόρτες στις 4 τα ξημερώματα; Μην ξεχνάς οτι θα είναι και απο τον ύπνο και θα θεωρεί οτι η εμφάνιση της είναι χάλια. Σκοπός είναι να ρίξεις τις άμυνες και να κάνεις φουλ επίθεση, οχι να σε νομίζει ξεχασιάρη, μεθυσμένο που χτυπά ξένες πόρτες στις 4 τα ξημερώματα! Βάζεις μερικούς φίλους σου με κουκούλες να κάνουν πως την ληστεύουν και πετάγεσαι εσύ σαν ήρωας και τους πλακώνεις όλους. Τι πιο απλό Εκτός αν ΟΝΤΩΣ πέσεις σε αληθινούς τραμπούκους και τις φας για τα καλά.
teddy90 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 παιδια καποιος να μου πει πως το σβηνουμε το θεμα γτ δεν θελω να υπαρχει το ονομα μου στο google....
nikos21aek Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Τι ξένες ρε συ.Η γειτόνισά είναι.Ου καλά είσαι.Μια χαρά τις ανοίγουν. Εσύ το έκανες ολόκληρη επιστήμη και ξεχνάς το βασικό.Έχει γκόμενο η άλλη.Δεν την πάει για σχέση.Σιγά μην έρθει η άλλη για τραπέζωμα + του ότι και να σου κάτσει 1.είναι η γειτόνισσα και 2.έχει γκόμενο.Ο σκοπός είναι να κάνεις ότι έχεις να κάνεις και να έχεις μετά ελαφρυντικό για να μην σε ξαναενοχλήσει.Δεν είναι για περισσότερα η γειτόνισσα εκτός και αν θέλεις μετά να έχεις μπάστακα για όλη σου τη φοιτητική ζωή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.