Προς το περιεχόμενο

πως να ριξω στο κρεβατι την γειτονισσα μου

teddy90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ξέρω να σου πω τι να κάνεις αλλά αν ήμουν στη θέση σου μάλλον αυτό που θα έκανα ήταν αν τη πετύχαινα καμιά μέρα στο διάδρομο/ασανσέρ κτλ να της έλεγα αν θέλει να πάμε για κανά καφέ ή όπως είπε η Μικρή Λουλού να τη καλέσω σπίτι μου για καφέ.Επίσης ίσως να δοκίμαζα κάποιο βράδυ πχ να της χτυπούσα και αν ήταν μέσα να την καλούσα για να δούμε καμιά ταινία ή αν είχα μαγειρέψει(αν και δε ξέρω αλλά αν έμενα μόνος θα ήξερα ^_^ ) να της έλεγα ότι έχω μαγειρέψει και επειδή δε θα ήθελα να φάω μόνος αν δεν έχει φάει και θέλει να έρθει να φάμε μαζί παρέα και να γνωριστούμε.

Βέβαια εγώ δε θα ήθελα να τη πηδήξω αλλά να κάνω σχέση μαζί της γιατί δε μου αρέσουν οι ξεπέτες οπότε και η προσέγγιση μου είναι πιο ήπια και δε θα με πείραζε αν το πηγαίναμε αργά το πράγμα κτλ.

Γενικά αυτό που γουστάρω είναι η γνωριμία με την άλλη,οι συζητήσεις κτλ και το σεξ είναι απλά το κερασάκι στη τούρτα αλλά that's just me :-D

Εσύ μπορείς να πας να της χτυπήσεις τη πόρτα και να της πεις "γεια σας είμαι ο γ@μιάς της γειτονιάς σας και σήμερα είναι η σειρά σας" και να εύχεσαι να είναι slut :P

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα πριν λίγο καιρό η γειτόνισσα στην πολυκατοικία που μένω εδώ και 2 χρόνια πήγαμε να μπούμε μαζί στην είσοδο και μου κλεισε την εξώπορτα στα μούτρα γιατί νόμισε οτι είμαι άκυρος κλέφτης που θέλει να μπεί μέσα ξερωγώ. Η συγκεκριμένη ποντικίνα κάθε φορά που με βλέπει σκύβει το κεφάλι, δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα 2 χρόνια τώρα, κι όπως αποδείχτηκε δεν ξέρει ούτε τη φάτσα μου.

Και ο άλλος θέλει να γαμήσει.

1)μενεις αθηνα

2) δεν μοιαζεις με φοιτητης

3)δεν μοιαζεις καν με ανθρωπο:P

Δημοσ.

Λοιπόν πάνε πάρε μερικά αντρικά ποτά και άστα σπίτι σου

Πήγαινε και χτύπα της την πόρτα με το κινητό στο χέρι.....

Σου ανοίγει

- Με λένε Theo, ναός μου είναι το κρεβάτι και θέλω να με λατρέψεις!!!

Ξυνίζει μούτρα, παθαίνει σοκ, σου ρίχνει άκυρο

ΤΣΟΥΠ πετάς το κινητό με τα μεγκαπίξελς φάτσα κάρτα και βγάζεις το μωρό φώτο

Γυρνάς στην οικεία σου, ανοίγεις τον εκτυπωτή και αρχίζεις και τυπώνεις την photο

Βάζεις Τερλέγκα

http://www.youtube.com/watch?v=Fi8YpmJP6yc

και γίνεσαι λιάρδα με τα ποτά που πήρες στην αρχή

Γιατί καλό το φίκι φίκι αλλά Tερλέγκας+Ποτά = ΣΟ ΜΑΤΣ ΓΟΥΙΝ

:P

Toufas aproves

Δημοσ.

ρε μερντοκ, καληνυχτα και φιλάκι στο μάγουλο ξέχασες να μας δόκεις.

θες να μας πεις οτι εσυ την κοπελα σου πρωτα την πηδηξες και μετα την γνωρισες:P

ΑΝΤΡΑ!

Δημοσ.

1)μενεις αθηνα

2) δεν μοιαζεις με φοιτητης

3)δεν μοιαζεις καν με ανθρωπο:P

Δεν αντιλέγω, μάλιστα είμαι αρκετά αρούγκαλος και απλησίαστος, όμως έχω τη στοιχειώδη ευγένεια να λέω μια καλημέρα στον άλλον όταν τον συναντώ στο ασανσέρ ή την είσοδο. Και όχι να κοιτάζω τα παπούτσια μου ή να κάνω οτι ο άλλος δεν υπάρχει ή να περιμένω να κατέβει αυτός πρώτος κι εγώ μετά για να μην τον συναντήσω. Ούτε το άλλο άκρο, αδιακρισία και υπέρμετρη αβρότητα του στύλ "είσαι γειτονάς μου άρα πρέπει να κάτσεις να σε κουτσομπολέψω/ξεψαχνίσω/γαμήσω", που κι αυτό παίζει πολύ.

Δημοσ.

Μου φενεται εξαιρετικα απιστευτο το γεγονος οτι μπορω να κανω ανετα κινησεις στο δρομο, στο μπαρ, στο μαγαζι, στην παρεα κτλ προς το υποψηφιο θηραμα αλλα κατι δεν με αφηνει να το κανω προς τις γειτονισες μου (στην ιδια πολυκατοικια) και εχω 3 αστερακια που σιγουρα δεν με αφηνουν αδιαφορο. Παρα αυτα ΠΟΤΕ δεν σκεφτηκα να κανω καποια κινηση προς αυτες. Δεν ξερω γιατι αλλα δεν το εχω κανει. Δεν ειμαι και κανενας ΓΟΚ (ξερουν οι παλιοι τι σημαινει αυτο).

Δημοσ.

Εμένα πριν λίγο καιρό η γειτόνισσα στην πολυκατοικία που μένω εδώ και 2 χρόνια πήγαμε να μπούμε μαζί στην είσοδο και μου κλεισε την εξώπορτα στα μούτρα γιατί νόμισε οτι είμαι άκυρος κλέφτης που θέλει να μπεί μέσα ξερωγώ. Η συγκεκριμένη ποντικίνα κάθε φορά που με βλέπει σκύβει το κεφάλι, δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα 2 χρόνια τώρα, κι όπως αποδείχτηκε δεν ξέρει ούτε τη φάτσα μου.

Την δικαιολογώ.

Εγώ είμαι εγκληματίας. Με φοβούνται, το καταλαβαίνω από τον τρόπο που με κοιτάζουν. Ο φόβος πολλαπλασιάζεται γιατί μοιάζω 20% με Αλβανό, 40% με Αιγύπτιο και 40% με Κρητικό.

Δημοσ.

θες να μας πεις οτι εσυ την κοπελα σου πρωτα την πηδηξες και μετα την γνωρισες:P

ΑΝΤΡΑ!

εμ τι γουρουνι στο σακι θα παρουμε; :lol:

Δημοσ.

σοβαρη απο οτι την κοβω

αφου την κοβεις σοβαρη πρεπει να το πας λαου λαου .το λεγομενο ψηστηρι δηλ.μια χρονοβορα διαδικασια.οπως ειπαν και οι προηγουμενοι δηλ.να πας για καφε στο σπιτι της ,να την βοηθησεις να ανεβασει τα ψωνια ,ζαχαρη δεν εχω,καμια ταινια μαζι,κτλπ αλλα για λιγο διαστημα μεχρι να δεις αν αρχιζει να γουσταρει οποτε προχωρας στο παρασυνθημα,προσοχη ομως για λιγο καιρο οπως προειπα για να μην καταληξεις τελικα να γινεις γκομενοφυλακας....

αυτα απο εμενα.

Δημοσ.

Και επι του θέματος, αυτό που είπε ο Τούφας πριν (άσχετα αν δεν το τηρεί ο ίδιος). Σύν το οτι είναι μικρή (κι εσύ ακόμα πιο μικρός). Δεν ξέρεις πώς μπορεί να εξελιχθεί. Μπορεί να εξελιχθεί γαμάτα (χλωμό), μπορεί να γίνει και μαλακία και να στραβώσει άσχημα η δουλειά και μετά να μην μπορείς να απαλλαγείς από δαύτην. Οι κάβλες πιτσιρίκες γειτόνισσες είναι χρήσιμες μόνο για να παίρνεις κανένα μάτι όταν περιφέρονται στο σπίτι ημίγυμνες με ανοιχτά μπατζούργια. Να ήταν καμιά θεία ώριμη που να σου έχει δείξει σαφή σημάδια οτι ψήνεται, θα σου έλεγα προχώρα, γιατί αυτές συνήθως ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν και ξέρουν να παίρνουν μόνο αυτό και να φυλάγονται. Τώρα οι 20ρες είναι μάστιγα, η μαλακία τους σπάζει κόκκαλα γενικά, και δεν θέλεις να έχεις μια ωρολογιακή βόμβα στην πολυκατοικία σου. Και το οτι έχει γκόμενο πού το πάς, γαμίκο;;

Βέβαια όλα αυτά είναι θεωρίες και το καλύτερο είναι να πορεύεσαι με βάση τα γεγονότα, αλλά παρόλα αυτά ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ και καλά θα κάνεις να την ακούς και δε θα χάσεις.

Τώρα είδα και τις παραπάνω πληροφορίες και έχω να προσθέσω τα εξής:

1. Τη γκόμενα δεν την ξέρεις, λέτε μόνο ένα γειά. 2 χρόνια. Μόνο ένα γειά. Πολύ κακό. Ούτε στο πάρτι σου δεν την κάλεσες. Αρουραιιλίκια, μονοχνοτίλες.

2. Έκανες πάρτι και αντί να την καλέσεις ή έστω να έρθει αυτή και να σου πεί να κάνεις ησυχία ή να πάρει μέρος στο πάρτι, καθόταν και βάραγε τους τοίχους λές και είναι καμιά κωλόγρια. Ξινομουνίαση μου μυρίζει.

3. Θες έτσι γενικά "να τη γαμήσεις" . Και η καλύτερη ιδέα που είχες ήταν να της χτυπήσεις στο ξεκάρφωτο και να της ζητήσεις να κάνεις ένα ντούς γιατί χάλασε το δικό σου; Σώπα ρε Μπόκολη. Πολλές ιταλικές τσόντες βλέπεις. Έχω καλύτερο: χτύπα της και ρώτα αν μπορείς να χέσεις στη λεκάνη της γιατί έχει βουλώσει η δική σου. Θα γουστάρει. Αντουβιανίλες.

4. ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΟ.

Γενικά, δεν η φάση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...