little loulou Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 το ηθικο διδαγμα ειναι οτι τελικα δεν "πηδηξαν" με τα καραγκιοζλικια που κανουν συνηθως οι αντρες, εεε? ηταν ενας πρωτοτυπος τροπος γνωριμιας... αυτο μονο... εξαλλου μεναμε στην ιδια πολυκατοικια,ειχα σκοπο να μεινω και 4 χρονια εκει,μπλα,μπλα,μπλα,τα ειπες παραπανω εσυ
astak Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 "μηπως θελει κανενας αλλος να πηδηξει?" σκασανε στα γελια,ανοιγει ο αλλος την πορτα,μπαινουν μεσα,λεει ευχαριστω,με φωναζει κι εμενα διπλα,πινουμε καφε,μιλαμε και ζησαν αυτοι καλα κι εγω καλυτερααα... sorry nikos21aek δεν προλαβα να δω τα προηγουμενα ποστ. ειστε πολυ γρηγοροι.μαλλον καποιος "πηδηξε".τελικα τα καραγκιοζλικια πιανουν. edit: ρε little loulou πες μας ,πιανουν ή δεν πιανουν?(δεν σας προλαβαινω με τα ποστ..ειστε πολυ γρηγοροι...wtf)
dismemberer Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Το ηθικο διδαγμα ειναι οτι και καραγκιοζης να εισαι αν αρεσεις στην αλλη θα "πηδηξεις".
cassidy Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Το παραπάνω είναι βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση νομίζω (αν ο στόχος ήταν να μη πηδήξεις γειτόνισσα ποτέ)
little loulou Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 το ηθικο διδαγμα ειναι οτι τελικα δεν "πηδηξαν" με τα καραγκιοζλικια που κανουν συνηθως οι αντρες, εεε? sorry nikos21aek δεν προλαβα να δω τα προηγουμενα ποστ. ειστε πολυ γρηγοροι.μαλλον καποιος "πηδηξε".τελικα τα καραγκιοζλικια πιανουν. edit: ρε little loulou πες μας ,πιανουν ή δεν πιανουν?(δεν σας προλαβαινω με τα ποστ..ειστε πολυ γρηγοροι...wtf) αποφασισε τελικα ποιο ειναι το ηθικο διδαγμα Το ηθικο διδαγμα ειναι οτι και καραγκιοζης να εισαι αν αρεσεις στην αλλη θα "πηδηξεις". κι επειτα.. μια προσωπικη εμπειρια με γειτονες και χτυπημα πορτας ειπα.. απλα..
nikos21aek Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Ωχ! google is not your friend λοιπόν από σήμερα!!Την μάμησες! Όχι τη γειτόνισσα. μια προσωπικη εμπειρια με γειτονες και χτυπημα πορτας ειπα.. απλα.. Sorry κοπελιά αλλά ψιλοκαρφώθηκες.Μην προσπαθείς άλλο.Πες τους τι έγινε μπας και ξεστραβωθούν. Εγώ τα ξέρω.Τους τα λέω.Αυτοί κοροϊδεύουν.
insomniaK Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 αυτό το "καρφώθηκες" εξάπτει τη φαντασία. little loulou, μη δώσεις παραπάνω λεπτομέρειες, τώρα μπορεί ο καθένας να πλάθει την ιστορία όπως θέλει. Το ποτένσιαλ του σεναρίου φόραγα τις πυτζάμες μου και πήγα στο διπλανό διαμέρισμα με 5 μαντράχαλους που μόνο αρνήθηκαν να πηδήξουν το μπαλκόνι, είναι εξαιρετικό...
ikaruga24 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 μπα τελικα αυτες που καθονται πιο ευκολα ειναι αυτες που τα εχουν.... I can warranty that. Χαλαρα και με το νομο.
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 θυμηθηκα περιστατικο τωρα... ηταν ενα ηλιολουστο σαββατο θυμαμαι,ωπου κοιμομουν κλασσικα μεχρι τις 2 το μεσημερι. Ξαφνου χτυπαει το κουδουνι! δεν δινω σημασια... εμενα μονη,δεν περιμενα κανεναν,οποτε συνεχισα κανονικα τον υπνο μου... ξαναχτυπανε το κουδουνι ομως με την συνοδεια του διστακτικουισανακουγεταιδενθελωναενοχλωαλλασηκωμωρηκαργια χτυπηματος στην πορτα. Σηκωνομαι σιγα σιγα, να μην κανω θορυβο και καταλαβουν πως ειμαι μεσα και βλεπω απο το ματακι της πορτας το κουκλακι που εμενε διπλα μου μαζι με κατι φιλους του. Σαν καλος συνανθρωπος που ειμαι κι οχι επειδη ηταν κουκλακι,ανοιξα την πορτα και μου λεει: "συγγνωμη για την ενοχληση αλλα ξεχασα τα κλειδια στο σπιτι και δεν μπορουμε να μπουμε. Μηπως μπορω να πηδηξω απο το μπαλκονι σου στο δικο μου? εχω αφησει την μπαλκονοπορτα ανοιχτη" ξαφνιασμενη εγω απανταω.."αν δεν φοβασαι μην σκοτωθεις,οκ...κανενα προβλημα" παμε στο μπαλκονι,πηδαει,εγω τον χαζευα γιατι νοιαζομουν μηπως παθει κατι ο συνανθρωπος μου κι οχι επειδη ηταν κουκλακι και μπαινει μεσα σπιτιιιιιι... παω στην εξωπορτα περιμενοντας να δω αν πηγαν ολα καλα και πεταω την ατακα.. "μηπως θελει κανενας αλλος να πηδηξει?" σκασανε στα γελια,ανοιγει ο αλλος την πορτα,μπαινουν μεσα,λεει ευχαριστω,με φωναζει κι εμενα διπλα,πινουμε καφε,μιλαμε και ζησαν αυτοι καλα κι εγω καλυτερααα... αταξιες I can warranty that. Χαλαρα και με το νομο. να και καποιος που συμφωνει μαζι μου
klainmaingr Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 αντε και της τον σφυριξες, το γεγονος οτι μενει διπλα σου μπορει να δημιουργησει προβληματα και σε εσενα και σε αυτην στο μελλον.να ερθει ο γκομενος της να του τα πει σε καποια φαση και να γινει χαμος ,γονεις της,κτλπ. .αν της την πεσεις και δε σου κατσει παλι μπορει να εχεις προβληματα στην γειτονια-μπορει να σου κρεμασουν κουδουνια και δεν θα μπορεις να φυγεις αφου οπως λες το σπιτι ειναι δικο σου.καλυτερα αστο. Οχι οχι οχι και όχι. 1 στις 100 να γίνει το μπατιρντί θα έχουν αμφότεροι μια ευκολοπροσβάσιμη καβάτζα. Nothing more nothing less. True story bro.
little loulou Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 αφου το απαιτει το κοινο,θα απαντησω σοβαρα(αν και δεν ειναι του στυλ μου) γενικα οταν εισαι φοιτητης ειναι ωραιο και να γνωριζεις κοσμο,να κανεις παρεες,να πινεις καφεδες,να γνωριζεις τους γειτονες σου,να τους χαιρετας,να κοινωνικοποιεισαι γενικα. Το συγκεκριμενο γεγονος εδωσε μια νοτα χαρας εις την καθημερινοτητα μου καθως κατι τετοιο αποκλειεται να συνεβαινε στην αθηνα που μενω με την γρια να κοιταει αδιακριτα απο την απεναντι πολυκατοικια και τους υπολοιπους ενοικιαστες που ειναι ανω των 45. Με το συγκεκριμενο αγορακι λογω του συμβαντος δοθηκε η ευκαιρια να ξεφυγουμε απο το ενοχλητικο παγωμα που υπηρχε οταν συναντιομασταν στην εισοδο της πολυκατοικιας η στο ασανσερ. Οσο για το πηδημα που αυτο ειναι το καυτο ζητημα μας απ`οτι εχω καταλαβει εχω να πω το εξης: υστερα απο την πολυετη η λιγοετη κοινωνικη σας συναστροφη με το αντιθετο φυλο,σιγουρα θα εχετε καταλαβει πως υπαρχουν διαφοροι τυποι γυναικων. Αλλες θα προσπερνουσαν το γεγονος και θα εμεναν σε ενα τυπικο "γεια",αλλες θα επιδιωκαν να γνωρισουν καλυτερα το αγορακι,να ξαναπιουν καφε μαζι και να γινουν φιλοι,αλλες θα τον γνωριζαν καλυτερα κι ισως τον επιαναν γκομενο κι αλλες απλα θα πηγαιναν μαζι του μια φορα και τελος. Το τελευταιο κατα την ταπεινη μου αποψη ομως ειναι λιγο δυσκολο,ειδικα οταν οπως ειπε ο συμφορουμιτης μας,ζουμε στην ιδια πολυκατοικια(εκτος κι αν εχει κι η αλλη το ιδιο σκεπτικο με τον klain ) Το να πας και να χυπησεις το κουδουνι στη γειτονισσα και να της πεις οτι θες να την πηδηξεις,δεν θα πιασει. Θα σου κλεισει την πορτα στα μουτρα. Το να πας ομως ομορφα,ωραια και ευγενικα και να της ζητησεις να πιετε ενα καφε σπιτι σου για να γνωρισεις τον νεο σου γειτονα ομως,δεν το βρισκω κακο σαν κινηση. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα σου κατσει,ουτε οτι ειναι υποχρεωμενη να βγει μαζι σου για καφε,ουτε οτι θα γινει η κοπελα σου. χαρηκα πολυ που μοιραστηκα μαζι σας τις απεριοριστες εμπειριες μου και γνωσεις μου πανω στους υπολογιστες γιατι μην ξεχναμε πως αλλωστε ειμαστε σε ενα τεχνολογικο φορουμ......
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 little loulou τα λεει out of the teeth:p πολλες φορες στην επαρχια ειναι λιγο το προβλημα με τα κουτσομπολια ενω στην αθηνα καποιες φορες ειναι πιο χαλαρα.οσο για γριες κτλ ποιος τις γραφει εκει που δεν πιανει μελανι.ζηλευουν που δεν τα καναν τοτε και τωρα δεν μπορουν
freedubus Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Εμένα πριν λίγο καιρό η γειτόνισσα στην πολυκατοικία που μένω εδώ και 2 χρόνια πήγαμε να μπούμε μαζί στην είσοδο και μου κλεισε την εξώπορτα στα μούτρα γιατί νόμισε οτι είμαι άκυρος κλέφτης που θέλει να μπεί μέσα ξερωγώ. Η συγκεκριμένη ποντικίνα κάθε φορά που με βλέπει σκύβει το κεφάλι, δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα 2 χρόνια τώρα, κι όπως αποδείχτηκε δεν ξέρει ούτε τη φάτσα μου. Και ο άλλος θέλει να γαμήσει. Έχουμε καταντήσει χειρότεροι κι από τους λύκους, απρόσιτοι και αντικοινωνικοί. Πάρτε το χαμπάρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.