teddy90 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Κλασικό.Γυρνάς απ΄έξω πιωμένος και χτύπα της το κουδούνι μια μέρα στις 4 το πρωί Παρασκευή ή Σάββατο όμως μην έχει σχολή η άλλη την επόμενη και κάνε ότι είσαι τύφλα τελείως.Όχι καφριλίκια όμως.Πες της ότι έχεις ξεχάσει τα κλειδιά και πως έχεις πιεί λίγο παραπάνω(αλλά να φαίνεται ότι έχεις πιεί πολύ παραπάνω)και πως έχεις αφημένα κλειδιά σε φίλο σου στου διόλου τη μάνα και δεν σου σηκώνει το τηλέφωνο,αν μπορείς να μείνεις σε αυτή μέχρι το πρωί,ε πιάστε την κουβέντα κτλ κτλ της την πέφτεις,αν σου κάτσει σου έκατσε χαχα μόλις κοιμηθεί πας σπίτι σου like a boss και την επόμενη μέρα δεν θυμάσαι τίποτα."Τι;Πότε έγινε αυτό;Ααααααα κάτι σαν να μου έρχεται τώρα αλλά σίγουρα έγινε αυτό;Πωωωω τόσο κομμάτια ήμουν;" και αμα με διωξει θα κοιμηθω απο εξω γιατι και καλα δεν εχω κλειδια ενταξει ειπαμε να κανω μαλακιες αλλα οχι και ετσι
PavelX Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Νομίζω αυτό επιδιώκει. Να της πει πρώτος καλημέρα.
teddy90 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 quick question καλημερα της εχεις ποτε...? ναι βρε ενα γεια το λεμε... και αμα προλαβω λεω και κανα αστειο (βσκ κρυο ειναι γτ μου ρχετε εκεινη την στιγμη)
nikos21aek Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 και αμα με διωξει θα κοιμηθω απο εξω γιατι και καλα δεν εχω κλειδια ενταξει ειπαμε να κανω μαλακιες αλλα οχι και ετσι Πλάκα μου κάνεις ρε;Σιγά μην σε διώξει πρώτων και δεύτερον άμα είναι τόσο καριόλα περιμένεις ένα 5άλεπτο στη σκάλα και μετά σιγά σιγά χωρίς θόρυβο μπαίνεις σπίτι σου και κοιμάσαι.Κοίτα φίλε αν δεν έχεις διάθεση να κάνεις τίποτα δεν πρόκειται να γίνει και τίποτα. Τι περιμένεις να σου πούμε κανένα τρόπο που πατάς ένα κουμπί και σκάει μύτη η γειτόνισσα στο κρεβάτι σου γυμνή την μπηδάς φεύγει και μετά δεν θυμάται τίποτα;Δεν υπάρχουν αυτά.Αν υπήρχαν δεν θα ήμασταν όλοι εδώ μέσα να περάσει η ώρα.Θα είχε λιώσει το χέρι μας να πατάμε τέτοια κουμπιά. H κάνεις καφριλίκι τέτοιο ή παράτα το. Α και βασικό.Βάλε μια φωτογραφία της και μια φωτογραφία σου να δούμε τι παίζει γιατί μπορεί όλα αυτά που λέμε να είναι τσάμπα τελείως.
teddy90 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Τι λε ρε.Αυτό είναι το πιο μεγάλο πρόβλημα.Παράλειψη πρίν.Αυτό που σου είπα κάντο μόλις έχεις μάθει ότι χώρισε. Με σάλιο και υπομονή φίλος.Τα πάντα θέλουν το χρόνο τους!αχαχα με σαλιο θα ναι....με λυπαντ.. θα ναι.....με λαδι θα ναι....με βαζελινη θα ναι.... παντως θα την γ@μησω Πλάκα μου κάνεις ρε;Σιγά μην σε διώξει πρώτων και δεύτερον άμα είναι τόσο καριόλα περιμένεις ένα 5άλεπτο στη σκάλα και μετά σιγά σιγά χωρίς θόρυβο μπαίνεις σπίτι σου και κοιμάσαι.Κοίτα φίλε αν δεν έχεις διάθεση να κάνεις τίποτα δεν πρόκειται να γίνει και τίποτα. Τι περιμένεις να σου πούμε κανένα τρόπο που πατάς ένα κουμπί και σκάει μύτη η γειτόνισσα στο κρεβάτι σου γυμνή την μπηδάς φεύγει και μετά δεν θυμάται τίποτα;Δεν υπάρχουν αυτά.Αν υπήρχαν δεν θα ήμασταν όλοι εδώ μέσα να περάσει η ώρα.Θα είχε λιώσει το χέρι μας να πατάμε τέτοια κουμπιά. H κάνεις καφριλίκι τέτοιο ή παράτα το. Α και βασικό.Βάλε μια φωτογραφία της και μια φωτογραφία σου να δούμε τι παίζει γιατί μπορεί όλα αυτά που λέμε να είναι τσάμπα τελείως. η φωτογραφια τι σχεση εχει? φοτο δικη της δεν εχω... αμα θες γραψε στο φμπ theodoros kalpakis και θα με δεις..
Vintage Jewel Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 9 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 9 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος η φωτογραφια τι σχεση εχει? φοτο δικη της δεν εχω... αμα θες γραψε στο φμπ theodoros kalpakis και θα με δεις.. πως εισαι ετσι ρε?
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Φροντισε να την πετυχαινεις οσο πιο συχνα γινεται (αλλα μην γινεις και stalker), μιλα της χαλαρα για την σχολη ή whatever κοινο εχετε, ε και μετα κανε ο,τι θα εκανες αν δεν ηταν γειτονισσα. Λυσεις τυπου "ο τζαμπατζης της πολυκατοικιας" δεν προτεινονται Kαι αν ολα αποτυχουν, πηγαινε στην αλλη γειτονισσα που ειναι γυρω στα 40+ και ξερει τι θελει(ς) Προλαβα?
teddy90 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 λεγε βρε και ασε τις εικονες και τα υπονοουμενα
viper2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 6 αποτελεσματα εβγαλε το facebook δυσκολα τα πραγματα...
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 δεν τη ξερω και τοσο καλα. (ενα γεια λεμε). Ε ναι ρε παιδί μου, δεν είναι ότι είστε και τίποτα άγνωστοι. αμα τις πω οτι χαλασε το ντουζ μου και να κανω σε αυτην μπανιο? Αυτό. Πες της ότι έχεις και μύκητες στα πόδια να σε λυπηθεί. Απλά, πήγαινε ζήτα διάφορα ανα τακτά χρονικά διαστήματα.. Επίσης καλή ιδέα. "Μήπως έχεις ένα κατοστάρικο ακόμα; Μου λείπουν κάτι ψιλά για να αγοράσω φαντασία και αξιοπρέπεια." φιλε μου να την γ@μησω θελω οχι να την παντρευτω. μια φορα αντε το πολυ δυο και μετα αμα θελει Άντε μπράβο, μην καλομαθαίνει. Δώσε μου δυο ζάχαρες, ένα ντουσάκι στο μπάνιο σου, ένα χεσιματάκι, λίγο χλάτσωμα και γεια σου να πούμε, φτωχός και μόνος καουμπόης. φιλε αμα παω συνεχεια θα με περασει για κανενα μαλακα που βαριεται να παει στο σουπερ μαρκετ και ψαχνει την ευκολη λυση απο την γειτονισσα Αυτό ακριβώς θα σκεφτεί, ναι. Μια φορά μου 'ρθε μια εμένα και μου πε "έχω καύλες αγόραρε, μήπως έχεις καμιά ιδέα;" και αμέσως κατάλαβα ότι ήθελε να δανειστεί το πλεηστέησον μου. μην κανεις καμια μαλακια και υποκυψεις. Έτσι. Κοίτα να 'σαι άντρας, μη τυχόν και γαμήσεις. φιλε αυτο το χω σκεφτει και εγω αλλα το χα ξεχασει.. Μέσα σε μια πληθώρα καλών ιδεών, είναι λογικό μερικές να ξεχνιούνται, τσιλ. ε δεν την ηξερα τοτε... Ενώ τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα. Κλασικό.Γυρνάς απ΄έξω πιωμένος και χτύπα της το κουδούνι μια μέρα στις 4 το πρωί Παρασκευή ή Σάββατο όμως μην έχει σχολή η άλλη την επόμενη και κάνε ότι είσαι τύφλα τελείως.Όχι καφριλίκια όμως. Έτσι, πεπατημένη, γνωστή και δοκιμασμένη συνταγή. Αλλά όντως, όχι καφριλίκια. Βάρα της 4 τα ξημερώματα την πόρτα, αλλά μην κάνεις καμιά καφρίλα. ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ, ΔΑΚΡΥΖΩ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.