Προς το περιεχόμενο

πως να ριξω στο κρεβατι την γειτονισσα μου

teddy90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπάρχει το ενδεχόμενο ο tedy που άνοιξε το θέμα να μην είναι ο πραγματικός tedy

Λες ο tedy να είναι η γειτόνισσα και η γειτόνισσα ο tedy!!??! :shock:

Δημοσ.

Πολλοί και πολλές γουστάρουν αλλά κανείς δεν θέλει πραγματικά να έχει ερωτική σχέση με το γείτονα-ισσα του. Οι γείτονες-ισσες προσφέρονται μόνο για μπανιστήρι ή/και παρέα. Θα σας πώ μια ιστορία για να καταλάβετε.

Πρίν κάμποσα χρόνια, ένα Μαηιούνη, έμενα σε ένα σπίτι. Το παράθυρο του δωματίου μου που έβλεπε στον ακάλυπτο, είχε άμεση θέα στο υπνοδωμάτιο ενός διαμερίσματος της αποπίσω πολυκατοικίας που βρισκόταν περίπου απέναντι. Το υπνοδωμάτιο αυτό ήταν μιας πιτσιρίκας 15-16 χρονών. Η οποία συνήθιζε να αράζει εκεί με τις φίλες της. Κι εγώ συνήθιζα με 2 φίλους μου (20ρηδες τότε) να καθόμαστε και να τις παίρνουμε μάτι φόρα παρτίδα. Αυτές μας καταλάβαιναν, αλλά έκαναν δήθεν οτι δεν μας βλέπουν. Τα πράγματα ξεθάρρεψαν και οι κοπέλες (ωραίες) άρχιζαν να γδύνονται εν ψυχρώ μπροστά μας. Άλλαζαν ρούχα, δοκίμαζαν εσώρουχα, στρίνγκ, σουτιέν, άλλαζαν φορέματα, σκάγανε από το μπάνιο, περιφέρονταν γυμνές, πρόβαραν ρούχα στον καθρέφτη, κοιμούνταν ημίγυμνες, χαμουρεύονταν με τους γκόμενους τους, τα πάντα. Όλα αυτά με επιτηδευμένη άγνοια, και καλά "αχ δεν ξέρουμε οτι μας παίρνουν μάτι, αλλά το ξέρουμε πολύ καλά" και πάντα με ορθάνοιχτα μπατζούρια. Εμείς είχαμε λυσσάξει. Για λίγο καιρό είχε σόου, ειδικά τα παρασκευοσάββατα. Μας είχε φτάσει στο κούτελο, κάναμε αρκετές προσπάθειες να τους μιλήσουμε, να τους πούμε να έρθουν απέναντι, αλλά αυτές τίποτα. Μας αγνοούσαν, έκαναν τις κουφές, και συνέχιζαν το σόου. Αυτό γούσταραν. Κι εμείς πήραμε χαμπάρι κάποια στιγμή οτι δεν ψήνονται για κάτι άλλο και κόψαμε τις προσπάθειες προσέγγισης, χαλαρώσαμε κι απλά αράζαμε και απολαμβάναμε μπανιστήρι. Μέχρι και βίντεο τις τραβήξαμε μια μέρα, αλλά από περαιτέρω γνωριμία τίποτα. Ποτέ δε μας μίλησαν, μόνο βλέμματα και πονηρά χαμόγελα έριχναν. Αυτό κράτησε λίγο καιρό, μετά έπιασε καλοκαίρι και χαθήκαμε και μετακόμισα μετά. Ήταν γαμώ τα σκηνικά. Και τώρα που το σκέφτομαι, ήταν απείρως καλύτερο αυτό που έγινε από το να είχε γίνει κάτι περισσότερο.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 11 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 11 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Νίκος Πυλάβιος Α.Ε.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 11 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 11 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Ξέρεις, μπορείς κι εσύ να προσφέρεις κάτι παραπάνω σε ένα φόρουμ από "ιν μπιφόρ δε λόκ" και μαλακοειρωνίες. Έστω και με παραμύθια, αν δεν έχεις τίποτα πιο ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Ο Φρηντάμπας έχει δίκιο.Άλλη μια φορά ακόμα.

Άμα δεν στην έχει πέσει η γκόμενα ακόμα,με τη χούφτα σου θα μείνεις.Τα περί κυνηγιού κλπ είναι να τα λέμε με το χαμομήλι στα γεράματα.

Αυτές κυνηγάνε,εμείς είμαστε τα θηράματα.Όχι ότι μας χαλάει κι όλας αυτό.

Δημοσ.

Νάη, νάη, αυτές επιλέγουν. Εμείς κυνηγάμε τα στάνταρ τους.

Δε θα μπορούσε παρά να είναι φαύλος κύκλος σοφέ μου γέροντα.

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως, ακόμα κι αν ο φρηντάμπας στα νευράκια του χάνει το δίκιο του, εγώ το βρίσκω.

Και γενικά, χαλάρωσε.

Δημοσ.

lol ποσα μυνηματα μεσα σε μια μερα για ενα τετοιο αστειο θεμα:)

Εγω θα ελεγα οτι ειναι απλη η λυση, της κανεις (εμμεση)προταση κι αν ειναι δεχεται... ετσι κι αλλιως δε γινεται με το ζορι.

Αστειο θεμα; Η διασκεδαση των συμφορουμιτων αυτους τους δυσκολους καιρους, δεν ειναι καθολου αστειο θεμα :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...