dismemberer Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μπα, μαλλον εχει παει να κρυφτει μηπως βρει η αλλη οτι ψαχνει πως να τη γ@μησει
Thanos1972 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Επισης μπορει να την εχει ριξει τελικα και αυτη την στιγμη που εμεις μ@λ@κιζομαστε,αυτος να χωνει. (λεμε τωρα).
pournaras Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μπα, μαλλον εχει παει να κρυφτει μηπως βρει η αλλη οτι την ψαχνει και τον γ@μησει Φιξντ.
eSATA Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Χθες το πρωί βρήκα στο μπαλκόνι μου ένα ντουλαπόφυλλο. Η 50χρονη γειτόνισσα είπε πως ο αέρας την έκανε τη δουλειά. Θέλει να με ρίξει στο κρεβάτι;
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Χθες το πρωί βρήκα στο μπαλκόνι μου ένα ντουλαπόφυλλο. Η 50χρονη γειτόνισσα είπε πως ο αέρας την έκανε τη δουλειά. Θέλει να με ρίξει στο κρεβάτι; You wish! Εχει αερα σημερα On second thought, ρωτα την αν θελει να την βοηθησεις να το τοποθετησει. Αν πει ναι και σου αρχισει καμια τετοια στιχομυθια, ε μαλλον εχεις δικιο http://www.youtube.com/watch?v=cn8DESwZ0dw
geitonissa Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Σαν δεν ντρέπεσαι λίγο Θοδωράκη;Ρεζίλι των σκυλιών με έκανες.Με κοροϊδεύουν όλες οι φίλες μου από χθες.Είναι θέμα χρόνου να το μάθει και το αγόρι μου και αν μου δημιουργήσεις πρόβλημα αλίμονό σου.Ένα θα σου πω μόνο.Μην σε ξαναπετύχω μπροστά μου.
thomasG4 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Σαν δεν ντρέπεσαι λίγο Θοδωράκη;Ρεζίλι των σκυλιών με έκανες.Με κοροϊδεύουν όλες οι φίλες μου από χθες.Είναι θέμα χρόνου να το μάθει και το αγόρι μου και αν μου δημιουργήσεις πρόβλημα αλίμονό σου.Ένα θα σου πω μόνο.Μην σε ξαναπετύχω μπροστά μου. double account?
Ntinaras Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 εμενα η απο πανω ειχε ριξει το στρινγκ της στο μπαλκονι μου καταλαθος αλλα τελικα ηταν σαυρα. μηπως παλιοτερα ειχε φτιαχτει αντιστοιχο θεμα για μενα?
gnsX Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 εμενα η απο πανω ειχε ριξει το στρινγκ της στο μπαλκονι μου καταλαθος αλλα τελικα ηταν σαυρα. μηπως παλιοτερα ειχε φτιαχτει αντιστοιχο θεμα για μενα? Ναι το "Πόσα μανταλάκια χρειάζονται για να απλώσω το στρινγκ"
grigoriou Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 lol ποσα μυνηματα μεσα σε μια μερα για ενα τετοιο αστειο θεμα Εγω θα ελεγα οτι ειναι απλη η λυση, της κανεις (εμμεση)προταση κι αν ειναι δεχεται... ετσι κι αλλιως δε γινεται με το ζορι.
thanocaster Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 [...] ετσι κι αλλιως δε γινεται με το ζορι. Μετά από τόσα πετυχημένα μηνύματα που περιείχαν χλωροφόρμιο, χτύπημα της πόρτας 4 το πρωί, λουλούδια και τόσα άλλα πετυχημένα, σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.