Προς το περιεχόμενο

πως να ριξω στο κρεβατι την γειτονισσα μου

teddy90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χθες το πρωί βρήκα στο μπαλκόνι μου ένα ντουλαπόφυλλο. Η 50χρονη γειτόνισσα είπε πως ο αέρας την έκανε τη δουλειά. Θέλει να με ρίξει στο κρεβάτι;

• Moderators
Δημοσ.

Χθες το πρωί βρήκα στο μπαλκόνι μου ένα ντουλαπόφυλλο. Η 50χρονη γειτόνισσα είπε πως ο αέρας την έκανε τη δουλειά. Θέλει να με ρίξει στο κρεβάτι;

You wish!

Εχει αερα σημερα :P

On second thought, ρωτα την αν θελει να την βοηθησεις να το τοποθετησει. Αν πει ναι και σου αρχισει καμια τετοια στιχομυθια, ε μαλλον εχεις δικιο :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=cn8DESwZ0dw

Δημοσ.

Σαν δεν ντρέπεσαι λίγο Θοδωράκη;Ρεζίλι των σκυλιών με έκανες.Με κοροϊδεύουν όλες οι φίλες μου από χθες.Είναι θέμα χρόνου να το μάθει και το αγόρι μου και αν μου δημιουργήσεις πρόβλημα αλίμονό σου.Ένα θα σου πω μόνο.Μην σε ξαναπετύχω μπροστά μου.

Δημοσ.

Σαν δεν ντρέπεσαι λίγο Θοδωράκη;Ρεζίλι των σκυλιών με έκανες.Με κοροϊδεύουν όλες οι φίλες μου από χθες.Είναι θέμα χρόνου να το μάθει και το αγόρι μου και αν μου δημιουργήσεις πρόβλημα αλίμονό σου.Ένα θα σου πω μόνο.Μην σε ξαναπετύχω μπροστά μου.

double account?

Δημοσ.

εμενα η απο πανω ειχε ριξει το στρινγκ της στο μπαλκονι μου καταλαθος

αλλα τελικα ηταν σαυρα.

μηπως παλιοτερα ειχε φτιαχτει αντιστοιχο θεμα για μενα?

Δημοσ.

εμενα η απο πανω ειχε ριξει το στρινγκ της στο μπαλκονι μου καταλαθος

αλλα τελικα ηταν σαυρα.

μηπως παλιοτερα ειχε φτιαχτει αντιστοιχο θεμα για μενα?

Ναι το "Πόσα μανταλάκια χρειάζονται για να απλώσω το στρινγκ"

Δημοσ.

lol ποσα μυνηματα μεσα σε μια μερα για ενα τετοιο αστειο θεμα:)

Εγω θα ελεγα οτι ειναι απλη η λυση, της κανεις (εμμεση)προταση κι αν ειναι δεχεται... ετσι κι αλλιως δε γινεται με το ζορι.

Δημοσ.

[...] ετσι κι αλλιως δε γινεται με το ζορι.

Μετά από τόσα πετυχημένα μηνύματα που περιείχαν χλωροφόρμιο, χτύπημα της πόρτας 4 το πρωί, λουλούδια και τόσα άλλα πετυχημένα, σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγεις; frown.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...