Προς το περιεχόμενο

πως να ριξω στο κρεβατι την γειτονισσα μου

teddy90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια καποιος να μου πει πως το σβηνουμε το θεμα γτ δεν θελω να υπαρχει το ονομα μου στο google....

Μπορεις απλα να σβησεις τα post σου οπου γραφεις "theodoros kalpakis". Βεβαια τωρα πρεπει να σβησω κι εγω το δικο μου, αλλα βαριεμαι :devil:

Δημοσ.

Στοιχήματα πότε θα βάλουμε; 50 ευρώ ότι δεν θα την ρίξει μέσα στις επόμενες 7 μέρες(ή κάντο μήνες :D)

Lucifer θα μαζεύεις εσύ τα bets;

Δημοσ.

Για πιο έγκυρα αποτελέσματα μπες εδώ

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλα τα άκυρα σεξουαλικά προβλήματα μπαίνουν στο μπλα μπλα του insomnia.Μάλλον για να γελάμε εμείς!

Δημοσ.

Το γαμάτο θα είναι να υπάρχουν κάμποσοι παντρεμένοι συνονόματοι του, να μπει καμιά γυναίκα google και να γράψει το full name του άντρα της :lol: :lol: :lol: :lol:

μεχρι στιγμης ειναι στο +42

δινω αποδοση 1.01 να φτασει τετραψηφιο

και 90 για τον τυπο να ζμπρωξει.

χ δεν υπαρχει

+55 κ εγω που εδωσα την πιο γαματη λυση γι' αυτο που ζητα.. +1 :mad:

:P

Δημοσ.

Στήνεις την εξής «παράσταση»:

(τις ημέρες μπορείς να τις κάνεις όπως σε βολέυει, είναι ενδεικτικές για να καταλάβεις την ιδέα)

[*]Τρίτη απόγευμα-βράδυ κάνεις θόρυβο, οχι ενοχλητικό, απλά κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Ευχάριστη μουσική είναι καλή επιλογή.

[*]Τετάρτη το ίδιο.

[*]Πέμπτη πρωί/μεσημέρι, φτιάχνεις μια μικρή βαλίτσα με ρούχα και φεύγεις απο το σπίτι. Το βράδυ κοιμάσαι σε ένα φίλο σου.

[*]Επιστρέφεις σπίτι σου την Παρασκευή το βράδυ (μεταξύ 9:30-11 μμ)

[*]Της χτυπάς το κουδούνι και της λες οτι μολις γυρισες απο ταξιδάκι (διήμερο με φίλους) και ξέχασες τα κλειδιά σου στο αμάξι του φίλου σου (ή οτι τα έχασες και κάποιος φίλος σου, έχει αντικλείδια).

[*]Της αφήνεις τη βαλίτσα και λες οτι θα γυρίσεις να την πάρεις σε καμία ώρα (και καλά να μην την κουβαλάς).

[*]Γυρνάς, χτυπάς πάλι, παίρνεις τη βαλίτσα, λες καληνύχτα και μπαίνεις σπίτι σου.

[*]Σάββατο πρωί κάνεις πάλι αισθητή την παρουσία σου (μουσική)

[*]Σάββατο μεσημέρι, της χτυπάς το κουδούνι, της δίνεις ένα λουλουδί (ΕΝΑ, ΟΧΙ ανθοδέσμη και ΟΧΙ κάτι πολύ επίσημο) και της λες οτι τη Δευτέρα ή την Τρίτη το μεσημέρι θα της κάνεις το τραπέζι σπίτι σου, ως ευχαριστήριο για την εξυπηρέτηση και την αναστάτωση. ΠΡΟΣΕΧΕ, δεν θα την ρωτήσεις αν θέλει. Θα της δώσεις επιλογές (Δευτέρα ή Τρίτη) αλλά δεν θα την ρωτήσεις αν θέλει.

[*]Κυριακή πρωί. Χτυπάει η πόρτα σου μανιασμένα. Κοιτάζεις από το ματάκι και βλέπεις ένα δίμετρο ντουβάρι πρασινοσκούφη φαντάρο. Κάνεις το λάθος να ανοίξεις, και σου σκάει μια μπουνιά στα δόντια. Είναι ο 25ρης γκόμενός της που είναι έξω με άδεια από το Πεύκο και τον πληροφόρησε για όλα τα προηγούμενα. Σε σαπίζει στο ξύλο. Χωρίς να σε ρωτήσει αν θέλεις. Πολύ ξύλο λέμε. Σε πατάει κάτω. Α! ο πόνος! Σκοτεινιάζουν όλα.

[*]Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, ΣΚ είσαι στο νοσοκομείο τέζα. Σου λείπουν δόντια, με κάθε ανάσα πονάς φρικτά από τα σπασμένα παΐδια, κατουράς αίμα, τρώς με καλαμάκι, έχεις χάσει ένα αρχίδι, το δεξί σου μάτι δεν ανοίγει.

Αλλά μη μασάς. Πες «επιφυλάσσομαι και θα επανέλθω» και θα στήσεις άλλη παγίδα.

Δημοσ.

Λοιπον ασε τα troll να λενε οτι θελουν..Αυτην την στιγμη ειναι διπλα η γειτονισσα?Αν ναι τσιμπα 1-2 ποτηρακια ουισκι και σκασε μουρη διπλα(να ειναι μονη της ετσι)και πες της -Θελεις να ακουσεις αυτο που εχω στο μυαλο μου η αυτο που θες εσυ να ακουσεις..Λοιπον 1)αν σου πει για αυτο που εχεις στο μυαλο σου πες της οτι δεν μπορεις να την βγαλεις απο το μυαλο σου γυμνη.2)αν σου πει αυτο που θελει να ακουσει πες της οτι ειναι σαββατο βραδυ,λειπει η παρεα σου και οτι θα ηθελες να βγεις εξω με μια ομορφη κοπελα και να περασεις καλα.3)αν σε αφησει να επιλεξεις πες αυτο που σου ερχεται εκεινη την στιγμη γιατι πανω απο ολα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΥΑΤΟΣ ΣΟΥ...μετα πες μας τις εντυπωσεις σου..

GrafeioTeleton να σου πω...αμα πει το 1 καν'του καμια καλη τιμη ετσι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...