Προς το περιεχόμενο

Όνομα για σκυλίτσα

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Εγω το δικο μου σε παρομοια φαση το εβγαλα Cheeseburger.

grin.pnggrin.png

Βαριεμαι ομως και μονο στην ιδεα να την φωναζω κατι τοσο μεγαλοtongue.gifΑπ οσο θυμαμαι, σχεδον παντα δισυλλαβα ονοματα εδινα στα σκυλια μου για να μην κουραζομαι οταν τα κραζω (λεμε τωρα) και να τα πιανουν και γρηγορα.

Ηρα απο μενα, οπως φωναζα μεχρι πριν λιγο καιρο το δικο μου, μια και δεν ειναι εν ζωη πια.

Δημοσ.

Μπορεις να τη λες χαιδευτικα Τσηζ αν βαριεσαι να το λες ολόκληρο και να λες το πληρες μονο οταν τη συστηνεις επίσημα.

Δημοσ.

Διάλεξε όσα σου άρεσαν από τις 4 σελίδες και κάνε δημοψήφισμα :P

Πάντως μέσα σε μια εβδομάδα θα την έχω βαφτίσει , μόνο μη την αγαπήσω στο τέλος και την υιοθετήσω

Δημοσ.

εγω τον δικο μου τον εχω βγαλει "Απολλωνα" αλλα τον φωναζω "Πο"... παντως ακουει και στα 2... μεχρι και στο "Μαλακα" ακουει πια!!! :lol: :lol:

Δημοσ.

Λοιπόν σου έχω το καλύτερο.... Ονόμασε την Roza

Η αν θες να μου κάνεις μια χάρη ονόμασε την Αννι γιατί μου θυμίζει μια σκύλα πρώην

Δημοσ.

φίλος με μαύρη σκύλα την φωνάζει Neri (Νέρι - που σημαίνει μαύρος/η)

αλλά όπως είδα τις φωτο θα της πήγαινε και το Αποστόλης

Δημοσ.

Σκέψου ένα γυναικείο όνομα από την παιδική σου ηλικία, πχ από κάποιο cartoon που έβλεπες και σου άρεσε. Βασικά το μόνο γυναικείο όνομα που μπορώ να σκεφτώ από cartoon είναι το Candy. Και την τύπισσα από τον Σερίφη του διαστήματος αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πως τη λέγανε.

Εγώ ονόμασα τον σκύλο μου Tommy από τον πράσινο Power Ranger. Εσύ βγάλ' την Kimberly (από την ροζ Power Ranger) και θα την φωνάζεις και Kim.

Problem solved.

Δημοσ.

Betty

γκρικενζορ

Ετσι λεω το αυτοκινητο μου απο αυτο το τραγουδι :mrgreen: :mrgreen:

Καποτε ημουν σε αυτο το διλημμα αλλα με γατα.δεν μπορουσα να καταληξω πουθενα.

Τελικα τον εβγαλα ''Υδραργυρο''.

Δεν λεω και το Ρ εγω και φαντασου τι γινοταν....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...