Pantelwolf Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Εγω το δικο μου σε παρομοια φαση το εβγαλα Cheeseburger. Είναι και unisex ονομα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Εγω το δικο μου σε παρομοια φαση το εβγαλα Cheeseburger. Βαριεμαι ομως και μονο στην ιδεα να την φωναζω κατι τοσο μεγαλοΑπ οσο θυμαμαι, σχεδον παντα δισυλλαβα ονοματα εδινα στα σκυλια μου για να μην κουραζομαι οταν τα κραζω (λεμε τωρα) και να τα πιανουν και γρηγορα. Ηρα απο μενα, οπως φωναζα μεχρι πριν λιγο καιρο το δικο μου, μια και δεν ειναι εν ζωη πια.
Pantelwolf Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μπορεις να τη λες χαιδευτικα Τσηζ αν βαριεσαι να το λες ολόκληρο και να λες το πληρες μονο οταν τη συστηνεις επίσημα.
Freediver Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Διάλεξε όσα σου άρεσαν από τις 4 σελίδες και κάνε δημοψήφισμα Πάντως μέσα σε μια εβδομάδα θα την έχω βαφτίσει , μόνο μη την αγαπήσω στο τέλος και την υιοθετήσω
otherside88 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 εγω τον δικο μου τον εχω βγαλει "Απολλωνα" αλλα τον φωναζω "Πο"... παντως ακουει και στα 2... μεχρι και στο "Μαλακα" ακουει πια!!! :lol:
markosf1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Λοιπόν σου έχω το καλύτερο.... Ονόμασε την Roza Η αν θες να μου κάνεις μια χάρη ονόμασε την Αννι γιατί μου θυμίζει μια σκύλα πρώην
Ntinaras Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 ονομασε την please για να την φωναζεις bitch please
we_will_rise Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 φίλος με μαύρη σκύλα την φωνάζει Neri (Νέρι - που σημαίνει μαύρος/η) αλλά όπως είδα τις φωτο θα της πήγαινε και το Αποστόλης
PavelX Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Σκέψου ένα γυναικείο όνομα από την παιδική σου ηλικία, πχ από κάποιο cartoon που έβλεπες και σου άρεσε. Βασικά το μόνο γυναικείο όνομα που μπορώ να σκεφτώ από cartoon είναι το Candy. Και την τύπισσα από τον Σερίφη του διαστήματος αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πως τη λέγανε. Εγώ ονόμασα τον σκύλο μου Tommy από τον πράσινο Power Ranger. Εσύ βγάλ' την Kimberly (από την ροζ Power Ranger) και θα την φωνάζεις και Kim. Problem solved.
Thanos1972 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Betty http://www.youtube.com/watch?v=R044sleOW6I γκρικενζορ Ετσι λεω το αυτοκινητο μου απο αυτο το τραγουδι Καποτε ημουν σε αυτο το διλημμα αλλα με γατα.δεν μπορουσα να καταληξω πουθενα. Τελικα τον εβγαλα ''Υδραργυρο''. Δεν λεω και το Ρ εγω και φαντασου τι γινοταν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.