Sugizo Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Betty http://www.youtube.com/watch?v=R044sleOW6I γκρικενζορ
*georgia* Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Κράτα το Moya μου είπε κάποιος! Τέλεια θα είναι η σκυλίτσα!
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μοrena θα επελεγα ή Naomi. Αν και το πρωτο ειναι οσο κλισε οσο το Aζωρ. Αλλα το βρισκω καλο. Βασικα ομως, οπως ειπε ο Τhe_Judas, μονο εσυ μπορεις να επιλεξεις
Freediver Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Πάρε να έχεις Darky , Murky, Dusky, Shady. Gloomy, Pot, Ebony Mamba negra Zwicky (από τον Fritz Zwicky πατέρα της «σκοτεινής ύλης») Νυξ (η θεότητα που προσωποποιούσε τη νύχτα) Ρέα (μητέρα του Αδη ) Αιθάλη Carbo Λιλιθ (Προσωποποίηση της μαύρης Σελήνης)
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Πάρε να έχεις Darky , Murky, Dusky, Shady. Gloomy, Pot, Ebony Mamba negra Zwicky (από τον Fritz Zwicky πατέρα της «σκοτεινής ύλης») Νυξ (η θεότητα που προσωποποιούσε τη νύχτα) Ρέα (μητέρα του Αδη ) Αιθάλη Carbo Λιλιθ (Προσωποποίηση της μαύρης Σελήνης) Ρε καμένε... θα είσαι και θείος και νουνός; Πετυχημένα. Όλα.
evabb Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Ναομι οπως ειπε και καποιος πιο πανω. αλλα εχω και μια λατρεια για πανηλιθια ονοματα οπως μπιφτεκακι :lol:
freedubus Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μαυρόγατα Χήρα Μαυρίλα Μάρω (ανάγκη πού 'χει η Μάρω, πού 'ναι το μουνί της μαύρο) Αραπιά Ζωή (Μαύρη ζωή που κάνουμε εμείς οι μαύροι κλέφτες.) Κάρβουνο Χιόνι (Μάυρη είναι η νύχτα στα βουνά, στους κάμπους πέφτει χιόνι.) Πίσσα Πλερέζα Χάος Άνθραξ Λευκή (ουμπεριά, εγώ έτσι θα την έλεγα)
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Λευκή (ουμπεριά, εγώ έτσι θα την έλεγα) Όπως λέμε Barry White ή Jack Black
Erwdios Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Ίρμα ή Νάλα που ειπώθηκαν στις προηγούμενες σελίδες. Θα έλεγα και Saya, αλλά το πρόλαβε άλλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.