Προς το περιεχόμενο

ανεμιστηράκι με ιδιαιτερότητες

simon23196

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και θα προτιμούσα το μπλε αλλά θα πρέπει να αλλάξω και τον είδη υπάρχων ανεμιστήρα 200mm (δεν βρίσκω σε τέτοιο μέγεθος (μπλε))

Δημοσ.

λοιπόν, μετά από μια μικρή έρευνα κατέληξα σε ΑΥΤΟ δυστυχώς πρέπει να το πάρω απο έξω, αν το έχει δει κανείς εδώ (Ελλάδα) θα με υποχρεώσει

ευχαριστώ

Δημοσ.

Πιο γρηγορα θα ερθει απεξω παρα να το παραγγειλεις απο ελλαδα.αρκει να το βρεις σε κανα ευρωπαικο site. epishw πολυ ωραιο fan.δες μηπως υπαρχει στο skroutz αν και χλωμο

Δημοσ.
ebay μια ερώτηση, επειδή δεν έχω αγοράσει ποτέ από ebay η τιμή που γράφει (13,09 €) περιλαμβάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ από το εργοστάσιο μέχρι το σπίτι μου (shipping, φόρους)
Δημοσ.

μπηκα στο ebay.co.uk και εχουμε και λεμε

£11.53 σε λιρες

και ταχυδρομικα

£2.09 για ελλαδα.ελπιζω να σε καλυψα.απλα καντα σε ευρο αυτα.κανα 16 ευρω περιπου

Δημοσ.

το ιδιο λεμε απλα εγω το ειδα στο uk .ναι εχει και ταχυδρομικα για ελλαδα 2 λιρες κοντα στα 3 παρα κατι ευρω. πολυ ομορφο fan παντως.

Δημοσ.

Δεν πάει έτσι - από την κανονική τροφοδοσία του ανεμιστήρα παίρνουν τα leds. Θέλει modα στον αφαλό του fan - εκεί που συνδέονται τα καλώδια, στο μικρό pcb ;)

Επειδή σε ένα ανεμιστήρα το είχα δει αυτό ότι το led ήταν άλλο καλώδιο και μετά ήταν κολλημένο μαζί με την τροφοδοσία το 12v

Δημοσ.

Θα έχεις υπόψη σου πιστεύω ότι το Apollish είναι lear-jet από άποψη ήχου?.... Aπό μούρη σκίζει, δίνει ρέστα, αλλά μας τα χαλάει σε άλλον τομέα. Αν το γνωρίζεις, πάσο.

Δημοσ.

κοίτα, γενικά δεν μου αρέσουν τα θορυβώδη fans

αλλά έχω βάλει στο μάτι ένα fan controller (nzxt sentry 2)

πιστεύω πως είμαι καλυμμένοςgrin.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...