alexzzz Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Εγώ λέω να μετρηθούμε να δούμε πόσοι λείπουν και να βγάλουμε ένα ασφαλές συμπέρασμα για το πόσους έφαγε τελικά το αβυσσαλέο exploit... δεν είναι αστεία αυτά, εδώ παίζονται ζωές!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Εντάξει ρε παιδιά πώς κάνετε έτσι θα το φτιάξουνε σε μια δυο βδομάδες, δεν χάλασε ο κόσμος. Όσο ποιο πολύπλοκο φτιάχνεις κάτι, τόσο ποιο πιθανό είναι να ξεχάσεις καμιά τρύπα, όπως και τα τεράστια κατεβατά που γράφουν μερικοί στο φόρουμ που όταν τελειώνεις την ανάγνωση έχεις ξεχάσει από πού ξεκίνησες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 όταν κάτι είναι διάσημο δέχεται και επίθεσης. όπως τα windows. ελπίζω να διορθωθεί σύντομα όταν κάτι είναι ευάλωτο δέχεται επιθέσεις.. δεν μπορεί να πάρει τον έλεγχο στο linux π.χ. αυτό για τον απλό λόγο του ότι είσαι user και όχι admin οπως στα windows. φυσικά και μπορεί.. πως σου δημιουργήθηκε αυτή η ιδέα? (Άσχετο.. αλλά και στα windows μπορείς να είσαι user και όχι admin.. δεν έχει να κάνει..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntellos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 να φανταστώ ότι τα κενά ασφαλείας σε άλλα λειτουργικά είναι ανύπαρκτα... οκ. να ξέρω να αγοράσω το επόμενο λάπτοπ με redhat και να διαβάζω να σβήνω αρχεία με rm... θα τρελαθούμε? απλά πράγματα: το matlab για να το κάνεις install στα windows κάνεις διπλό κλικ, έντερ, έντερ, δίνεις το κλειδί και έντερ. για να το βάλεις πχ στα ubuntu... (10v) θα ψάχνεσε γιατί δεν τρέχει η sudo ./install... και μετά θα καταλάβεις ότι κάτι λείπει (ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ Manual δεν το γράφει). αυτά για την ευκολία των OS, με πάρα πολύ αγάπη. Ναι, όμως η matlab βγαίνει για windows και εσύ για να την τρέξεις σε linux θα την κάνεις εξομοίωση. Άρα αυτό που θα λείπει θα είναι αρχείο των windows που εξομοιώνεις. Άρα δεν μπορείς να κατήγορεις το Linux για κάτι που δεν είναι αρμοδιότητα του. Για να ήταν εύστοχο το παράδειγμα σου θα έπρε να συγκρίνεις την διαδικασία εγκατάστασης κάποιας linux εφαρμογής στο linux και κάποιας windows εφαρμογής σε windows. Κατα την άποψη μου σε αυτόν τον τομέα το linux νικάει. φυσικά και μπορεί.. πως σου δημιουργήθηκε αυτή η ιδέα? (Άσχετο.. αλλά και στα windows μπορείς να είσαι user και όχι admin.. δεν έχει να κάνει..) Υπάρχει εντελώς διαφορετική φιλοσοφία μεταξύ των δύο λειτουργικών σε θέμα χρήστη/τρεξίματος εφαρμογής/δικαιωμάτων, που μέχρι στιγμής δείχνει ότι το linux είναι πιο ασφαλές. Αλλά σίγουρα exploits ύπαρχουν/μπορούν να υπάρξουν κτλπ. Στο θέμα μας τώρα, bugs έχουν όλοι οι browsers, είτε επικίνδυνα είτε ακίνδυνα. Τώρα τέτοιου είδους δημοσιεύσεις, περισσότερο μάρκετινγκ μου φένονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armatron Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 στα υπολοιπα οπως Mac os ? ,,,,,,,ναι περιπου δουλευουν .....ας τα πουμε καλα....στα υπολοιπα os..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Υπάρχει εντελώς διαφορετική φιλοσοφία μεταξύ των δύο λειτουργικών σε θέμα χρήστη/τρεξίματος εφαρμογής/δικαιωμάτων, που μέχρι στιγμής δείχνει ότι το linux είναι πιο ασφαλές. Αλλά σίγουρα exploits ύπαρχουν/μπορούν να υπάρξουν κτλπ. Το ξέρω.. απλώς το είπα επειδή είπε ο φίλος πιο πάνω οτι στο λινουξ δε μπορεί κάποιος να πάρει τον έλεγχο επειδή τρέχει σα χρήστης και όχι σα ρουτ.. Και έτσι για το ον-τοπικ.. Τι να λέει που υπάρχουν και σε άλλους μπράουζερς μπάγκζ.. εδώ λέμε αυτό το έχει απο ie6.. Αδικαιολόγητο.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ναι, όμως η matlab βγαίνει για windows και εσύ για να την τρέξεις σε linux θα την κάνεις εξομοίωση. Άρα αυτό που θα λείπει θα είναι αρχείο των windows που εξομοιώνεις. Άρα δεν μπορείς να κατήγορεις το Linux για κάτι που δεν είναι αρμοδιότητα του. Για να ήταν εύστοχο το παράδειγμα σου θα έπρε να συγκρίνεις την διαδικασία εγκατάστασης κάποιας linux εφαρμογής στο linux και κάποιας windows εφαρμογής σε windows. Κατα την άποψη μου σε αυτόν τον τομέα το linux νικάει. Δεν εχω σκοπο να παρω το μερος του x,y,z λειτουργικου, απλα for the shake of the argument που λενε, το Matlab δεν χρειαζεται εξομοιωση για να τρεξει σε linux.Εχει native εκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Παντού υπάρχουν κενά. Δυστυχώς... Όσον αφορά τα windows παραθέτω το εξής ... "Mac OS X is like living in a farmhouse in the country with no locks, and Windows is living in a house with bars on the windows in the bad part of town." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ai8erovamon Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μια χαρά είναι ο explorer 9 γρήγορος και αεράτος προσωπικα δεν έχω ουτε τον ελάχιστο φόβο να τον χρησιμοποιήσω, αλλά δυστυχως μόνο ο ff υποστηρίζει καλουδιaddons, ο οποίος έχει γίνει πολύ βαρύς εκ κατασκευής, δεν χρησιμοποιώ φοβερά addons για να μην προτρέξετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eyuri Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 δεν χρειαζεται πια.. οποτε.. δεν ειναι προβλημα μου... θαθελα μια πραματικη ερευνα για το ποιοι χρησιμοποιουν ιε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Κι εγώ θα θελα μια έρευνα για το πόσοι έχουν κάθετα αρνητική γνώμη για τον IE και που η τελευταία φορά που δούλεψαν μαζί του ήταν πριν 3 χρόνια ή έβγαλαν συμπέρασμα μετά από 15 λεπτά χρήσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα