xrdim Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Το ότι έχει ένα-δυο-δέκα bugs είναι φυσιολογικότατο, ο Έλληνας φοιτητής δεν μπορεί να κάνει έναν αλγόριθμο σε χαρτοπετσέτα και αυτοί έκαναν το πιο User friendly λειτουργικό με άπειρες ανέσεις και λειτουργίες, πραγματικότητα. Ξερω οτι βγαινω off-topic αλλα εχω την απορια : τι σχεση εχει ο Ελληνας φοιτητης με τις χαρτοπετσετες και κυριως με τα bugs του ie Επισης το αν ειναι τα windows "το πιο User friendly λειτουργικό με άπειρες ανέσεις και λειτουργίες" ειναι καθαρα υποκειμενικο. Αμα δωσεις σε καποιον που δεν εχει ιδεα απο υπολογιστες εναν με windows και εναν με mac os ειμαι σιγουρος οτι θα σου πει οτι πιο ευχρηστο ειναι μακραν το δευτερο.Ουτε drivers, ουτε 10 κλικ + restart για να εγκαταστησεις προγραμματα, απλο drag n drop και καθαρισες. (Το linux το αφηνω απ' εξω γιατι μου τελειωσαν τα ποπ κορν ) Α και πριν το ξεχασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim22479 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μου αρέσει που 2 μάγκες κάναν + σε τέτοιο comment. Εμένα που η ζωή μου είναι τα PC, τα λειτουργικά, τα Gadgets, τα λογισμικά και όλα τα συναφή ξέρεις τι μου φέρνει το "Windows"; ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ. Το άλφα και το ωμέγα, και για άπειρο κοσμάκι είναι το μόνο μέσω επικοινωνίας με το hardware (η δουλειά του O.S right?). Δεν φαντάζομαι πως θα ήταν ο κόσμος χωρίς αυτό το λειτουργικό για εμένα. Εξελίσσεται συνεχώς, και χρησιμοποιήται στα σπίτια χωρίς κανένα κόστος (Gilly Bates, άρχοντας) και να σας πω την αλήθεια κοστίζει 200€+ και τα αξίζει ρε! Είναι πραγματικά τραγικά υψηλό το ποσό, αλλά αν δεν έβρισκα τρόπο κλεπταποδοχής θα τα έσκαγα αυτά τα χρήματα χωρίς δεύτερη σκέψη (ενώ για το οποιοδήποτε Game δεν θα έσκαγα 60€). Δεν τα χρειάζεται όμως τα χρήματα σου τύπε.. γι'αυτό μπορείς να τα χρησιμοποιείς για να παίζεις τα Games σου, και να τα κακολογείς στον ελεύθερό σου χρόνο. (: Το ότι έχει ένα-δυο-δέκα bugs είναι φυσιολογικότατο, ο Έλληνας φοιτητής δεν μπορεί να κάνει έναν αλγόριθμο σε χαρτοπετσέτα και αυτοί έκαναν το πιο User friendly λειτουργικό με άπειρες ανέσεις και λειτουργίες, πραγματικότητα. Forum = Τόπος όπου πετάγεται ο καθένας και λέει το μακρύ και το κοντό του. Ελληνικό Forum = >> στο μέγιστο. δεν μου αρεσει που το λεω, αλλα εχει δικιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Α και πριν το ξεχασω Έτσι ακριβώς.. για κάνα ΙΕΚ είμαστε όλοι. Για κάνα theseis και τίποτα παραπάνω.. Tο μόνο που ξέρουμε είναι να θάβουμε. Αλλά ότι και να κάνει η Microsoft (πόσο μάλλον ένα Bug σε έναν Browser που δεν τον χρησιμοποιώ καν), δεν θα κακολογήσω το χέρι που μας μεγάλωσε τόσα χρόνια.. (Καλώς ή κακώς την γνώρισα πάνω από 3 χρόνια την μαυρίλα του Dos, και έτσι κατάλαβα καλά τι εστί Win95) Υ.Γ: Τι είναι το Mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digimyth Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μου αρέσει που 2 μάγκες κάναν + σε τέτοιο comment. Εμένα που η ζωή μου είναι τα PC, τα λειτουργικά, τα Gadgets, τα λογισμικά και όλα τα συναφή ξέρεις τι μου φέρνει το "Windows"; ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ. Το άλφα και το ωμέγα, και για άπειρο κοσμάκι είναι το μόνο μέσω επικοινωνίας με το hardware (η δουλειά του O.S right?). Δεν φαντάζομαι πως θα ήταν ο κόσμος χωρίς αυτό το λειτουργικό για εμένα. Εξελίσσεται συνεχώς, και χρησιμοποιήται στα σπίτια χωρίς κανένα κόστος (Gilly Bates, άρχοντας) και να σας πω την αλήθεια κοστίζει 200€+ και τα αξίζει ρε! Είναι πραγματικά τραγικά υψηλό το ποσό, αλλά αν δεν έβρισκα τρόπο κλεπταποδοχής θα τα έσκαγα αυτά τα χρήματα χωρίς δεύτερη σκέψη (ενώ για το οποιοδήποτε Game δεν θα έσκαγα 60€). Δεν τα χρειάζεται όμως τα χρήματα σου τύπε.. γι'αυτό μπορείς να τα χρησιμοποιείς για να παίζεις τα Games σου, και να τα κακολογείς στον ελεύθερό σου χρόνο. (: Το ότι έχει ένα-δυο-δέκα bugs είναι φυσιολογικότατο, ο Έλληνας φοιτητής δεν μπορεί να κάνει έναν αλγόριθμο σε χαρτοπετσέτα και αυτοί έκαναν το πιο User friendly λειτουργικό με άπειρες ανέσεις και λειτουργίες, πραγματικότητα. Forum = Τόπος όπου πετάγεται ο καθένας και λέει το μακρύ και το κοντό του. Ελληνικό Forum = >> στο μέγιστο. και εσύ λες το μακρύ σου και το κοντό σου. Αυτά που λες δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητα έτσι όπως τα λες. Με πιο κριτήριο λες ότι είναι "το πιο user friendly"? Δεν έχει καμία σημασία αν είναι τα πιο διαδεδομένα! Αυτό είναι καθαρά θέμα μάρκετινγκ... Το windows ΔΕΝ είναι ηλεκτρονικός υπολογιστής! Η/Υ είναι ένα σύνολο πραγμάτων υλικού τα οποία τα διαχειρίζεται το λειτουργικό σύστημα, ένα από τα πολλά λειτουργικά λέγεται Windows της γνωστής εταιρίας Microsoft. Οπότε είναι απλά ένα λειτουργικό σύστημα! Φυσικά δε φαντάζεσαι πως θα ήταν ο κόσμος χωρίς αυτό το λειτουργικό γιατί προφανώς δεν έχεις χρησιμοποιήσει και κανένα άλλο! Και όχι δεσποινίς τα 200ευρά δεν αξίζουν γιατί free is always better! (σαν το σεξ ένα πράγμα). Η microsoft βγάζει άπειρα χρήματα από το μονοπώλιο. Οι εκδόσεις linux με πολύ λιγότερη χρηματοδότηση έχουν πετύχει απίστευτα αποτελέσματα ασχέτως αν δεν είναι τόσο διαδεδομένες! Α και μιας που το έφερε η κουβέντα ρίξε μια ματιά σε MAC... Επίσης τι δουλειά έχουν οι Έλληνες φοιτητές; Δε νομίζω να φτιάχνουν Αμερικάνοι φοιτητές τα windows (έλεος). Με ποια έρευνα κρίνεις τους έλληνες φοιτητές; Για μένα σκέφτεσαι "μέσα στο κουτί" όπου ζεις όπως όλοι οι άλλοι γιατί απλά δεν ξέρεις τι γίνεται απ' έξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theTuber Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 θα κακολογήσω το χέρι που μας μεγάλωσε τόσα χρόνια.. (Καλώς ή κακώς την γνώρισα πάνω από 3 χρόνια την μαυρίλα του Dos, και έτσι κατάλαβα καλά τι εστί Win95) Υ.Γ: Τι είναι το Mac? Την μαυρίλα του dos μπορεί να γνώρισες, απλά άλλα λειτουργικά δεν χρισιμοποίησες τα οποία υπάρχουν και είναι αξιόλογα Όταν έχεις να κάνεις με άλλα λειτουργικά (άλλο λειτουργικό είναι ο OS X το οποίο υπάρχει στα mac της apple)κάποια από τα οποία είναι και δωρεάν (Τα Linux με την πολύ γνωστή έκδοση,τα Ubuntu)και είναι ταχύτατα και καλοδουλεμένα ώστε να μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και χωρίς να έχουν ιδιαίτερα προβλήματα ευπάθειας από ιούς, τότε "το χέρι που μας μεγάλωσε" που υστερεί σε κάποιους τομείς έναντι άλλων και το έχω πληρώσει κι όλας (προεγκατεστημένο) θα το κακολογήσω άνετα. Να διευκρινίσω ότι χρησιμοποιώ windows 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grnrg Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 στα υπόλοιπα OS δουλεύουν όλα ρολόι δηλ ; Τα υπολοιπα OS δηλαδη το αλλο 10% των προσωπικων υπολογιστων του πλανητη ειναι χωρισμενο σε καμια δεκαρια λειτουργικα απο καμια 10αρια εκδοσεις, οποτε οι χακερς σιγα μην τρωνε τις ωρες τους να ψαχνουν να κανουν ζημια στο 0.5% των χρηστων (αν πουμε οτι ασχολουνται με μια εκδοση απο τα παραπανω)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Φυσικά στηρίζουμε Microsoft και το υπερκαπιταλιστικό κτήνος Bill Gates Με Windows μεγαλώσαμε, με Windows θα πεθάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george263 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 από εδώ το πάτε από εκεί το πάτε windows vs mac θα γίνει πάλι .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexkass Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 να φανταστώ ότι τα κενά ασφαλείας σε άλλα λειτουργικά είναι ανύπαρκτα... οκ. να ξέρω να αγοράσω το επόμενο λάπτοπ με redhat και να διαβάζω να σβήνω αρχεία με rm... θα τρελαθούμε? απλά πράγματα: το matlab για να το κάνεις install στα windows κάνεις διπλό κλικ, έντερ, έντερ, δίνεις το κλειδί και έντερ. για να το βάλεις πχ στα ubuntu... (10v) θα ψάχνεσε γιατί δεν τρέχει η sudo ./install... και μετά θα καταλάβεις ότι κάτι λείπει (ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ Manual δεν το γράφει). αυτά για την ευκολία των OS, με πάρα πολύ αγάπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 windows vs mac Linux θα γίνει πάλι .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Βάλτε λινουξ ρε Εεεεε, σορρυ Όλοι οι browsers έχουν κενά ασφαλείας, και δεν νομίζω πως ο internet explorer είναι τόσο πίσω όπως στην εποχή της έκδοσης 6. Βασικά, δεν είναι καν πίσω. Για τα υπόλοιπα λειτουργικά, όπως πχ το linux, είναι λογικό να υπάρχουν λιγότερες καταγεγραμμένες απειλές, μιας που και κανείς δεν ασχολείται, και οι χρήστες τους είναι πιο καλά ενημερωμένοι. Αυτά. Χρησιμοποιώ ubuntu και προσωπικά το βρίσκω πιο εύκολο από τα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrdim Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 να φανταστώ ότι τα κενά ασφαλείας σε άλλα λειτουργικά είναι ανύπαρκτα... οκ. να ξέρω να αγοράσω το επόμενο λάπτοπ με redhat και να διαβάζω να σβήνω αρχεία με rm... θα τρελαθούμε? απλά πράγματα: το matlab για να το κάνεις install στα windows κάνεις διπλό κλικ, έντερ, έντερ, δίνεις το κλειδί και έντερ. για να το βάλεις πχ στα ubuntu... (10v) θα ψάχνεσε γιατί δεν τρέχει η sudo ./install... και μετά θα καταλάβεις ότι κάτι λείπει (ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ Manual δεν το γράφει). αυτά για την ευκολία των OS, με πάρα πολύ αγάπη. Σε αυτο δεν ευθυνεται το ιδιο το λειτουργικο αλλα οι εταιριες που παραγουν τα προγραμματα.Και σαν αντιπαραδειγμα θα χρησιμοποιησω το openfoam που ειναι εφιαλτης να βαλεις σε windows. windows vs mac linux the world θα γίνει πάλι .... :rolleyes: με ακομη περισσοτερη αγαπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 όταν κάτι είναι διάσημο δέχεται και επίθεσης. όπως τα windows. ελπίζω να διορθωθεί σύντομα σωστά..ολα τα λειτουργικά έχουν κενά ασφαλείας δεν το συζητάμε καν αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 ευτιχως δεν τον εχω κανει εγκατασταση και παιζω απο firefox μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα