Προς το περιεχόμενο

Delayed Write Failed & device Error

Pelegolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει να τον δοκιαμσει και σε αλλο μηχανημα αλλα το παραξενο ειναι οτι του ειπαν οτι το μηχανημα οπως το ειπε οτι παιζει μια χαρα.δεν του ειπαν καν οτι αλλαξαν τροφοδοτικο και οτι τωρα παιζει μια χαρα.αμα θελει να ειναι σιγουρος ας παει τον δισκο σε εναν φιλο του ας τον βαλει πανω και ας κανει και εκει τεστ.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είμαι κατά 90% σίγουρος ότι φταίει ο δίσκος.

Έχω αλλάξει τρία καλώδια sata, άλλαξα θέση σύνδεσης στην μητρική, το τροφοδοτικό είναι πιο καινούργιο από την μητρική μου. επίσης δεν νομίζω ότι είναι θέμα μνήμης. Έχω ακόμη δύο δίσκους οι οποίοι δεν παροσυσίασαν αντίστοιχα προβλήματα (όλοι εσωτερικοί).

Επίσης αυτό που συνδοτοποίησα είναι ότι ο δίσκος (1,5 tb) λειτουργούσε κανονικά μέχρι που έφτασε στο 1 τβ περίπου χωριτικότητας. Μετά άρχισε να κολλάει. Όταν τον πήγα στο μαγαζί τον είχα αδείασει. Τώρα που πήγα να τα περάσω ξανά τα αρχεία λειτουργούσε μια χαρά μέχρι που έφτασε περίπου στο 1 tb. Μετά άρχισε να κολλάει ξανά.

Δημοσ.

Όαν είπες ότι το πήγες στο πλαίσιο , εννοούσες μόνο τον δίσκο ε? Σε αυτή την περίπτωση ίσως και να έχουν δίκιο οι πλαισιάδες. Μόνος τρόπος για να βεβαιωθείς είναι αυτός που είπε ο Poulinos . Kαι αν στου φίλου σου πει ότι είναι οκ , τότε από την στιγμή που έχεις αλλαξει καλώδια , μάλλον για πρόβλημα controller/mobo παει. Ελπίζω βεβαίως τα καλώδια sata να μην τα λύγισες σε καμιά φάση πάνω από 75-90 μοίρες γιατί χαλάνε.... βεβαίος δύσκολο να χαλάσουν και τα 2 με την μία ,καθώς συνήθως εμφανίζεται μετά από κάμποσο καιρό αλλά λέμε τώρα

Δημοσ.

Πλέον είμαι σίγουροσ 100% ότι είναι ο δίσκος. Έφερα ένα ακριβώς ολόιδιο έκανα τις 'ίδιες ακριβώς συνδέσεις και λειτουργεί. Θα τον δοκιμάσω και σε ένα άλλο pc και θα τον ξαναπάω στο πλαίσιο

Δημοσ.

απλα αν στον φιλο σου βγαλει bad tracks/sectors για μενα κανε στον δισκο μια ελευθερη πτωση χωρις αλεξιπτωτο να τελειωνεις γιατι βλεπω να σου βγαζουν την πιστη.τοσο γκαβοι ειναι να μην βλεπουν τα bad sectors και λενε οτι εκαναν και τεστ με 2 προγραμματα.????

Δημοσ.

Ίσως φταίω και εγώ γιατί όταν τον πήγα τον είχα αδειάσει (δεν είχα κάνει format)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...