washcloud Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δεν θεώρησα παρανοϊκό τον αριθμό καθ' αυτόν, αλλά το παρανοϊκό της σύμπτωσης του πράγματος. Αν έχει ακόμα εγγύηση των πας πίσω τρέχοντας ...γιατί τρέχοντας; Πάλι απεργία έχουν τα λεφορεία;
Pelegolas Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 1 χρόνο που τον είχα δούλευε. Πως έσκασε τώρα?
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 ειναι σαν να λες.20 χρονια ημουν μια χαρα.τωρα γιατι εχω καρκινο??? το ιδιο και με αυτα.ποτε δεν ξερεις ποτε θα πεθανουν.ενα ρευματακι περναει λιγο αποτομα και τον επαθαν τον καρκινο τους.τα bad sectors πολλαπλασιαζονται σαν τον καρκινο
washcloud Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Πουλίνε stick to παραδείγματα με επεριδοειδή - σου πάει. Aντίθετα το House MD profile σε χαλάει.
washcloud Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 (...είδες που έλεγα ότι εσύ δεν είσαι για τέτοια; Μείνε στο clean-cut profile/το καλό παιδί της γειτονιάς κτλ...)
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 εγω καλο παιδι???ρε θα μου βγαλεις το ονομα τοσο καιρο εκανα να το φτιαξω. ι hate tv.
Pelegolas Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Άλλαξα 2 καλώδια sata. Το πήγα στο πλαίσο που τον είχα πάρει και μου είπαν ότι δεν έχει τίποτα (μου είπαν ότι έκαναν τρια διαφορετικα΄τεστ) όταν τον συνέδεσα ξανά για 2 μέρες δεν είχα πρόβλημα. Σήμερα ξανά τα ίδια. Έχει κανείς καμμάι ιδέα?
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 αν εχει bad sectors Ο δισκοςαπλα τον πας πισω.ετρεξες diagnostics tests με το προγραμμα της μαμας εταιρειας?
Pelegolas Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Τον πήγα και μου είπαν ότι ο δίσκος δεν έχει τίποτα. Είπαν ότι έκαναν τρία diagnostics tests
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 ασε τι ετρεξαν αυτοι.το βασικο ειναι τι ετρεξες εσυ.στο φιναλε αμα δεις οτι εχει bad sectors θα τον αφησεις να κανει μια ελευθερη πτωση να χτυπησει κανα platter με καμια κεφαλη να στον αλλαξουν μετα.
Pelegolas Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Είχα κατεβάσει το διαγνωστικό το επίσημο. Το έτρεξα και σταμάτησε στην μέση λέγοντας "too many bad sectors detected". Το άλλο που λες πως γίνεται?
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 καλα αμα σου βγαζει το διαγνωστικο προβληματα και σου λενε αυτοι οτι ειναι οκ σορρυ ειναι μαμακες.κανε κατι το απλο .βγαλε τον δισκο και ριξτου καμια δυο δυνατες στο πατωμα σε κανα χαλακι μαλακο να χτυπησει η κεφαλη.βαλτον στον μηχανημα λογικα αν το εχεις πετυχει θα κανει ο δισκος κλακ κλακ και δεν θα φορτωνει .τον πας τους λες οτι εχει προβλημα χωρις να πεις τι εγινε και στον αλλαζουν.ελεος αμα εχει bad sectors και κανουν τις παπιες.
TheELF Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 καλα αμα σου βγαζει το διαγνωστικο προβληματα και σου λενε αυτοι οτι ειναι οκ σορρυ ειναι μαμακες.κανε κατι το απλο .βγαλε τον δισκο και ριξτου καμια δυο δυνατες στο πατωμα σε κανα χαλακι μαλακο να χτυπησει η κεφαλη.βαλτον στον μηχανημα λογικα αν το εχεις πετυχει θα κανει ο δισκος κλακ κλακ και δεν θα φορτωνει .τον πας τους λες οτι εχει προβλημα χωρις να πεις τι εγινε και στον αλλαζουν.ελεος αμα εχει bad sectors και κανουν τις παπιες. Το να έχει bad sector ένας σκληρός δεν είναι ο μόνος λόγος που να βγάλει το διαγνωστικό το συγκεκριμένο μήνυμα,μπορεί κάλλιστα να ευθύνεται κάποια κακή σύνδεση,προβληματική μνήμη,ο controller,το τροφοδοτικό....ο ανάδρομος Ερμής,και γενικά πάρα πολλά πράγματα που θα πρέπει να ελεγχθούν πριν καταστρέψεις εσκεμμένα τον δίσκο σου,μιας και δεν σε χρησιμεύει σε τίποτα να αλλαχτεί ο δίσκος μόνο και μόνο για να δεις ότι και με τον νέο κάνει τα ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.