Προς το περιεχόμενο

Delayed Write Failed & device Error

Pelegolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Εδώ και περίπου 1 εβδομάδα έχω 2 προβλήματα τα οποία πιστεύω ότι σχετίχονται αλλά δεν ξέρω σίγουρα. Πριν τα περιγράψω να πω ότι δεν έχω αλλάξει πρόσφατα hardware ή software. Έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα κάτι.

Λοιπόν όταν παώ να αντιγράψω κάποιο αρχείο από ένα σκληρό σε άλλο δεν μου αφήνει και μετά από λίγο βγάζει "WINDOWS - DELAYED WRITE FAILED κτλ". Επίσης προσπαθώ να κατεβάσω κάτι με utorrent και δεν με αφήνει βγάζοντας "THE REQUEST COULD NOT BE PERFORMED BECAUSE OF AN I/O DEVICE ERROR"

Μπορεί να βοηθήσει κανείς?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μαλών κάποιος δίσκος σου έχει πρόβλημα...bad sectors η κάτι άλλο

δες τι μάρκα είναι και κατέβασε το ανάλογο διαγνωστικό να δεις τι παιζει

και δες μήπως κάνα καλώδιο δεν είναι κουμπωμένο καλά

Δημοσ.

Και εγώ αυτό φοβάμαι. Τον έχω κανένα χρόνο και λειτουργούσε. Θα δω τα καλώδια. Τι εννοείς διαγνωστικό?

Δημοσ.

μαλών κάποιος δίσκος σου έχει πρόβλημα...bad sectors η κάτι άλλο

δες τι μάρκα είναι και κατέβασε το ανάλογο διαγνωστικό να δεις τι παιζει

και δες μήπως κάνα καλώδιο δεν είναι κουμπωμένο καλά

+1 για τα καλώδια . Θα σας ακουστεί παρανοϊκός ο αριθμος sata καλωδίων που έχω βρει να χαλάνε

Δημοσ.

έχω 3 εσωτερικούς και ΄προσπάθησα να κάνω checκ disc στον ένα από αυτους και δεν με αφήνει

Λοιπόν βρήκα ποιος έχει πρόβλημα. Ελπίζω να φτιάχνει. Θα δοκιμάσω να αλλάξω καλώδια θα κάνω και τεστ και βλέπουμε.

Δημοσ.

Δυστυχώς άλλαξα καλώδιο και έκανα test και μου έβγαλε "Too many bad sectors detected".

Φτιάχνει? Ή να το παώ στο μαγαζί που το πήρα?

Δημοσ.

πηγαινε το πισω εκτος αν εχεις δευτερο pc και κατεβασεις τα diagnostics απο την ιδια την εταιρεια και κανεις τεστ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...