Προς το περιεχόμενο

O/C 1055t & ECS A890GXM-A 890GX Black Series(V1.0)

sir_platanight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε συ πως να βαλεις τις μνημες σου σε 1600 αφου παιζεις με fsb και ο επεξεργαστης σου δεν ειναι Black edition ?

O μονος τροπος ειναι να χαμηλωσεις το multi x13 ή χ13,5 και τροποποιοντας το fsb οι μνημες σου να πεζουν καπου στα 1600 mhz..

Δημοσ.

ρε συ πως να βαλεις τις μνημες σου σε 1600 αφου παιζεις με fsb και ο επεξεργαστης σου δεν ειναι Black edition ?

O μονος τροπος ειναι να χαμηλωσεις το multi x13 ή χ13,5 και τροποποιοντας το fsb οι μνημες σου να πεζουν καπου στα 1600 mhz..

Αυτό του είπα ποιο πάνω.

Μπορεί να την βάλει πάλι στα 1600mhz ακόμη και εάν παίζει με το fsb απλώς η μητρική του δεν έχει την δυνατότητα.

Δοκίμασε της μνήμες στα 1400mhz timings 8-8-8-24 ρεύμα ότι σου δίνει ο κατασκευαστής

Δημοσ.

μου πεταξε παλι μΠλε οθονη..απο ενα γρηγορο ψαξιμο ειδα οτι μια εκ των περιπτωσεων αυτου του bsod ειναι το unstable oc...αρα ουτε στα 3,6...τι σκατα να κανω ρε γαμωτο!!!:(

Mηπως παιζει ρολο το οτι το voltage ειναι τοσο χαμηλο?

Δημοσ.

Μια χαρά ήταν 1400 με 7-7-7-16 που τις είχες πρίν.Άστες εκεί και δοκίμασε αν μπορέσεις να πας λίγο παραπάνω τη cpu.3,7-3,8 θα το έχεις άνετα.Με 1,3 ήσουν στα 3,6.Βάλτο 1.45 και δοκίμασε.

Δημοσ.

Και 1.45 που το βάζω πάλι στα 1.30 παίζει..Έχει κάποια άλλη ρυθμιση που πρέπει να απενεργοποιησω;εκτός απο CnQ?πως γίνεται αυτο

Δημοσ.

Και 1.45 που το βάζω πάλι στα 1.30 παίζει..Έχει κάποια άλλη ρυθμιση που πρέπει να απενεργοποιησω;εκτός απο CnQ?πως γίνεται αυτο

Καθε φορα που αλλαζεις μια ρυθμιση πρεπει να πατας f10 και στην ερωτηση αν θελεις να κανεις save πατας y=yes και μετα enter .... μονο ετσι διατηρούνται οι ρυθμισεις .....

Εχε υποψη επισης πως θα πρεπει μονος να βρεις την χρυση τομη σε επιδοσεις και cpu vcore μεσα στα πλαισια που σε περνει απο θερμοκρασιες !

Δημοσ.

τον εχω βαλει στα 3,50ghz και ετρεξα 2,5 ωρες το Prime95 χωρις κανενα προβλημα!!και ενα τεστ με το Intelburn test και μου φαινεται κομπλε...

56549478.th.png

οι ραμ τρεχουν στα 1333 με timings 7-7-7-16...

Δημοσ.

Τα κάνεις resize πολύ μικρά και δεν βλέπουμε τίποτα όμως.Έχω την εντύπωση ότι στο πόστ #39 ήσουν σταθερός στα 3,6 όμως.Από εκείνο το σημείο έπρεπε να δοκιμάζεις να τον πας λίγο πιο πάνω,όχι να τον πας πιο κάτω και εν πάση περιπτώσει αν δεν πάει πιο πάνω που αμφιβάλω ας τον αφήσεις όπως ήταν.Μια χαρά είναι τα 3,6 μην πέφτεις πιο κάτω.

Δημοσ.

Στα 640x480 Ειναι...Τεσπα...θα το κάνω μεγαλύτερο αν Ειναι...για να μην πιάνω όλη τη σελίδα το κανω...στα 3.6 ήμουν stable για 9 ώρες...μετα μου πετάγε όλη την ώρα μπλε οθόνες...Ενώ τώρα με τα 3.5 δεν Έχει κάνει κιχ...Πόση διάφορα Έχει το 3.5 με το 3.6 ρε συ Νίκο;κ αυτα Εγω τα Έχω στο αυτόματο...Άμα ήξερα να κάνω oc Εννοείται πως θα το πάλευα για το παραπάνω,..αλλα Ειμαι μυρωδιας...:)

Sent from my iPhone using Insomnia

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...